9 Seneste og søde frakker til 10 år gammel pige

Tillykke, du er 10 år! En hård overgangsfase i dit liv, du er på tærsklen til ungdomsårene. Du er hverken et barn eller en teenager, men som teenager kan du have en fantastisk stil. Du skal pryde det, du elsker, det, der i sidste ende betyder noget, er din komfort. Vælg mellem de 9 bedste kjoler til en 10 -årig pige, og hav det sjovt med dine venner og pral med dit udseende og din stil. Hvis du ikke kan beslutte dig, så tag hjælp fra mor eller søster og gå ud med stil.

Smukke frakker til 10 år gammel pige med billeder:

Her er top 9 kjoler til en 10 -årig pige.

1. Farverig Flower Girl Frock:

Farverig Flower Girl Frock

Tilføj glans til din garderobe ved at vælge denne tiltalende kjole med blomsterprint. Den har rund hals med ekstra flare under taljen og skjult lynlåslukning. Denne strålende ærmeløse 10 -årige pigejakke er lavet af netstof med påsat for. Et blomstermotiv på det røde skærm gør det iøjnefaldende. Passer til fester og særlige lejligheder om somrene.

2. Stilfuld festkjole:

Stilfuld festkjole

Denne attraktive langærmet fløjlsblomstret festkjole i fløjl med lange ærmer er en pulloverjakke med scoop -hals. Fløjlens talje er fastgjort til en organza nederdel, og skærmen med en sløjfe tilføjer en ekstra charme. Organza -nederdelen i flouncy har et for i polyester. 10 års pigekjole er velegnet til et festligt look hele sæsonen.

3. Sjov- n- Flare Blue Festkjole:

Sjov - n- Flare Blue Festkjole

Det udsøgte festoutfit har et komplet øjeoverlæg med flagrende ærmer. Det er en fuldt foret kjole lavet af polyestermateriale med flæsekant i nakken og skjult lynlås bagpå for at give den en tæt pasform. Du ville være lille Askepot af moderne eventyr i denne blændende babyblå 10 års pigejakke.

4. Glitrende festkjole:

Glitrende festkjole

Denne storslåede pink fit-n-flare festkjole har metallisk paillet bodice fastgjort til polyesterudvidet nederdel og et skærm med en stor sløjfe. Kjole designs i 10 år er fuldt foret, komplet med rund halsudskæring, kasket ærmer. Den har en skjult lynlås bagpå for en perfekt pasform. Du går bort som socials smukke Belle.

5. Broderet Chic Festkjole:

Broderet Chic festkjole

Dette fantastiske fest -tøj uden ærmer har en illusion med rund hals og et blødt polyesterfor. Det attraktive, indviklede blomsterbroderi på nylon og glitrende dekorationer i taljen giver det et sofistikeret look. Knælængden har skjult lynlåslukning bagpå. Dette kjole design til en 10 -årig pige vil helt sikkert give dig udseende af prinsesse Daria.

6. Broderet Kiara -kjole:

Broderet Kiara kjole

Vær en Kiara og vis din stil frem, mens du går roligt på fortovene eller bevæger dig med venner. Denne knælange prikkede kjole til en 10-årig pige er lavet af bomuldsstof. Kjolen er komplet med kasketærmer og broderi på skuldrene. Den har også samlet talje og tre knapper foran i halsen.

7. Blue Flouncy Plisseret formel kjole:

Blue Flouncy Plisseret formel kjole

Denne fantastiske flæse plisserede polyester kjole designs i 10 år er et must at have i din garderobe. Bodice er det selvdesignede mønster, mens den vedhæftede nederdel er fint plisseret. Ærmeløs, knælang tøj med rund halsudskæring og åben ryg med skjult lynlåslukning. Det smykkede vinduesramme med rosenmotiv gør det til et ideelt valg til en fest.

8. Guld Jacquard Princess kjole:

Guld Jacquard Princess kjole

En storslået ærmeløs kjole med jacquardvæv af guld og lilla. Denne elegante knælange kjoler til 10 år har rund hals og skinnende perler på bæltet omkring taljen, over lægsamlingen. Dette er fuldt foret med 100% bomuld. Så du smukke Tween, nyd din tilstedeværelse beundret til festfest eller enhver særlig lejlighed.

9. Blomstret muslingeskalskjole:

Blomstret muslingeskalskjole

En afslappet kjole i bomuldstryk med dristige mønstre af blomster og muslingeskaller. Denne 10 -årige pige -kjole har en fløjlsskørt, ærmer med flæser, rund halsudskæring og en skjult lynlåslukning bagpå. Det smarte grosgrain sløjfe bælte fuldender denne enkle, men fancy kjole. Passer til at slappe af med venner på udflugter.

Tja, unge tweens er ikke bange for at eksperimentere. Det er på tide, at I alle prøver forskellige udseende, så kun I ville finde ud af, hvad der ser bedst ud for jer. Mode ændrer sig hele tiden, så brug det, der får dig til at føle dig fantastisk. Når man ser en selvsikker dig, tror folk, at du er fejlfri. Du vil skille dig ud, hvis du er fortrolig med din stilsignatur.