9 Stilfulde og søde frakker til en 12 -årig pige med billeder

Frakker er meget bekvemme at have på og bliver populære i dag. Alle aldre af kvinder kan bære kjoler. Men der er flere designs til pigekjole. Du får mange designs af kjole. Bomuldsfrakker bruges normalt som fritidstøj og kjoler med andre materialer som net, satin og andre materialer bruges normalt som festtøj.

Nyeste og attraktive Frock -designs til 12 -årig pige:

Lad os se på nogle af de bedste kjole designs, du kan vælge til piger under 12 år.

1. Søde piger hvid kjole:

Søde piger hvid kjole

Dette er en simpel 12 -årig pige kjole i hvid farve. Den er lavet af polyestermateriale og sort og hvid kombination fungerer rigtig godt. Det er velegnet som fritidstøj. Denne kjole uden ærmer uden ærmer vil se smuk ud på din lille, og du kan vælge dette design til dit barn.

2. Piger Long Beach Wear Frock:

Piger Long Beach Wear Frock

Dette er en strandkjole til 12-årig pige. Dette er en glimrende blå blomstret kjole til piger. Den er perfekt at bruge på solrige dage. Den er lavet af polyestermateriale og er også meget behagelig at have på.

3. Party Wear Frock Dress til piger:

Festkjole til piger

Dette er et glimrende kjole design til en 12 -årig pige. Denne ærmeløse kjole er et meget godt valg til fest. Den sorte og blå kombination fungerer rigtig godt. Overdelen er lavet af sort netmateriale og den nederste del er lavet af polyestermateriale. Du kan bære den med simpelt tilbehør.

4. Lang fritidstøj til piger:

Langt fritidstøj til piger

Dette er en bomuldskjole til en 12-årig pige. Det er en meget enkel sort og hvid kjole med høj hals. Den er lavet af bomuldsmateriale, og du kan bruge den som fritidstøj. Der er et bælte med det. Denne lange bomuldskjole er meget smuk og ser godt ud, hvis du bærer den med simpelt tilbehør.

5. Indo Western Long Frock:

Indo Western Long Frock

Dette er et trendy 12-årigt pige-kjole-design. Det er et indo-vestligt design og kan også bruges som festtøj og traditionelt slid. Den er lavet af silkemateriale, og denne blå og orange farvekombination fungerer rigtig godt. Det er et ærmeløst design og bærer det med passende traditionelt tilbehør for at få et komplet look.

6. Broderet gulvlængdefrakke:

Broderet gulvlængdefrakke

Dette er et stilfuldt 12-årigt kjole design til piger. Du kan bruge den som festbeklædning. Dette er lavet af blødt netmateriale og har smukt blomstret broderi på det. Det er et dobbelt lag og et nyt design, som du kan prøve til dit barn. Brug den med enkelt tilbehør for at få et komplet look.

7. Sød bomuldsblonderkjole:

Sød kjole i bomuldsblonder

Dette er en stilfuld kjole til piger i en alder af 12. Den er lavet af bomuldsmateriale og blomsterdesignet på den ser fremragende ud. Den lyserøde blomst på den sorte kjole ser fantastisk ud. Denne kjole uden ærmer kan bruges som fritidstøj. Prøv at bære nye stilfulde designs, uanset hvor du går.

8. Front åben dobbelt skjorte:

Front åben dobbelt skjorte

Dette er en nydesignet lang kjole i 12 år. Det er en dobbelt lag kjole med sort og fersken kombination. Det ydre sorte lag er lavet af netmateriale og det indre materiale er blødt satinmateriale. Det er en meget god festdragt. Det lange ærme sorte ydre lag er aftageligt, og du kan bære det uden det. Men den kombination vil se stilfuld ud.

9. Enkel Anarkali Party Wear Frock:

Enkel Anarkali Party Wear Frock

Dette er en simpel festdragt til 12 -årige piger. Dette er en Anarkali jakkesætstype i sort silketype. Det er en simpel almindelig sort jakkesæt med broderet net dupatta. Nogle piger kan ikke lide at bære stærkt broderet kjole. Denne kjole er til den type piger. Det vil give et klassisk stilfuldt look.

Alle disse designs er egnede kjole design til 12-årige piger. Din påklædningsstil viser din holdning. Så vær kræsne i hvad du end har på, fordi det bestemmer din karakter og modesans. Du får et godt valg af mønstermæssigt materiale i kjole stil; Prøv i henhold til sæsonbestemt slid i kjolekollektioner.