Top 9 smukke frakker til 13 -årig pige med billeder

I en alder af 13 kommer en pige ind i teenageårene. Hun elsker at flagre rundt i dejlige outfits. Mode bliver en passion for 13-årige. De elsker bare at se meget moderigtigt ud hvert øjeblik, det være sig skoletid, fritid eller fest – de vil se energiske og muntre ud.

Seneste og attraktive Frocks Design til 13 års pige:

Lat vi er nødt til at se på de 9 bedste kjoler til 13 år pige.

1. Hvid trykt flare kjole:

Hvid trykt flare kjole

Denne hvide trykte kjole i 13 år har pige skulderstropper. Det lyse røde blomsterprint med grønne blade er overalt i kjolen, hvilket gør det meget attraktivt. Den har en flared kantlinje og et sødt bælte i stil med rød satin i taljen, der kan bindes op i en sløjfe bagpå. Den har et blomstermotiv syet foran, der gør den meget fremtrædende.

2. Fuchsia Casual Frock:

Fuchsia Casual Frock

Denne afslappede kjole får din skat til at ligne en prinsesse. Dette er lavet af 100% bomuld og meget behageligt at have på hele dagen. Den har korte ærmer med rund hals. Det vil give din engel et fantastisk look. Den har samlinger i taljen med et slankt satinbånd til et bælte.

3. Dark Navy Flower Girl Frock Dress:

Dark Navy Flower Girl Frock Dress

Din kæreste prinsesse skal være blomsterpigen til et familiebryllup ??? Her er en smuk lang kjole til 13 årig pige, der er skræddersyet pragtfuldt fra satin, tyl og blonder. Den har en Scoop-udskæring og silhuetten er A-linje, der giver et prinsesse-look. Kjolen er gulvlængde, og din engel vil glide langs gangen bag bruden. Den har et aftageligt vinduesramme.

4. Illusion Neck Red Party Frock:

Illusion Neck Red Party Frock

En smuk rød Party Frock til din 13-årige. Den er lavet af polyester og kan kun vaskes forsigtigt i hånden. Det er et blændende stykke med en masse pailletter syet på det. Den har en illusion-hals. Kantlinjen er høj foran og lav bagpå. Dit søde græskar bliver en glitrende stjerne til enhver fest med denne vidunderlige kjole.

5. T-shirt kjole:

T-shirt kjole

Dette er en perfekt kjole til en, der er meget fræk og uartig. Kjolen afspejler holdningen. Den er strikket og lavet af 100% bomuldsmateriale. Den er af stribet mønster med korte ærmer. Den har rund halsudskæring. Kombinér den med denimjakke og klar til at spille sjov.

6. Denim Frock:

Denim Frock

Dette er en knælang denimkjole med en A-line silhuet. Det er en afslappet sommertøj. Det er ærmeløst for at holde dig kølig i den varme sommer og har en nedslået krave stil. Kraven efterfølges af en knaplukning til taljen. Der er et elastikbånd i taljen.

7. Langærmet Tutu Frock:

Langærmet Tutu Frock

Denne er den dejlige kjole, der kan bruges om sommeren, vinteren og foråret. Kjolen er blonder med polyester og har en A-line silhuet. Den har en bådhals med fuld ærmer. Bodyen er prikket med polka, og nederdelen kan have en anden farve efter eget valg. Den har et bøjet bælte i taljen.

8. Blue Party Frock Dress:

Blue Party Frock Dress

Dette er en dejlig Blue Princess kjole til din bambina. Det er en lagdelt kjole lavet af net. Den er ærmeløs med runde guldknapper på overdelen. Gule blomster af crepe -materiale sys på taljen opad og grønne satinbånd med hånden ned, så det ligner en buket.

9. Metallic Shimmer Communion Dress:

Metallisk Shimmer kommunionskjole

Dit barns første hellige nadver, og hun skal se ud som en engel. Her er en smuk kjole til 13 -årig, der får hende til at skinne som en diamant. Dette er en lang boldkjole stil med skinnende detaljer. Den er fuldt foret og har knapper bagpå. Det er enkelt, men smukt og elegant.

Du vil altid gerne have, at dine baby-konger ser bedst ud til enhver lejlighed. Der er mange frakker af forskellige stilarter og designs tilgængelige i butikker såvel som online, så du kan træffe dit valg.