15 gyönyörű díszes Frocks nőknek és gyerek lánynak

Lányoknak és hölgyeknek sokféle ruha áll rendelkezésre. Az egyszerűtől a divatosig terjedhetnek. Lányok és hölgyek jól néznek ki ezeken a ruhákon. Különböző típusú ruhák állnak rendelkezésre az Anarkali stílusból az egyszerű, egyenes ruhákhoz. A különböző színű békák gyönyörűen néznek ki, és háló anyagból is készülnek. Ezek nagyon finomak, némelyik egyszerű formájú, mások pedig virágmintás ruhadarabok állnak rendelkezésre a díszes kollekciókban. Divatos ruhák jönnek, mint egy választásunk alkalmával.

Legújabb és divatos divatos Frocks nőknek és kislányoknak:

Nézzünk meg néhány különböző díszes ruhatervet képekkel.

1. Pink Floral Print Fancy Frock:

Rózsaszín virágmintás díszes Frock

Ez egy rózsaszín virágmintás ruha, és kötött, szőtt szabású maxi ruha. Kerek nyakú, és ez is ujjatlan. Rejtett cipzáros záródással és szárnyas szegéllyel rendelkezik. Ez egy bébi díszes ruha, amelyet megajándékozhat kislányával a következő születésnapján.

2. Fekete flitteres A-vonalú díszes Frock ruha:

Fekete flitteres A-vonalú díszes Frock ruha

Ez egy fekete szőtt flitteres A-vonalú ruha. Ez kerek nyakú, rövid ujjú. Kettős záródású, kulcslyuk részletekkel, és tökéletes ruha különleges alkalmakkor. Ez egy jó díszes ruha.

3. Díszített birodalmi ruha díszes Frock stílusban:

Díszített birodalmi ruha díszes Frock stílusban

Ez egy narancssárga színű szőtt birodalmi ruha. Ez a divatos ruha kerek nyakú, ujjatlan mintás. Gombzárral és béléssel rendelkezik. Széles szélű. Divatos ruha a lányok számára. Bulikban való viselésre tervezték, és nagyon csinos a kislányokon.

4. Solid Fit és Flare Fancy Frock:

Solid Fit és Flare Fancy Frock

Ez egy babarózsaszín nyomtatott ruha, amely nagyon tisztességesnek és csodálatosnak tűnik. Ez egy gyerek díszes ruha. Ez egy A-vonalú ruha, kerek nyakú és rövid ujjú. Gombzárral és szárnyas szegéllyel rendelkezik. Ez egy pamutból készült ruha, és tökéletes a mindennapi viselethez.

5. Kockás illeszkedés és fáklyás ruha Frockban:

Kockás illeszkedés és lángoló ruha Frockban

Ez egy rózsaszín szövésű, kockás szabású ruha. Kerek nyakú, vállpánttal és hátul elasztikus részletekkel, derékvonallal és íj részletekkel rendelkezik. Gyönyörűen néz ki hímzéssel.

6. Dungaree díszes ruha:

Dungaree díszes ruha

Ez egy kék, tömör szövött bundás ruha típus gyerekeknek vagy lányoknak. Kerek nyakú, ujjatlan és egyenes szegéllyel. Ezek a farmerból készült ruhák kényelmes viseletet biztosítanak a lányoknak, miközben ő élvezi a figyelmet.

7. Farmer Pinafore Fancy Frock:

Farmer Pinafore Fancy Frock

Ez egy kék virágmintás ruha pinafore ruha. Állítható vállpántokkal rendelkezik. Két zsebbel rendelkezik, övhurokkal és enyhén felpattanó szegéllyel. Alkalmi viseletre a legjobb. Nagyon kényelmes és divatos vonzerővel rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik az esti viselethez.

8. Nyomott csepp derék díszes ruha:

Nyomott csepp derék divatos ruha

Ez egy fekete nyomtatott szőtt csepp derékruha lányoknak, és kerek nyakú, réteges részletekkel. Ujjatlan és rejtett cipzárral záródik. Csatlakoztatott béléssel rendelkezik, kitágított szegéllyel. Ez a parti viseletű ruha.

9. Party Wear Fancy Frock:

Party Wear Fancy Frock

Ez egy sokszínű nyomtatott parti, csipke részletekkel és kerek nyakú ruhát visel. Ujjatlan és cipzárral zárható. Csatolt béléssel és szárnyas szegéllyel rendelkezik. Szövetből készült öv jár hozzá. Kényelmes viselet, és partikra is alkalmas.

10. Narancssárga pamut díszes nyakörv:

Narancssárga pamut díszes nyakörv

Ez narancssárga színű csinos és divatos ruha. Lányoknak tökéletes, pamutszövetből készült és zsebekkel rendelkezik. Ezután kőgombokkal rendelkezik, amelyek elegáns vonzerőt kölcsönöznek neki. Ez egy divatos ruha a lány számára.

11. Baby Velvet Net Fancy Frock:

Baby Velvet Net Fancy Frock

Ez a fajta ruha lányoknak bársonyból és hálóból készül, amely teljes hercegnő hatást kölcsönöz neki. A ruha belsejében puha anyag található, hogy kényelmes legyen a lányok számára. Bokáig érő ruha és ujjatlan. Tökéletes viselet partikban.

12. Maroon parti ruha Frock:

Barnásbarna parti ruha Frock

Ez egy bézs és gesztenyebarna színű ruha, szőtt illeszkedéssel és fáklyával, és nagyon vonzónak tűnik. Megkerülheti a nyakát és a rövid ujját. Gombzárral rendelkezik, és a bélést és a kiszélesedő szegélyt rögzítette. Elöl nyitott vállrándítással érkezik, ami csodálatos ruhát hord. Ez a ruha úgy viseli a lányt, mint egy hercegnő, miközben viseli. Ez a combig érő ruha hosszú ujjú, vállrándítással együtt hordva, és kényelmes viselet. Ez egy divatos női ruha.

13. Digitális kék és mustársárga nyomtatott rovar:

Digitális kék és mustársárga nyomtatott rokk

Gyönyörűen megtervezett ruha hölgyeknek, amelyeket különleges alkalmakkor, például bulikon viselnek. Ez egy ruha munkával, amely fokozza minden nő megjelenését és személyiségét, sima textúrájú és gyönyörű kendővel rendelkezik. Sokféle kivitelben és színben kapható.

14. Rajasthani Print Ladies Fancy Frock:

Rajasthani Print Ladies Fancy Frock

Ez egy radzsasztáni tervezésű ruha, kézi blokknyomással. Megjelenése és a sokféle szín miatt vonzó. Innovatív kialakítású és könnyen karbantartható. Ezek a Jaipuri által tervezett ruhadarabok technikailag tervezett gépekkel és kiváló minőségű szálakkal vannak összevarrva. Pamutszövetből készült, és különleges alkalmakkor, például partikon viselhető.

15. Rayon Frock nyomtatott ujjakkal:

Rayon Frock nyomtatott ujjakkal

Ez egy zöld színű ruha, teljes ujjú, nyomtatott, és Anarkali stílusban készült. Napi használatra viselhető. Jó anyagból készült, sima, kerek nyakú, ami viselése során nagyon tisztességesnek tűnik. Műselyemszövetből készült, és a legjobb, ha felfedi a szórakoztató oldalát. Alkalmi használatra készült.

Különböző típusú ruhákat talál lányoknak és hölgyeknek. Rendkívül jól néznek ki lányokon és hölgyeken. A gyerekek viselik őket a hölgyekhez, és különböző színekben és kivitelben kaphatók. A díszes ruhák gyönyörűnek tűnnek, és különböző munkák vannak rajta. Divatos ruhák jönnek sima és néhány dolgoznak rajta.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80