15 stílusos és divatos ruhacsizma nőknek és gyereklányoknak

A Frocks nagyszerű módja annak, hogy divatosnak és stílusosnak tűnjön. Ezek a ruhák parti viselet, amelyek szintén díszíthetők. A ruha legújabb trendje a ruha. Ez egy hosszú ruha kombinációja, amelyet ruhának hívnak, de egy ruha stílusában. A ruhás ruhát leginkább alkalmakra és különleges partikra viselik. Ezek szegecsekkel vagy hímzéssel, flitterekkel stb. Készülnek. Válassza ki az Önnek megfelelő színeket, majd válassza ki azt az anyagot, amely a legjobban illik a ruhához. Az áramló ruházat mindig jó választás a ruháknak, mivel az áramlás lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.

A legújabb és divatos ruha Frock minták hölgyeknek képekkel:

Íme néhány a különböző stílusú ruharuhák közül, amelyek közül választhat.

1. Indo Western Gown Frock:

Indo Western ruha Frock

Ez a gyönyörű ruharuha az indiai és a nyugati stílusok egyesítésével készült. A ruha selyem anyagból készült, amelyet kurta stílusban vágtak. A ruha felső része ujjatlan és inggalléros. Néhány szín, amelyet ehhez a ruhához választhat, élénkpiros és tompa arany.

2. Kurti stílusú ruha:

Kurti stílusú ruha

Ez az estélyi ruha egy egyszerű ruhás ruha, amely a kurti stílusban készült. A ruharuha kialakítása hasonlít egy dupatta -val rendelkező kurti -hoz. A háló anyaga a köpenyhez van rögzítve. A mellény jól hímzett virágmintákkal.

3. Kabát ruha Frock:

Zakóruha Frock

Ez a ruhás ruha az, amibe a legtöbb lány szerelmes. Jellemzően indiai jelmez hímzéssel és élénk színekkel. Egy kabátot adnak ehhez az együtteshez, hogy lenyűgöző legyen. A kabát kontrasztos színű, elöl nyakkendővel.

4. Magas nyakú hosszú ruha:

Magas nyakú hosszú ruha

Itt van egy magas nyakú hosszú ruharuha, amelyet különleges alkalomra viselhet. Legyező alakú hímzésű, puszta anyagból készült. Ez szabadon áramló hatást biztosít. A színek kékek lehetnek, arany vagy ezüst kontrasztos hímzéssel. Hozzáadott tartozékként hozzáadhat egy hozzá tartozó dupattát.

5. Vágott vállruha:

Vágott vállruha Frock

A legújabb trendhez tartozik ez a köpenyes ruha is, vágott vállakkal. A ruha alján teljes felvillanás van, ami tökéletes megjelenést kölcsönöz. A levágott vállokat ezután hímzéssel hangsúlyozzák. Ugyanez a hímzés kerül a nyakkivágásra is.

6. Hímzett ruha Frock:

Hímzett ruha Frock

Válassza ezt a klassz rózsaszín ruha stílusú ruhát a következő alkalomra. Ez a hímzett ruha tökéletes esküvőkre és rendezvényekre. A hosszú ujjú aranyszállal is díszített. A ruha fellángolása kijelentéssé teszi.

7. Estélyi ruha:

Estélyi ruha

Íme a legújabb trendi estélyi ruha, amelyet akár éjszakába is vihet. A tervezői ruhák és ruhák az Ön szem előtt tartásával készülnek. Ez a darab olyan, mint egy két darabból álló készlet, a teteje fel van szerelve, és a szoknya jól kitágul. A nyomat egészen egyedi és különleges.

8. Elöl nyitott Frock ruha:

Elöl nyitott Frock ruha

Egy másik indo western stílus az elülső nyitott ruhás ruha, amely tökéletes a mély színekben. Ez a legújabb ruha stílusú ruha az, amire szüksége van egy esküvői fogadáshoz vagy különleges bulijához. A ruha fellángolása látványosnak tűnik, amikor a táncparketten tartózkodik.

9. Side Flares ruha Frock:

Side Flares ruha Frock

Ez remek kiegészítője a ruhatárának. Ez a ruha oldalra rögzített fáklyákkal rendelkezik, és ez bolyhos megjelenést kölcsönöz. A vágott váll vagy ujjatlan megjelenés tökéletes ehhez a hosszú ruha típusú ruhához. Válassza ki kedvenc színét ehhez az értékes ruhához.

10. Selyem parti ruha:

Selyem parti ruha

A gyerekek is viselhetik ezeket a gyönyörű ruhaköpenyeket, amelyek lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A selyem anyaga gazdag, és tökéletes megjelenést kölcsönöz alkalmakra. A ruha felső része egyszerű és egyszerű, az alsó fele pedig díszes lehet. Egy arany szegély nagyon jól fog kinézni ezzel a ruhával.

11. Crepe Frock ruha:

Crepe Frock ruha

Válassza ezt a gyönyörű kreppruhát életének bármely különleges napjára. Ez a kék krepp ruha karcsúbbnak és magasabbnak tűnik. A tetején lévő egyszerű hálós megjelenés fenséges megjelenést kölcsönöz a ruhának. A ruha fellángolása szintén szép, és tökéletes a táncparkett ütésére.

12. Kedves nyakkivágó ruha:

Édesem nyakkivágó ruha

Ez a látványos kék és fekete ruharuha édeskés nyakkivágással rendelkezik. Ez a ruha vékony derékvonallal rendelkezik, és alul hatalmasat fújt. Alja nagy mintákkal hímzett, amelyek kiemelkednek. Meg fogja találni, hogy ez a tökéletes ruha a következő alkalomra.

13. Solid Gown Frock:

Szilárd ruha Frock

Ez a masszív sárga ruhás ruha egy másik nagyszerű példa a legjobb indiai viseletre. A ruha sárga és barna színű kombináció. Az itt használt selyemanyag nagyon gazdagnak tűnik. A ruha oldalsó zsebei további vonzerőt jelentenek.

14. Nyomtatott Maxi ruha:

Nyomtatott Maxi ruha

Itt van egy gyönyörű nyomtatott maxi ruha, amely köntös stílusban van. A nyomat meglehetősen nyárias, és mindenkinek nagyon csinos. A deréköv kiemeli a derékvonalat, és nagyszerű kiegészítő. Mivel az anyag vékony és áramló, a ruha rendkívül kényelmesnek tűnik.

15. Hideg vállruha:

Hideg vállruha

Válassza ezt a különleges, kékeszöld ruhát a következő kirándulásra. A hideg vállminta stílusos, zardosi munkával. A munka annyira bonyolult és különleges, hogy ebben a ruhában hercegnőnek érezheti magát. A ruha fellángolása is tökéletes, és ez karaktert ad ehhez a különleges ruhahoz.

A ruhás ruhák a divatipar legújabb trendje, amely gyorsan hullámokat vet. A nők szeretik ezt az új trendet, mivel szabadságot biztosít számukra, hogy western stílusúak legyenek, miközben megőrzik indiai gyökereiket. Az indo western stílusú ruharuhák most őrületnek számítanak.