15 új és gyönyörű rövidnadrág hölgyeknek

A Frocks még mindig a legjobb öltözéknek számít az olyan alkalmakra, mint a bulik és az összejövetelek. Legyen szó bármilyen lányokról, hölgyekről/nőkről, még mindig szeretnek ruhát viselni az ilyen funkciókhoz. A rövid nadrágok általában magasabbnak és elegánsabbnak tűnnek. A Frocks a leggyakrabban választott öltözködési kód a Sunday Church számára. Naponta számos rövid stílusú ruha stílusát és mintáját láthatjuk, de itt van néhány ultra-mod és kiváló stílusú ruha, amelyek közül választhat..

Legújabb és vonzó rövidnadrágok divatban lévő nőknek:

Itt vannak a legjobb rövid ruhák lányoknak.

1. Vállon kívüli bőr illeszkedés rövid Frock:

Vállon kívüli bőrre illeszkedő rövid froc

Ez egy vízszintes csíkos rövid ruha lányoknak, akik figurát ölelnek. Elég jól kiegészíti az alakját, és a minta időtlen, néhány variációval. A válltól mentes minta rendkívül modos megjelenést kölcsönöz. Csak viseljen hozzá illő széles karimájú kalapot és egy pár magas sarkú szandált, és máris készen áll felgyújtani az utat.

2. Ankara rövid ruha:

Ankarai rövid ruha

A stílus anyaga és textúrája az afrikai piacról származik. A színek és a nyomtatás valóban kiegészítik egymást, és nagyon látványos megjelenést kölcsönöznek. Ez a fekete -piros Ankara -nyomat kombinációja elbűvölőnek tűnik, és tökéletes rövid ruha hölgyeknek. Ettől sokkal fiatalabbnak tűnnek, mint amilyenek.

3. Pink Flared Short Frock:

Pink Flared Short Frock

Az egyik legszebb rövid ruha stílus, ez a rózsaszín szárnyas ruha pamut anyagból készült. A szegélynyílás fellángol. A levetett vállú ruha csinos ujjú, rövid és lebegő. Nagyon illik a vékony lányokhoz, így finomabbnak tűnnek.

4. Rövid fehér esküvői béka:

Rövid fehér esküvői Froc

Szeretne rövid esküvői ruhát viselni a hagyományos hosszú helyett ?? Nincs mit. Íme egy rövid ruhaterv egy fehér esküvői ruha és egy fehér A-vonalú rövid ruha, kedves nyakú stílusban. A ruha ujjatlan és hát nélküli. A ruha alaposan elegáns és fényűző.

5. Rövid esti Frock:

Rövid esti Frock

Ez a rövid szaténruha az egyik legjobb ruha, amelyet felvenni a bulijára. Szatén anyaggal bélelt hálómellénnyel rendelkezik. Ujjatlan, csónaknyakos stílusú. A derékövhez rózsa kapcsolódik, ami szépséget kölcsönöz a ruhának.

6. Aranyos koszorúslány Frock:

Aranyos koszorúslány Frock

Ez egy csodálatos koszorúslány ruha. Az egész ruha organza anyagból készült, csipkével díszítve. Ez egy rövid, mini ruha, amitől a viselője finom és törékeny. A sziluett A-bélelt, esküvőkre, partikra, dátumokra stb.

7. Páva Design bankett ruha:

Páva Design bankett ruha

Ez egy gyönyörű piros ruha, amely alkalmas bankettekre, mivel ez egy rövid báli ruha típusú ruha. A mellény teljesen hímzett pávatoll stílusú dizájnnal. Sok gyöngyfűző munka van a ruhán. Ujjatlan és V-nyakú. Szép arany virágokat és leveleket alkalmaznak a szegély és a derékvonal területén.

8. Pamut retro ruha:

Pamut retro ruha

Ez a pamut retró ruha a legkényelmesebb esti partikhoz és vacsorákhoz. 100% pamut anyag. Rövid ujjú és gallérral is rendelkezik. A nyak V-alakú, a ruha elöl nyitott a derékvonalig. A deréköv hátul egy aranyos masniba köthető.

9. Egy vállú tervezői ruha:

Egyvállú tervezői ruha

Ez az egyik legkeresettebb tervezői ruha és a legújabb rövid ruhák partikra. Ez a vékony egyvállú rövid ruha sifon anyagból készült. Ugyanebből az anyagból készült rózsa van a vállán, ami törékeny megjelenést kölcsönöz. A ruha eleje felborzolt és összevarrt, hogy nagy rózsavirágnak tűnjön.

10. Fekete csipke&Szatén rövid ruha:

Fekete csipke és szatén rövid ruha

A kis fekete ruha pamut és csipke kombinációja. Ujja könyökig ér, a váll kissé széles-szinte vállas. A nyaka perjel stílusú. Választhatja az ujjatlan stílust is, hogy kecsesebb legyen. Ez egy tökéletes fekete rövid ruha a báli partin.

11. Kismama viselet Short Frock:

Kismama viselet Short Frock

Ki mondta, hogy rövid nadrágot csak hölgyek és lányok viselhetnek-itt egy kedves rövid ruha a leendő anyáknak is. Nagyon kényelmes és könnyű elrejteni a baba dudorát. A ruha egy teljes A-vonalú ruha stílusú rövid ruha. Teljesen fellángol, és úgy néz ki, mint egy kis sátor.

12. Alkalmi kismama Frock:

Alkalmi kismama Frock

Íme egy aranyos rövid ruha azoknak, akik szeretnek elegánsnak tűnni a terhesség alatt, és szeretik megmutatni a babájukat. Ez a ruha készen áll az anyára a gyermeke számára, rövid V-nyakú és kis fodros ujjú.

13. Rövid fodros szürke barna:

Rövid fodros szürke színű Frock

Ez egy másik gyönyörű rövid ruha partikra. Ujjatlan, csipke mellénnyel, béléssel. A szoknyarész kettős rétegű, és kicsi szatén övvel rendelkezik, a ruhával azonos színű masnival. A ruha klasszikus, okos és divatos is. Nagyon okosnak tűnik kis testű nők számára.

14. Rövid Kaftan Frock:

Rövid Kaftan Frock

Szép rövid kaftán stílusú ruha. Ez különösen alkalmas alacsony testalkatú és kövér nők számára. Ezek alkalmi viseletű ruhák, és a térdig tarthatják a hosszúságot. A Kaftan ruha különböző anyagokból készülhet, mint például Georgette, Crepe, Chiffon vagy Cotton. De a nyakkendő és festék kaftán nagyon népszerű és igényes.

15. Csomózott Frock:

Csomózott Frock

Ebben a stílusban van egy kis Retro Miami. Derekán csomó van. Anyaga 100% selyem, így folyékony hatása van. Csónaknyakkal és hosszú ujjú. Az ujjakon mandzsetta van, amelyeket összegyűjtenek, hogy puffadjon.

A nők és lányok általában a rövid nadrágokat részesítik előnyben az esti partikra és a koktélpartikra. Ők is az egyik legjobb választás a koszorúslányok közül, akik szeretnének csinosnak tűnni, mint a menyasszonyok. Korábban a lányok kedvence volt, de manapság a nők is szeretnek ruhát viselni. A leendő anyák is szeretnek szép és elegáns kismama ruhákban pompázni.