30 legújabb modell hosszú képekkel 2021 -ben

A mai nyugati kultúrában a hosszú ruha minden hölgy ruhatárának szerves részévé vált. Most minden funkcióhoz viselik. A kislányok szeretik a ruhát, de most még a felnőttek is szeretnek hosszú fáklyát viselni. A menyasszonyok a fogadásuk napján kezdtek nehéz és formatervezett hosszú ruhákat viselni. Hosszú ruhák vették át a hosszú kurták és salwar öltönyök helyét. Könnyűvé vált hosszú ruhák beszerzése a piacról vagy az online árusoktól. Lehet egyszerű vagy nehéz. Sokféle mintát kaphat hosszú ruhákban. Ez kielégíti a mai hölgyek igényeit. A hosszú nadrágot minden évszakban viselheti. De a pamutruhákra nyáron nagyobb a kereslet. A hölgyek különböző frizurákat és ékszereket is készíthetnek hosszú, nehéz ruhákkal. A buli alatt ilyen öltözködéssel fogsz ragyogni. Néhány pamut ruha olyan egyszerű, hogy a háziasszonyok otthon is viselhetik. Ha csak szövetet vásárol, saját mintáival varrhatja össze a hosszú ruhát. Olyan ez, mintha saját maga tervezne egy hosszú ruhát.

A hosszú ruhák gyakoriak a külföldi országokban. Külföldi királynők olyan gyönyörű hosszú ruhákat viselnek. De mára minden hölgy általánossá vált. A sarik helyett a hölgyek tervezői hosszú ruhákat viselnek a házassági funkciókban is. Lehet fáklyás vagy egyenes. Néhány hosszú ruha még robbanásveszélyes is, amelyet leginkább bulikon viselnek, hogy csillogást hozzanak. A fiatal lányok ízlésüknek megfelelő hosszú ruhákat találnak, amelyek szexik. De a hölgyek számára a hosszú ruháknak tisztességesnek kell lenniük, ami kielégíti az öregekkel való viselési igényüket.

Gyönyörű és legjobb hosszú békák nőknek és gyerek lányoknak:

Itt találunk egy összeállított listát a 30 legnépszerűbb hosszú ruhatervről képekkel.

1. Tervező Long Frock:

Tervező Long Frock

Ez az új hosszú ruha egy tervezői darab. Dekoratív nyakmintás hálóhüvellyel rendelkezik. A nyak ferde virágos kialakítású. Derékból a ruha fáklyás és virágmintás. A szövet annyira puha és sima, hogy mindig izgatott lesz, hogy újra és újra viselje.

2. Anarkali Design Long Frock:

Anarkali Design Long Frock

Ez a ruha olyan fáklyákkal rendelkezik, mint egy Anarkali ruha. A felső aranyszínű ruha ujjatlan, kék gallérral és gombokkal az oldalán. Egy nagy folt van a ruha mellkasán. Az alsó ruha olyan, mint egy kék szoknya arany virágnyomatdal és széles arany szegéllyel. Ezt választhatod lányaidnak parti viseletként.

3. Long Frock dzsekivel:

Long Frock dzsekivel

Ez a női ruha piros színű, sima az aljáig, és alul apró arany nyomatok láthatók. A ruha egy átlátszó kabátot is tartalmaz, amely felül van kötve és nyitva van. Az egyik oldalon munkalap, a másik oldalon hímző virágmunka található.

4. Puff Long Frock:

Puff Long Frock

A kislány lenyűgözően néz ki ebben a divatruhában. A kék ruha nettó kiadása kék színű, amelyen arany virágnyomat látható. A derékon egy nagy hamis kék virág található, mindkét oldalán arany csipkével. A ruha derekától puff stílusú.

5. Long Frock csekkel:

Long Frock csekkel

A hosszú ruha öltöny kialakítás ellenőrző nyomatokkal rendelkezik. Mind a négy ruha különböző színű, változó nyak- és ujjmintákkal. Néhány egyenes, míg kevés a kis fáklya. Minden ruha tiszta pamutból készült, ami minden hölgy számára megelégedettséget biztosít.

6. Hímzett Long Frock:

Hímzett Long Frock

Ez a legújabb hosszú ruha hímzéssel. A ruha aranyszínű, sima szövetből készült, piros csipke anyaggal a nyakától a derékig. Ezután sima vörös sifonszövet van, két-három anyaggal. Ez a padló hossza, és az egész ruha csak kiválóan van megtervezve.

7. Long Ball Frock:

Long Ball Frock

Ennek a hosszú esernyőruhának olyan labdája van, mint a széles stílusnak. Az őszibarack színű ruha kötőfék nyakú mintával rendelkezik, elöl nagy méretű virággal. Mögött van egy öv, amely fel van kötve. A frizurát emellett mesterséges virágok is kiemelik, amelyek fejjel hálómintával vannak ellátva.

8. Stílusos Long Frock:

Stílusos Long Frock

Ez a ruhatervezés túl stílusos, többféle színben kapható. Ujjatlan, egyik vállát leállítva. Az ujj oldali vállán nyitott kisebb vágás látható, melynek külső szegélye ezüst. Az oldalsó derékon ezüst folt található, amely a ruha felett ragyog.

9. Long Frock kalapkal:

Hosszú Frock sapkával

Ennek a modellruhának csodálatos kalapja van tollvágással. A ruha alsó része zöld színű, gyönyörű kék ​​színű nyomatokkal. A ruha felső része sima kék, a vállán és a nyakán némi nyomat látható. A ruha világosnak tűnik.

10. Vágja ki a hosszú vállát:

Vágja ki a hosszú vállát

Ez a tinédzserek számára nyomtatott hosszú ruha kivágott vállmintával rendelkezik. A kerek nyak szegéllyel díszített. A kivágott vállstílust szegéllyel is díszítik. 3/4 -es ujjú, közepén egy gomb, mint egy gyöngyös minta. Egyszerűen kecsesnek tűnik.

11. Csipke Long Frock:

Csipke Long Frock

Ez a baba rózsaszín színű ruha felnőtt számára egyszerűen aranyos. Belül cső mintás rózsaszín felső, kívül pedig rózsaszín dizájn csipke, fél ujjú mintával. Derék rózsaszín selyemöv van a derékon, és deréktól kezdve a ruha a fáklyás stílushoz illik.

12. Hosszú Frock öltöny:

Hosszú Frock öltöny

Ez az új modell ruha öltöny stílusú. A ruhához dupatta is tartozik. Az egész ujja és nyaka nehéz munkát végez, az alján pedig három arany bélés található. Az ilyen típusú ruhával ellátott ruha bármilyen fesztiválra és családi rendezvényre alkalmas.

13. Alkalmi Long Frock:

Alkalmi Long Frock

Ez a ruhatervezés nyugati stílusú. A ruha kerek nyakú, ujjatlan. A ruha belül térdig ér, és felette egy másik hálószövet hosszú. A ruha vége fodros. A derékon fekete öv van, csomóval a derék oldalán.

14. Pakisztáni Long Frock:

Pakisztáni Long Frock

Ez az új hosszú ujjú ruha pakisztáni stílusú, mert a hölgy az egész fejét egy dupatával is eltakarta. A fehér ruha sárga virágnyomással és zöld levelekkel rendelkezik. Az ujja hosszú és laza, keskeny a csuklóján. A ruha széles és erős fényt ad.

15. Báli ruha Long Frock:

Báli ruha Long Frock

Ez a női ruha csillogó és modern. A ruha ujjatlan, csíkokkal a vállán. A ruha felső részén divatos fehér szegély található. Derékból rétegesen báli ruhája van. A vörös hálót angyalszárnyakhoz hasonlóan viselik a kezeken.

16. Elegáns Long Frock:

Elegáns Long Frock

Ez a hosszú indiai ruharuha egyszerűségében eleganciát kölcsönöz. A ruha rövid ujjú, nyakán hálómintás. A mellkas mindkét oldalán határmunka folyik. Az alsó ruha sima, alul két széles rózsaszín szegéllyel. A ruha egyszerű műalkotással rendelkezik.

17. Backless Long Frock:

Backless Long Frock

Érzéki, legújabb hosszú ruha -dizájn hátsó stílusban. Az egész hátsó rész derékig nyitott, a tetején horog van. Az egész fekete ruha testhezálló, fején csipke anyag. A teljes ujjú díszes kialakítású csipke is. A ruha kifinomultnak tűnik.

18. Wedding Long Frock:

Esküvői hosszú Frock

A menyasszonyok általában ilyen új stílusú ruhát viselnek házasságuk napján. A ruha cső, és az egész ruhát fehér munka díszíti. A hölgy egy tiarát is hordott a fején, amelyet hosszú hálószövet rögzített, amely padlóhosszú és egyenetlen virágmérettel rendelkezik.

19. Long Frock főszereplésével:

Long Frock főszereplésével

Ez az egyszerű ruha fehér színű, közepes méretű csillagnyomással rendelkezik. Ez a kék ujjatlan ruha kerek nyakú, csővezetékkel a nyakán és az ujján. A derékon egy kontrasztos kék öv található, amely a testhez illő ruhát biztosítja. A hölgy ezzel a meghökkentő ruhával fog színlelni.

20. Hosszú fodros Frock:

Hosszú fodros Frock

Ez a hosszú ruhás kivitel elképesztő. Ez az őszibarack színű ruha golyóformát kapott, és derékból fodrosan készült, ami egyszerűen félelmetesnek tűnik. A ruha cső stílusú, panelezett munkával. Egy ruhadarabos kiegészítő dicsőségesnek tűnik.

21. Magas-alacsony hosszú béka:

Magas-alacsony hosszú Frock

Ez a fehér hosszú ruhaminta magas-alacsony stílusú. Az elülső ruha magas, a hátsó pedig alacsony. A ruha vállán spagetti stílusú vékony csík található. Ez egy mély V nyak, kiváló munkával a felső ruhán. A ruha alsó része csodálatos rétegeket tartalmaz magas-alacsony stílusban.

22. Pearl Work Long Frock:

Pearl Work Long Frock

Ez egy egyenes ruha fehér színű nőknek. Az egész nyak kis és nagy méretű gyöngysorokat tartalmaz. Hátul a ruha fele gyöngymunkával díszített. A derekán gyöngyszíj található. A ruha hátulja félig V alakban nyitva van, ami csábító.

23. Hosszú ujjú hosszú béka:

Long Sleeve Long Frock

Ez egy esztétikus ruha, oldalvágással. A ruha fürdőköpeny stílusú, zárt mély nyakkal és teljes ujjal. A ruha oldalán egy vágás látható, ahonnan a láb nagy része látható. Ez a nyitott hajú és gyöngynyakláncú ruha felkelti a férfiak érdeklődését.

24. Hosszú Maxi Frock:

Hosszú Maxi Frock

Ez egy maxi stílusú új hosszú ruha puff ujjú. A teljes ujjú puff stílusú, keskeny a csuklóján. Az azonos ruhamintás öv fel van kötve, hogy testhez illeszkedjen. Az egész ruha rendszeres időközönként egy csokor virágot nyomtat. Strandruhákhoz is alkalmas.

25. Party Wear Long Frock:

Party Wear Long Frock

Ez a ruha egy lány számára csillogó. Az egész ruhát aranyszínű fémgolyók díszítik, amelyek csillognak. A lánynak arany haja is van, ami jól illik. A ruhák széles fáklyái szépítenek a rámpán, letisztult és modern munkával.

26. Net Long Frock:

Net Long Frock

Ez a ruha ruha nettó anyagköltséggel rendelkezik. Ez egy ujjatlan kék szatén ruha, kívül hálószövet. A hálószövet teljes ujjú és egyedi nyomatokkal rendelkezik. Úgy tűnik, hogy a kék hálón madárlenyomat található, amely megkülönböztető a többi ruhától, és ügyesnek tűnik.

27. Velvet Long Frock:

Velvet Long Frock

Ez a ruha bársony anyagból és mély, kerek nyakú. A nyak egy kicsit a váll alatt van. Az egész ruha egyenes, és keskeny szirmú öltéssel rendelkezik a derekától. Mindkét vállához egy kis virágmintás kapcsolódik. Az egész ruha különlegesnek tűnik.

28. Hosszú patchwork Frock:

Hosszú patchwork Frock

Ez a legújabb ruha, hihetetlenül foltos a derekán. A kerek nyakon nehéz szegély is található. A derék foltja széles, és fenomenálisnak tűnik. A ruha felső részén összenyomott szirom stílusú, és a patch munka alatt a szép szirom fodros formát kölcsönzött.

29. Fancy Long Frock:

Fancy Long Frock

Ez a ruha stílus divatos. Az akvamarin ruhán fehér, világos hálószövet található. Ez a fehér hálószövet fehér színű nyomtatás is rajta. Egy körte alakú kék követ rögzítenek a ruha mellkasán, amely ezüst színű. Van egy hozzá illő Tiara is két kékkővel.

30. Klassz Long Frock:

Klassz Long Frock

Ez az egyszerű ruhatervezés dicsőséges. Fekete ruha, magas gallérral, deréktól nyitva. A fekete ruha mögött teljes virágmintás ruha található. Egyenes és nem tartalmaz fáklyákat. Van levél alakú vágott nyak minta, és az egész ruha befolyásolónak tűnik.

Óvatosnak kell lennie, amikor hosszú ruhát választ. Jól illeszkedjen testalkatához, ne váljon lejjebb, és ne legyen robbanásveszélyes, ami bármilyen más módon károsíthatja Önt. Ha testhezálló, akkor karcsúnak kell lennie. Az egészséges hölgyek válasszanak hosszú szárú ruhát, nehogy zavarba jöjjenek a testalkatuk miatt.