50 egyszerű és új Frock design felnőtteknek és tizenéveseknek

Indiai divatunkat nagymértékben befolyásolja a nyugati kultúra, és boldogan ölelte át öltözéküket. A ruhát közismert nevén „ruha”, a legelfogadottabb parti ruha vált. Legyen az egyszerű vagy nehéz munka, a Frocks különböző mintákat kínál. Néhány hónappal ezelőtt Indiában minden hölgy álma, hogy legyen nála egy ruha, de ma már mindenki általánossá vált. Számos különböző ruhaterv létezik, amelyek alkalmasak minden eseményre. Ahelyett, hogy a hagyományos lehengákat viselné, mint korábban, a menyasszonyok most inkább ruhát viselnek a fogadópartijukon. Amellett, hogy új színeket ad hozzá a ruhásszekrényéhez, személyiségét is javítja.

Mivel újszülött kortól az öregkorig minden korosztály számára jönnek a ruhák. A pamutruhák a nyári napokon továbbra is keresletesebbek. Minden nap új kreativitást találsz ruha mintával, és mindenki kedveli is. Mint mindenki újdonságot szeretne a szekrényben, az új tervezés nagy elismerést és elismerést vált ki. Senki nem akarja ugyanazt a gyűjteményt megismételni minden eseményen – mindenki mást keres.

A legújabb és stílusos Frock Design nőknek és lányoknak képekkel:

Keressük meg itt az említett 50 legjobb ruhatervező modell képekkel összeállított listáját.

1. Tunika Frock:

Tunika Frock

Ez a tunika stílusú ruhatervezés tinédzserek számára nagyon elterjedt a bulikban és diszkókban. Csillogó fém van hozzá rögzítve, amely mindenki figyelmét felkelti. A ruha térd felett van, rövid ujjú és kerek nyakú. Kiemeli merész jellemedet.

2. Tube Frock:

Tube Frock

Ez a ruha cső alakú ruha, amelyben mindkét vállat le kell venni. Ez egy hosszú pamut virágmintás ruha, amely a legmegfelelőbb tavasszal. Hölgyeknek nagyon kényelmes. A fehér alapszínen nagy kék színű nyomatok láthatók, fekete szegéllyel. A mellkasrész összepréselt módon össze van varrva, hogy illeszkedjen.

3. Hüvely Frock:

Hüvely Frock

Egyszerűen egy csodálatos lány ruhatervezés, térdig érő és V nyakú kialakítással. Öv van kötve a derekára, íjjal az oldalán. A hüvelyminta is nagyon kényelmesen hordozható. Ez a ruha egyenes szabású, gyönyörűen néz ki karcsú lányokon. A ceruzával vágott szandál jól illeszkedik a ruhához.

4. Blouson Frock:

Blouson Frock

Ez egy olyan gyönyörű blúzos ruhatervezés felnőtteknek, ahol sok V alakú csokor van kifaragva a ruhára. Ez a világos színű ruha alacsony nyakú, vékony csíkokkal, ujjakkal és enyhén feszes a derekán. Időnként viselik. Ez a hosszú ruha egyszerűen fenomenális.

5. Ceruzafark:

Ceruza Frock

Ez egy egyszerű ruhaterv egy tinédzser számára, kék színű, sima ruhában, ceruza mintával. Négyzet alakú nyakkivágással az egész ruha testhezálló, térdig érő. Mindjárt felszabadítja józan személyiségét, legyen az bármilyen alkalom. Ehhez lapos hasra van szüksége.

6. Trench Frock:

Trench Frock

Ez egy retro stílusú ruhaminta hölgyeknek, vastag gallérral és fél ujjal. A ruha első felében egy gomb van varrva, mindkét oldalsó zsebbel és övvel. A következő félrész úgy van összevarrva, mint egy szoknyás lány, akit az iskolákban viseltek.

7. High Low Frock:

High Low Frock

A modern kor igénye egy ruha ruha mintára egy egész sima fekete ruhával & lefelé mintázat. A póló eleje felfelé áll, amíg a térd és a ruha hátsó része le nem ér. Kiváló rétegeket adtak a ruhadaraboknak, hogy csábító megjelenést biztosítsanak. Ujjatlan és bármilyen partira alkalmas.

8. Bandage Frock:

Bandage Frock

Ez a ruhatervezési kép Bandage frock néven ismert, mivel ezekben a mintákban kötszerek jönnek létre. Ebben is a vállán a nagy négyzet alakú vágott kötésszerű kialakítás a ruha fölé van felszerelve. Úgy néz ki, különlegesen tervezett darab és egyedi. Ábrázolja a friss információkat a divatról.

9. Maxi Frock:

Maxi Frock

Pompás és örökzöld pöttyös kivitel hosszú ruha mintával. Teljes ujjú ruha, fáklyás mintával. Az egyik fekete színű öv a derékra van kötve, a fején fekete kalap. A lányok olyan tisztességesnek és aranyosnak tűnnek ilyen mintás ruhában. Dicsőséget ad az identitásnak.

10. Bodycon Frock:

Bodycon Frock

Figyelemre méltó egyszerű ruha egy csipkés lány számára. A ruha rövid méretű, sapkás hüvelyű. Van egy kerek nyak, félig átlátszó, és az ujja is átlátszó. A hozzá illő fehér színű öv derekára van kötve, és fehér csipke ruhán napraforgó díszítés található.

11. Aszimmetrikus Frock:

Aszimmetrikus Frock

Ez aszimmetrikus alkalmi ruha piros színben. Egyszerű, mégis vonzó. A ruha laza, hogy jól érezze magát. Mindkét oldalán egy zseb és teljes ujjú. Ennek a ruhának a hordása nem igényel sok törődést és törődést. Csak megy az áramlással. A felfelé és lefelé irányuló rétegek az alján készülnek.

12. Empire Frock:

Empire Frock

Ez egy karizmatikus ruhamodell, és ezt viselve olyan érzésed lesz, mintha az egész birodalmat kézben tartanád. A levelek mintázata derékig van, amit csillogó fémek ragasztásával emelnek ki, a többit pedig sallangok kapták. Gyönyörködni fog a nyilvánosság elméjében. Alkalmas minden fesztiválra és eseményre.

13. Korcsolyázó Frock:

Korcsolyázó Frock

Ez a ruha ruha minta szép és stabil. Van egy fehér színű ruha, amelyen nagy virágmintákat faragtak ki. Kerek nyakú és ujjatlan. A derékrész után kevés nagy és vastag sallang történik. Habár keményítővel még van, nagyon jól érzi magát benne. A lányok karcsúnak tűnnek ebben a ruhában.

14. Midi Frock:

Midi Frock

Ez az új ruha sallangokkal. Az egész fekete ruha nyomatok vannak valahol, és az ujjak átlátszóak. Testhezálló és tökéletesen néz ki a tizenéves lányoknál. Ez teszi a szép megjelenés, és úgy tűnik, hogy magával ragadó. Megdöbbentő sallang kapott csuklón.

15. Mini Frock:

Mini Frock

Kettős színű mini ruhás ruha minta. Vannak fél ujjak csipke átlátszó anyaggal és kerek, teljes nyakkal. Fodrok, mint a szoknya, az alsó részen találhatók szaténon belül és Georgette kívül. Úgy tűnik, mint egy póló és szoknya.

16. Kaftan Frock:

Kaftan Frock

Vonzó kaftán ujjú stílusú ruha design egy lány számára. Teljesen nyomtatott és hosszú ruha. Az egész ruha nagy nyomatokkal rendelkezik. V -nyakú és fél ujjú. Ez a ruha kiemelkedően fog kinézni a strandokon, és feltűnő személyiséget kölcsönöz neked.

17. Póló Frock:

Frock póló

Ez az egyszerű ruha első pillantásra megragadja a szívedet. Ez az ing stílusú, tiszta pamutból készült ruha, csekknyomással, vékony gallérral és néhány gombbal. Fél ujjú, gombbal rögzítve. Rövid méretű, és derékra kötött öv. Alatta alma vágott, mint a Kurta.

18. Off Shoulder Frock:

Off Váll Frock

Van egy vállon kívüli minta a ruha kialakításában egy lány számára. Ez a világos színű csinos ruha fél méretű ujjú, fodros az ujján és a vállán. A lányok olyan imádnivalóan néznek ki ilyen mintás ruhában. Ez a válltól mentes ruha kényes módján vonzó. Mindig érdekes tényezőt ad hozzá.

19. Pulóver Frock:

Pulóver Frock

A lányok olyan elbűvölőnek tűnnek ebben a ruhatervben. Látható, mintha pulóvert viselnének, de valójában ez egy pulóver stílusú ruha. Kerek nyakú, íjjal és teljes ujjú. A fehér ruhán cikcakkos kivitel található. Középen egy kontrasztos réteg található.

20. Nyakkendő derékbőség:

Nyakkendő Derekú Frock

Ez a közepes hosszúságú ruhaminta a derekát köti össze. Van piros és fekete színű, azonos méretű négyzet alakú kialakítás, és gyönyörű rétegmintázattal rendelkezik. Olyan egyszerű, mint lenyűgöző, és olyan csábítónak tűnik. Ez a ruha érdeklődést kelt benne. Biztonságérzetet ad.

21. Divatos Frock:

Divatos Frock

Ez egy vonzó ruha design a tizenévesek számára. Ujjatlan ruha, mély V nyakú. Az első fél rész sima, a második felében kevés színű nyomat található. A ruha stílusa felnagyul, ha magas sarkú cipővel párosítják. Ez mutatja a modern lányok választását.

22. Party Frock:

Party Frock

Ez csak egy kivételes parti ruha design. Ez a vérvörös színű női ruha minta egyszerűen csodálatos és csodálatos. A felső fehér szövethez piros színű virágcsipke van rögzítve. Derékból lángol, mint egy esernyő és sima.

23. Backless Frock:

Backless Frock

Ez egy hátsó ruha minta egy lány számára. Ez a rövid ruha vékony csíkokkal rendelkezik a vállán, U alakú nyakkal. Hátul mélyen nyitott, egy vékony válaszlappal. Két fehér szín között van a narancssárga színű, háromszög alakú csipke szegéllyel.

24. Fringe Frock:

Fringe Frock

Ez egy rojtos ruhatervezési minta, amelyet a táncosok többnyire használnak. A ruhához kézi zokni is tartozik. Egy fekete ruhára különböző színű rétegek vannak rögzítve, ami csábítónak tűnik. Ez felkelti az emberek érdeklődését és lenyűgözi őket.

25. Pop Over Frock:

Pop Over Frock

Hosszú pop pop egyszerű ruha piros színű. Kerek nyakú, teljes ujjú. A ruhán háromszög mintázat található, amely ennek a ruhadarabnak a fénypontja. Van egy sima piros öv, amely elválasztja mindkét részt, és úgy tűnik, mintha a felső rész lentebb lenne.

26. Baby Doll Frock:

Baby Doll Frock

Ez a ruhaterv egy lány számára elragadó. A nyak mintájára hímző szegély van rögzítve, és ujjatlan. A lányok viselhetnek ilyen ruhákat esküvőkön és más családi rendezvényeken. Ettől másképp néznek ki, mint Chaniya Choli. Ebben a gyönyörű ruhában a lányok úgy néznek ki, mint egy baba.

27. A-Line Frock:

A-Line Frock

Ez a ruhatervezés felnőtteknek fekete alapot és fehér kör alakú nyomatot tartalmaz. A nyakon egy oldalsó íj van megkötve, és a derék is fel van kötve. Sapkaujja van, amely varázst kölcsönöz a ruhának. Annak ellenére, hogy egyszerű a tervezése, képes ellopni a szívet.

28. Réteges Frock:

Réteges Frock

Ez egy szerény ruha design kép réteges mintával. Az ujjakon réteges minta található, csipkével. Vékony öv van a derekán. Ez egy egyszerű ruhatervezés, amely egy lányt édesnek és aranyosnak tűnik. Minden kedves lány ezen a ruhán mindenkit elkötelez.

29. Lace-Up Frock:

Csipkés Frock

Varázslatos csipkés ruhamintás kék színben. A csipkén virágnyomat található, amely parti viseletként is használható. Ez tökéletes alakot kölcsönöz a lányoknak. A hátlapon van egy horog, rövid ujjú. Szívnyerő nyakmintát kap ez a ruha.

30. Farmer Frock:

Farmer Frock

Ez a ruha modell farmer anyagból készült. Gombmintája van a ruha közepén, mint egy ing. Van egy félhüvely, amelyet feltekerünk és egy gombbal megkötünk. Felül zsebek találhatók kontrasztos színű övvel. A nyitott haj napszemüveggel a ruhán jól néz ki.

31. Pinafore Frock:

Pinafore Frock

Ez egy egyszerű ruhatervezés tinédzserek számára, pinafore stílusban. Belsejében fehér ing található fekete ponttal és vastag gallérral. Kívül pinafore csekk mintával és zseb mindkét oldalán. Ez a ruha stílus mindig emlékeztet mindenkit a gyermekkorára.

32. Cape Frock:

Cape Frock

Ez a női ruhaminta szatén anyagból készült, ahol belül és kívül ujjatlan ruha van, és egy kabát, mint a megadott minta. Elöl egy lánc található, kerek teli nyakkal. Mindkét oldalon nagy rétegek lógnak ebből a kabátból, amely átlátszó és virágnyomott.

33. Fitt & Flare Frock:

Fit & amp; Flare Frock

Egyszerűen fantasztikus alkalmi ruha. Széles fodrok vannak benne, az anyag virágmintás. Amellett, hogy elbűvölő, szépíti a tartó megjelenését. Ennek a ruhának a magasztos minősége a szövete és a nyomtatása. Varázslatot ad a hangulathoz.

34. Shift Frock:

Shift Frock

Egyszerűen elképesztő ruhaminta, rövid méretű és ujjatlan. Hátul lánccal, derekán gyönyörű fekete övvel. Az öv közepén lévő csipesz ennek a ruhacsúcsnak a csúcsa. Bár sima, dicsőséget kölcsönöz a tartónak. Egyszerűségében leköti a figyelmet.

35. Rés Frock:

Hasított Frock

Réselt mintás ruhatervezés tizenévesek számára, amely egyedülállónak tűnik. A V nyak stílusa mély, és testhezálló. A fél lábak ebben a ruha stílusban nyílnak a térdrészből. Ennek a ruhának a legjobb része a csomagolás stílusa deréktól. Felkelti a figyelmet, mint a vörös szőnyegen érkező vendégek.

36. Spagetti Frock:

Spagetti Frock

Spagetti vállmintázattal rendelkezik, magas szögletes nyakú kialakítással. Ez a ruha design kép fekete csipkével rendelkezik az ezüst szatén szövet felett. Ujjatlan, hátul mély nyakú. A csipke alján rétegek vannak. Az egész ruha csábító.

37. Esküvői Frock:

Esküvői Frock

Ez egy izgalmas ruha design esküvőkre. A ruha le van téve a vállról, rajta fáklyák. A fáklyák elég szélesek és szép fürtöket tudnak nyújtani. Ez a hosszú ruha képes elvarázsolni. Az esküvőkön kiváló minőségűnek tűnik.

38. Tuxedo Frock:

Tuxedo Frock

Csodálatos lányruha, magas nyakú, teljes ujjú fehér pólóval. Fölötte szürke színű kabát található, mint a borító. Nagy gombok vannak csatlakoztatva, és ellenőrzi a tervezést. Széles gallérok vannak a kabáton. A nyak V alakú, amely között magas nyakú kialakítás látható.

39. Tweed Frock:

Tweed Frock

Az alkalmi ruhában használt szövet dicséretes. A ruha egyszerűen egyszerű és elgondolkodtató. A legnagyobb békét nyújtja a viselése során. Miután viselted, nem lesz kedved eltávolítani. A ruha kialakítása is buja és robusztus. A ruhatervező tehetségét ábrázolja.

40. Wrap Frock:

Wrap Frock

Ez az új ruhaminta csomagoló kialakítású. Rövid, teljes ujjú és széles nyakú. Öv van kötve a derékra, hogy megtartsa a csomagolás kialakítását. Ez a selyem szövetből készült ruha puszta érzést kölcsönöz a testednek. A magas színvonalú választást ábrázolja. A ruhák meghatározhatatlan mintái egyedivé teszik másokat.

41. Terhesség:

Terhesség Frock

Ez a lányok számára készült ruhaminta kifejezetten terhes nők számára készült. Ehhez tiszta pamut anyagot használnak. Belül fél ujjú fehér póló található, kívül pedig rózsaszín árnyalatú ruha. A fehér póló nyakán két gomb található. A hölgyek csodálkoznak a terhesség alatt ebben a ruhában.

42. Frock nyárra:

Frock nyárra

Ennek a lánynak a ruháját leginkább nyáron hordják, amikor hűvösnek érzi magát. Napi viseletre lehet használni. A világos narancssárga alapruhán fekete pöttyös minta található, mérete pedig rövid. Ez a ruha kellemes és kellemes. Olyan laza és puha. Egy elegáns karkötő ruhával szórakoztatóan néz ki.

43. A legújabb Frock Design:

A legújabb Frock Design

Ez a lányok legújabb ruhamintája. Nincs vállrésze. A ruha derékig feszes, majd széles lesz, és az alsó rész három rétegben stabil marad. Az első két réteg sima, míg az utolsó rétegen virágmunkák vannak. A csipkéből készült virágokat mindkét oldalon rögzítik.

44. Csíkos Frock:

Csíkos Frock

Ez egy fekete -fehér csíkos egyszerű ruha. Viselése szabad. A hüvely puffadt mintával rendelkezik. A fekete -fehér csíkok gyakoriak, mégis vonzóak. Kényelemérzetet ad a könnyen formázható anyagának köszönhetően. Díszek nélkül díszíti a testet. Ez soha nem lesz régimódi.

45. Georgette Frock:

Georgette Frock

Fehér színű Georgette ruhamintázat, amelyen fekete színű bélésnyomás található. Ez az ujjatlan rövid ruha félelmetes érzetet kölcsönöz viselésekor, mivel puha tapintást kölcsönöz a bőrének. Ezt a ruhát nem nagyon díszíti csipke és minden. Gyöngyözött, így szép rétegeket hoz létre az alján.

46. ​​Stílusos Frock Design:

Stílusos Frock Design

Ez egy elegáns ruhaterv egy lánynak, teljes nyakkal és teljes ujjal. A ruha különböző mintázattal rendelkezik, ahol a hátoldalról arany anyag érkezik, elöl oldalsó derékkal rögzítve. Sok szép folt van rögzítve a ruhán. A nyakon kevés az átlátszó terület.

47. Hamupipőke Frock:

Hamupipőke Frock

Hamupipőke ruha minden lány álma. Ez a ruhatervezés felnőttek számára rendkívül csodálatos. Ez az off-váll, mély nyakkal. Ennek viselése hercegnő megjelenést kölcsönöz, és a fáklyák elég szélesek. A ruha szexi és erőteljes. Nagy gondosságot igényel a varrásnál és a hordozásnál.

48. Fancy Frock:

Fancy Frock

Ez egy fantasztikus alkalmi ruha hölgyeknek. Az egyik váll le van kötve, a másik pedig a pakolás stílusához hasonló. Ez a hosszú ruha egy esti partin vagy báli estén viselhető, ami extravaganciát ad az eseményhez. Ez a világos lila ruha szirmokkal rendelkezik a mellkas alatt, hogy kis rétegeket kapjon elöl.

49. Vintage Frock:

Vintage Frock

Ez egy vintage stílusú egyszerű ruha, hosszú hosszúságú. Ez egy félhüvely, mindenhol nyomatokkal. A nyak közelében két háromszög gomb található. A ruha díszesnek tűnik a viselt lábbelikkel. Ezt a fajta ruhát a hölgyek is viselhetik, miközben háztartási munkát végeznek.

50. Karácsonyi Frock:

Karácsonyi Frock

Ezt a ruhamintát kifejezetten a karácsonyi fesztiválra tervezték. Bár vállon kívül van, mégis rövid ujjú a ruha. A nyakon kör alakú vágás látható. A gyémántrétegű nyaklánc ezzel a ruhával varázst kölcsönöz ennek a ruhának. Ez a ruha több színt ad az alkalomhoz.

Mivel a ruhák minden alkalomra rendelkezésre állnak, elképzelhetetlen megjelenést kölcsönöz a lányoknak és a hölgyeknek. Könnyen hordozható és egyszerűen hordható. Segít abban, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, és figyeli az érdeklődését. Különböző újításokat hajtanak végre egy ruhamintában. A korábbi egyszerű, hosszú maxi ruhától a mai rövid méretű ruháig mindig egyediséget igényel. Sosem megy ki a divatból.