9 gyönyörű és vonzó kivitel a lila rovarokból

Hagyományosan a lila szín a jogdíjhoz, a kreativitáshoz, a függetlenség bölcsességéhez, a rejtélyhez és a romantikához kapcsolódik. A lila sok árnyalatát előnyben részesítik a fiatal lányok, tinédzserek és hölgyek. A nők gyakran a lila színt részesítik előnyben kedvencükként, így nőies színként tűnik ki, és az emberek megrajzolják karizmatikus személyiségét.

A legújabb és stílusos lila színű bokák a trendben lévő nőknek:

A 9 legjobb lila ruha összeállítása lehetőséget ad a hölgyeknek, hogy böngésszenek az okos, érzéki ruhák között,

1. Purple Swing Frock:

Lila Swing Frock

Lila alkalmi stílusú, térdig érő ruha spandex mix puha pamut anyagból. Ez a flow stílusú lila ruha két zsebbel, hosszú ujjal és könnyen viselhető.

2. Purple Prom Flare Frock:

Purple Prom Flare Frock

Lila poliészter ujjatlan báli ruha cipzárral zárható, és bélelt béléssel, valamint szárnyas szegéllyel. Ez a divatos térdig érő lila ruha tavaszi és nyári napokon alkalmi sifon vállat vonhat.

3. Retro A-Line Purple Frock:

Retro A-Line Purple Frock

Lenyűgöző női A-vonalú, térdig érő, ujjatlan nyugati viselet parti lila színű ruhák szatén selyemből. Kerek nyakú, és láthatatlan hosszú cipzárral rendelkezik a hátulján az egyszerű illeszkedés érdekében. A Frock felső része nyomtatott, és egy öv van hozzáerősítve szalagvirággal. Egy ellenállhatatlan buli viseli a fiatalokat.

4. Plusz méretű lila estélyi ruha:

Plusz méretű lila estélyi ruha

Úgy néz ki, mint egy királynő ebben a gazdag lila klubviseletben, plusz méretű lila ruhában. Keresztezett, alacsony V-nyakkivágással, könyökig érő ujjakkal, áramlási stílusú és könnyen viselhető. Ez az elegáns ruha viselhető klubbulikra és estéken a tavaszi és őszi szezonban.

5. Alsó hátsó lila koktél ruha:

Alacsony hátsó lila koktél ruha

Ez a gyönyörű térdig érő, alacsony hátú szatén ruha alkalmas hivatalos esti partikra. Ez az A-vonalú lila ruha beépített melltartóval érkezik, fésűs nyakkivágása poliészter kevert szatén anyagból készült. A díszítő szárny teszi teljessé ezt az elegáns ruhát. Nyári estén viselhető.

6. Lila sima midi ruha:

Lila sima midi ruha

A 100% poliészter sifon szövetből készült koktélparti ruha tavaszi, nyári szezonra alkalmas. Komplett belső béléssel, hátul rejtett cipzáras zárással és elfordított kínai gallérral, gyöngyös szárnnyal. Ezek a lila színű ruhák vonzóak, ha részt vesz egy hivatalos vagy félig hivatalos összejövetelen.

7. Elegáns mályvaszínű partyruha gyerekeknek:

Elegáns mályvaszínű partyruha gyerekeknek

A mályvaszínű bulizós ruha gyerekeknek réteges tüll design, elöl íjjal, hátul zárható cipzárral, amelyhez puszta organzából készült szárny tartozik. Az elülső íjcsomó extra finomságot kölcsönöz. Lila ruhák gyerekeknek alkalmasak esküvőre vagy születésnapi partira.

8. Stílusos bokahosszú lila virágos ruha:

Stílusos bokahosszú lila virágos dressz

Ez a hűvös, nyomtatott bokáig érő A-vonalú strandruha poliészter sifonból készült, térdig érő béléssel. A szokásos stílusú, teljes ujjú, természetes derékvonalú öltözék a legénység nyakához tartozik. Ezek a kifutó, lila színű, hosszú ruhák a nyár divatos kedvencei.

9. Retro lila csipke ruha:

Retro lila csipke ruha

A retro mini ruha emlékeztet az 50 -es évek stílusára és a tökéletes partiviseletre. Ez a lila ruha teljesen bordó szaténnal és borított csipke anyaggal van bélelve. A csipke kerek nyakkivágást és könyökhosszú ujjat képez, a szegély térdig ér, hátul rejtett cipzárral záródik a pontos illeszkedés érdekében. Tavasszal és ősszel viselhető.

A színpszichológia szerint a lila szín pihentető és serkenti a kreativitást. Nagyon kedvelik a kreatív emberek, és a tizenévesek, valamint a nők forró kedvence. Ha kissé figyelmes, sok híres márkát talál lila színekben.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80