9 modern és stílusos Cape Frocks for Women in Trend

A köpenyek divatosak voltak a viktoriánus korból, de ma egy napi köpenyt olyan kitalált szuperhősökkel társítanak, mint Superman vagy Batman. Mégis a női divat felé fordultak, korábban elegáns választás volt az őszi és téli viselethez, de most sokféle anyagból és mintából készülnek tavasszal és nyáron.

A legújabb és divatos Frock Cape mintákkal hölgyeknek:

A legjobb 9 köpenyes ruha választást kínál, hogy testalkatának és stílusának megfelelő ruhát vegyen fel.

1. Bájos Jersey -foki ruha:

Bájos Jersey -foki ruha

Tegye színpadra a belépést, ha ezt az elegáns, rugalmas spandex keverékű műselyemből készült köpenyt visel, bateau nyakkal és köpeny ujjal. Fölött csúszik. A klasszikus áramló köpenyhát folyékony eleganciával mozog, miközben könnyedén és magabiztosan köröz a társasági összejövetelen.

2. Csábító hideg vállú fokos szikla:

Csábító hidegvállú Fokfark

Lendítse meg a vállát ezzel a hideg vállköpennyel, amely gyorsan népszerűvé válik, gyakran hírességeket látnak ebben a stílusban. Ez a térdig érő, csónak nyakú, piros ruha köpeny ujjú jár hozzá köpeny. Poliészter spandex anyagból készült. A Cape magasabbnak és karcsúbbnak tűnik. Alkalmas alkalmi találkozókra vagy bulikra.

3. Fantasy kapucnis köpeny ruha:

Fantasy kapucnis köpeny ruha

A divatos kapucnis ruha pamutkeverékből, puha, rugalmas kötött anyagból készült. A birodalom derékrésze közvetlenül a mellszobor alatt kezdődik, keresztmetszetű kialakítás, v -nyakkivágást hozva létre, túlméretezett kapucnival és hosszú ujjakkal. Csúsztasd csak a fejedre a köpenyt, és készen állsz arra, hogy elvegyülj a tömeggel.

4. Stílusos Poncho Parka Cape ruha:

Stílusos Poncho Parka köpenyruha

Ez a klasszikus poncsóparkó szabályos hosszúságú, és a nyakörvvel ellátott ujjak gyapjúkeverékből készült flanelszövetből készülnek, spandex pamut béléssel. Ez az alap poncsó fekete szürke köpeny elülső ruha tökéletes meleg téli ruha. Illessze hozzá a megfelelő nadrágot, és készen áll egy partira.

5. Folyó hosszúköpenyes ruha:

Folyó hosszúköpenyes ruha

Ez a hosszú fehér selyemkeverék vintage stílusú ruha új szintre emelte a retro stílusú ruhák divatját. Ez az elülső köpenyes ruha színesen kézzel hímzett, virágos és szalagos részletekkel, tiszta fehér szöveten, redős köpennyel. Ideális hivatalos összejövetelekre.

6. Csábító vállruha köpennyel:

Csábító vállruha köpennyel

Ez a romantikus és kacér ruha tökéletes stílus a meleg időben. Ez a köpeny elülső ruha poliészter spandex anyagból készült, váll nyakán, rugalmasan a kényelmes illeszkedés érdekében. Ez a lenyűgöző piros térdig érő ruha elbűvölően nézne ki a megfelelő kiegészítőkkel.

7. Elragadó aszimmetrikus köpenyruha:

Lenyűgöző aszimmetrikus köpenyruha

Ez az aszimmetrikus fekete köpenyes ruha elegánsan viselhető nadrággal, nadrággal vagy szárival. Merész divatjelentést tesz, és csábító megjelenést kölcsönöz a magas nyakú gombos gallérnak, amely a köpenyhez van rögzítve, hasított ujjakkal és a cipzáras elülsővel.

8. Szexi egyvállú köpenyruha:

Szexi egyvállú köpenyruha

Ez a virágos, nyomtatott midi ruha lenyűgöző, a hozzá illő, nyomtatott köpeny az egyik vállán. Szorosan vágott testrész, rejtett oldalsó cipzáras rögzítéssel és oldalsó hasítással. Ez a köpenyruha alkalmas báli bulikra vagy estélyekre.

9. Lobogó A-vonalú köpenyruha:

Lobogó A-vonalú köpenyruha

Ez a szüreti ihletésű, köpenyes ruha gyönyörű köpennyel van ellátva, amelyet a vállára lehet húzni, vagy feldobni vagy forgatni tánc közben. Stílusosan eltér a szokásos ruháktól. Poliészterből készült és teljesen bélelt, hátsó cipzárral, akasztóval és szemzárással. Az elülső gombzár és a levehető szárny elegáns megjelenést kölcsönöz.

A ruhához rögzített köpenyek egyszerűen lefedik az elejét és a vállát, a törzsön maradnak, és hátul rögzítve vannak. De minden bizonnyal misztikus csillogást kölcsönöznek minden ruhának, és általában a divat miatt viselik, ahelyett, hogy funkcionálisak lennének.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80