A legjobb 9 női ujjak tervezésű hüvelyben

Az ujjakkal ellátott békáknak különböző nevük van, ha különböző alkalmakkor viselik őket. Amikor egy különleges alkalomra kell viselnie, nehéz lesz eldönteni, hogy melyik stílus hízelgné testformáját, megjelenését és megjelenését. De a legbölcsebb döntés az, ha kényelmes és divatos ruhát választ.

Gyönyörű Frocks ujjú mintákkal a divatos hölgyeknek:

A hölgyek számára készült top 9 ruha ujjakkal madártávlatból nézheti meg a hatalmas ruhakollekciót.

1. Hivatalos esküvői ruha:

Hivatalos esküvői ruha

A vintage stílusú, padlóig érő, teljes ujjú ruha A-vonalú, O-nyakú, szabályos középső ujjú, elöl díszített csipkés folt. Ez az elegáns georgette ruha alkalmas egy olyan hivatalos alkalomra, mint esküvői partik nyáron és őszi szezonban.

2. Stílusos Party Wear Frock:

Stílusos Party Wear Frock

Estét tervezel, vagy buliba jársz? Egyszerű, elegáns A-vonalú hosszú viselet puha bársonyból, V-nyakkal, teljes ujjal. Télen viselhető, így stílusos és melegebb. Illessze össze a hosszú ruhákat ujjakkal arany/ezüst kiegészítőkkel, és biztosan kiemelkedik a tömegből.

3. Alkalmi virágos hosszú ruha:

Alkalmi virágos hosszú ruha

Egy alkalmi virágos nyári ruha illik a szórakoztató fiatalokhoz. Ez egy bokáig érő ruha, rövid ujjakkal és redős derékkal. A nyakkivágás és a derék körüli fehér csipke elegáns megjelenést kölcsönöz. Az élénk színű pamut/sifon ruha ujjakkal hűvös viselet nyáron.

4. Frocks irodai viselethez:

Frocks irodai viselethez

Ez a pöttyös, A-vonalú térdig érő ruha fél ujjal és V-nyakkal tökéletes alkalmi irodai ruha. Stílust, kegyelmet és kényelmet biztosít az irodai órákban. Ez a kialakítású ujjú póló a legjobban alkalmas nyári és őszi viseletre.

5. Esti öltözék:

Esti viselet

Ez a teljes hosszúságú puha sifonruha V-nyakkivágással és hasított fodros ujjakkal egyszerű, mégis kecses. A hosszú ujjú ujjú ruhák alkalmasak egy csendes estére randizni vagy közeli barátokhoz. Az elegáns körszoknyás öltözék elülső középső réssel rendelkezik.

6. Gyapjú téli békák:

Gyapjú téli békák

Színes, stílusos, gyapjúból készült, ujjú női ruhák alkalmasak az unalmas télre. Párosítsd stílusos nyakkendővel vagy kipufogóval, tekerd a nyakadba, és maradj hangulatos és kényelmes. Ne hagyja, hogy a hideg idő arra kényszerítsen, hogy bent maradjon, stílusosan lépjen ki étterembe, vagy vásároljon barátaival.

7. Kismama Frocks:

Kismama Frocks

A divattervezők ruhát kínálnak a kismamáknak, hogy nyugodt és pihentető legyenek a nehéz napokban. Egy közepes hosszúságú, alkalmi pamut ruha ujjakkal, nyitott gallérral, fordított redőkkel a közepén és rejtett cipzárral mindkét oldalon. Pihenjen hátra, és dőljön hátra, hogy élvezze anyaságát ebben az egyszerű stílusú kismama ruhában.

8. Informális Frocks ujjakkal:

Informális Frocks ujjal

Az ujjú hölgyek hosszú ruhája tökéletes viselet egy lusta, nyugodt napra. Ez a magas derékú pamut virágos hosszú ruha V-nyakkal és három negyedik ujjal tökéletes válasz a dilemma befejezésére. Ez az egyszerű, stílusos stílus minden hölgy választása alkalmi sétára az utcán vagy a tengerparton, vagy otthoni lustálkodáshoz barátaival. Élvezze gondtalan szabadidejét stílusosan.

9. Plusz méretű redős ruha:

Plusz méretű redős ruha

A tervezők stílusos ruhákat készítettek minden mérethez. Ez a szemet gyönyörködtető virágos plusz méretű, teljes ujjú ruha a stílus és a kényelem tökéletes kombinációja. Rugalmas anyagból készült. A hajlított redős derék okosnak tűnik, ha övvel viselik, és mindkét oldalán zsebekkel könnyedén elrejtheti a ciciket. Egész évben viselhető.

A divatvilágot minden alkalomra elárasztják az ujjú ruhák kollekciója. Ma, amikor álmai ruháját keresi, biztosan megtalálja rövid időn belül. Legyen az hivatalos vagy informális alkalom, győződjön meg arról, hogy a személyiségéhez illő ruhát választ, és magabiztosan hordja, hogy személyre szabott legyen. A divatos, stílusos vagy egyszerűen hétköznapi, a Top 9, ujjakkal ellátott ruha kollekció ötletet ad a divatkocsiban kapható termékekről.