Top 9 gyönyörű Frocks 13 éves lánynak képekkel

13 éves korában egy lány belép tinédzser korába. Imád szép ruhákban pompázni. A divat a 13 évesek szenvedélyévé válik. Imádnak minden pillanatban nagyon divatosnak tűnni, legyen az iskola, szabadidő vagy bulizás – energikusnak és vidámnak akarnak látszani.

A legújabb és vonzó Frocks design 13 éves lánynak:

Lat meg kell nézni a legjobb 9 ruha 13 éves lány.

1. Fehér nyomtatott flare ruha:

Fehér nyomtatott lángoló ruha

Ez a fehér nyomtatott ruha 13 éves lánynak vállpánttal rendelkezik. Az élénkpiros virágnyomat zöld levelekkel egész ruhában látható, ami nagyon vonzóvá teszi. Széles szárnyú szegéllyel és derékban aranyos, szatén stílusú vörös szatén övvel rendelkezik, amelyet hátul íjhoz lehet kötni. Elöl varrott virágmotívummal rendelkezik, ami nagyon kiemelkedővé teszi.

2. Fuchsia Casual Frock:

Fukszia alkalmi Frock

Ez az alkalmi ruha olyanná teszi kedvesét, mint egy hercegnő. 100% pamutból készült, és nagyon kényelmes viselet egész nap. Rövid ujjú, kerek nyakú. Lenyűgöző megjelenést kölcsönöz angyalának. A derékvonalnál vékony szaténszalaggal van összegyűjtve.

3. Sötét Navy Flower Girl Frock ruha:

Sötét sötétkék viráglány lány Frock ruha

Kedves hercegnőd lesz a családi lány esküvői viráglánya ??? Itt van egy gyönyörű hosszú ruha 13 éves lánynak, amelyet gyönyörűen szabtak a szatén, tüll és csipke szövetekből. Scoop nyakkivágással és A-alakú sziluettel hercegnő megjelenést kölcsönöz. A ruha padlóhosszú, és az angyalod siklik a folyosón a menyasszony mögött. Levehető szárnnyal rendelkezik.

4. Illusion Neck Red Party Frock:

Illusion Neck Red Party Frock

Egy szép piros Party Frock a 13 éves gyermekednek. Poliészterből készült, és csak óvatosan mosható kézzel. Káprázatos darab, sok flitterrel összevarrva. Illúziós nyaka van. A szegélyvonal elöl magas, hátul alacsony. Édes sütőtöd csillogó csillag lesz minden partin ezzel a csodálatos ruhával.

5. Póló ruha:

Póló ruha

Ez egy tökéletes ruha annak, aki nagyon szemtelen és huncut. A ruha tükrözi a hozzáállást. Kötött és 100% pamut anyagból készült. Csíkos mintás, rövid ujjú. Van egy legénységi nyakkivágása. Kösd össze farmerdzsekivel, és kész csínytevésre.

6. Farmer Frock:

Farmer Frock

Ez egy térdig érő farmerruha, A-vonalú sziluettel. Ez egy alkalmi nyári viselet. Ujjatlan, hogy hűvös legyen a forró nyáron, és lefelé fordított gallérral rendelkezik. A gallért egy gombos zseb követi derékig. A derékon rugalmas szalag található.

7. Hosszú ujjú Tutu Frock:

Hosszú ujjú Tutu Frock

Ez a gyönyörű ruha, amely nyáron, télen és tavasszal is viselhető. A ruha csipke poliészterből és A-vonalú sziluett. Csónaknyakkal rendelkezik, teljes ujjú. A bimbó pöttyös, a szoknya pedig más színű lehet, ahogy választottad. Derekán hajlított öv van.

8. Kék Party Frock ruha:

Kék Party Frock ruha

Ez egy gyönyörű kék ​​hercegnő ruha a bambinádhoz. Ez egy hálóból készült réteges ruha. Ujjatlan, arany kerek gombokkal a míderben. Sárga, krepp anyagú virágok vannak felvarrva a derékvonalon felfelé, és zöld szaténszalagok lefelé, így csokornak tűnik.

9. Fémesen csillogó áldozóruha:

Fémesen csillogó úrvacsorai ruha

Gyermeke első szentáldozása, és angyalszerűnek kell lennie. Itt van egy csinos ruha 13 évesnek, amitől gyémántként ragyog. Ez egy hosszú báli ruha stílus, csillogó részletekkel. Teljesen bélelt, hátul gombokkal rendelkezik. Egyszerű, mégis gyönyörű és elegáns.

Mindig azt szeretné, ha a baba-királyai minden alkalomra a legjobban néznének ki. Az üzletekben és az interneten is számos különböző stílusú és formatervezésű ruha áll rendelkezésre, hogy választhasson.