9 gyönyörű és stílusos színházi függöny a házhoz

A színházi függöny egy nagy függő kendő, amelyet elválasztóként használnak a közönség és a színpad között. A fellépés elején emelkedik, és a felvonás közepén és végén zárul. Elmondható, hogy korlátozza a közönséget, hogy ne nézze meg a folyamatban lévő tevékenységeket, mielőtt az aktus elkezdődik. A színházi függönynek elég vastagnak kell lennie, és többnyire sima. A színházi függöny nem divatos típus. Szerénynek és józannak kell lennie.

Csodálatos & A ház színházi függönyének modern formái:

Szerezd meg ezt a klassz 9 legjobb színházi függönyt olyan képekkel, amelyek biztosan tetszenek.

1. Bábszínházi függöny:

Nagyon értékelhető színházi függöny felakasztva bábjáték közben. A felső rész és az alsó rész többszínű csíkokkal, a középső pedig sima rózsaszín függöny. Piros gyöngyös zsinórt helyeznek a függönyre, amely jól néz ki. Ez a legjobb a gyerekszobába is.

2. Standard színházi függöny:

Ez egy házimozi függöny, amelyet akkor használnak, ha maga a házhoz épít színházrendszert. Ez egy nagy függöny a nagy képernyőhöz. A vörös függönyt ezüst színű fodros szegély díszíti. A felső függönyön fodros rétegek vannak.

3. Bíbor színházfüggöny:

Ez a piros színházi függöny miniszínházhoz készült. Úgy tűnik, bársony anyagból készült. A függöny alatt arany színű szegély található, széles és vékony mintával. A tetején piros színű függönypanelek vannak egymás után rögzítve.

4. Háttér színházi függöny:

Ezt a színházi színpadfüggönyt leginkább az operabemutatók során használják. Ez a nagy színház vintage stílusú. Ez a nyomtatott függöny alkalmas a teljesítményre. Ezt a függönyt használják háttérként, amikor a művészek fellépnek.

5. Egyedi színházi függöny:

Ez a színházi szoba függönyök felakasztott mellett a színház képernyőjén. Kényelmes üléseket is elhelyeztek ebben a szobában, hogy élvezhessék a nagyobb vizuális beállítást. A függöny színe illeszkedik a padló és a mennyezet színéhez. Ez egy nagy függöny a nagy szobához.

6. Drape színházi függöny:

Ez egy széles vörös színházi függöny, valance stílusban. A piros árnyékolás kemény az arany szálmunkával és a fodros szegéllyel. A belső oldalsó piros sima függöny alul aranyszínű díszítéssel is díszített. A színház egész témája a vörös színre épül.

7. Filmszínházi függöny:

Ez a vörös bársonyszínházi függöny a mozitermekben és a mozikban terül el. A függöny hajószerű öltésstílusú. Úgy néz ki, mintha felhők zuhannának az égből. Ez a bársonyfüggöny vastag szövet, amely sötétséget teremt a színházban.

8. Kék színházi függöny:

Ez az új függönyszínház kék színű. Az egész függöny vastag és egyszerű. A külső függönyt panel módon akasztják fel, és mindkét oldalán egy övvel kötik össze. A kék függöny fényességet kölcsönöz a színháznak, és ragyogó hangulatot teremt.

9. Kézi működtetésű színházi függöny:

Ez bársonyosan zárt színházi függöny. Ezek a függönyök kézzel működtethetők. Ez a függöny nagyon vastag. Egy személy mozgatni fogja ezt a függönyt, hogy kinyissa és bezárja. Ezen a piros függönyön két sárga szegély található. A tetején sárga fodros szövet van rögzítve.

A színházi függöny célja a közönség elrejtése a színház elől. Távirányítóval vagy kézzel is működtethető. A függöny működésének kezeléséhez korábbi munkaerőre volt szükség. De most ez a technológia használatával történik. Csak át kell adnia egy parancsot. A színházi függönyök nagy és széles szövetekből készülnek.