9 gyönyörű Voile függöny tervezés a képekkel ellátott házhoz

A Voile függönyök rendkívül puha és puszta szövetfüggönyök. Pamut anyagból készülnek, amely könnyen keverhető. A voile függönyök könnyűek és lágyan berendezettek. Úgy tervezték, hogy selymes tapintású legyen. Lehet sima és nyomtatott. Készen kapható és személyre szabható. Ha személyre szabják, hozzáadhatja ízlését, és a voile függönyök nagy a kereslet.

Legújabb & Gyönyörű Voile függöny minták otthonra:

Nézze meg a legjobb 9 különböző méretű függönyöket. Válassza ki kedvesét a listából.

1. Szirmok Voile függöny:

Ez a bélelt voile függöny bélésmintázata virágszirmokkal rendelkezik. A függöny puha, fehér színű, színes szirmokkal. Vannak függőleges sziromvonalak, amelyek elképesztőnek tűnnek. A függöny szépséget kölcsönöz a szobának. Ha hosszú függönyöket szeretne, akkor a voile függöny jó lesz, hogy kiegészítse a szoba belsejét.

2. Teljesen Lotus Voile függöny:

Lótuszvirágot tartalmazó fehér függöny. A fekete függönyön fekete árnyékolt lótusznyomat található, amely gyönyörűen néz ki. Ez a hosszú ajtófüggöny szépen megtervezett, ráadásul jól illeszkedik a padlóhoz és az ülések elrendezéséhez. Ez az ajtóhoz is a legjobb.

3. Ráncos Voile függöny:

Ez a szürke árnyékfüggöny megkülönböztethető a zúzott mintázatának köszönhetően. A függönyrúdon hosszú szürke zsinór lóg, és a függönyszövet összenyomódik. Nem kell vasalni ezt a függönyt. Ez a függöny csak így lesz feszesebb.

4. Voile húrfüggöny:

Félelmetes voile hálófüggöny fehér és lila színben. A rudat lila fodros munka díszíti. A fehér függöny nettó átlátszó anyagból készült, egyik vége felfelé van kötve. A lila függöny középen arany csattal kötött madzagokból áll.

5. Voile hímzett függöny:

Ez a puszta voile függöny három különböző színben és hímzéssel díszített. A rózsaszín, fehér és kék függöny arany színű hímző virágmunkából áll, amely tetszetősnek és szépnek tűnik. A függönyökben a színek keverékét választják az emberek napjainkban.

6. Tab Top Voile függöny:

Ez többszínű olcsó függöny függönyökkel, fülekkel és minden függöny sima. A függönyszövet világos és egyszerű. A voile függönyök színválasztéka kiválóan van kiválasztva, és gyönyörűen néznek ki együtt.

7. Voile függönypanelek:

Kész ablakfüggöny. Ez a vízzöld függöny csodálatosnak tűnik nagy levél- és virágtervezésével. Ez a kristálytiszta függöny olyan pompásnak és elegánsnak tűnik. Feltűnő minősége van. Ha vendégszobája van otthonában, akkor az ilyen típusú függöny felkeltheti barátai vagy rokonai figyelmét.

8. Csíkos Voile függöny:

Ez a fűzőlyukfüggöny kék, fehér és ezüst színű csíkokkal rendelkezik. Ez a fényes függöny kevés vékony szövet. Ez a csíkos függöny elég tartós, és még a függönyrúd is káprázatos ezzel a függönyvel. Egyszerűen pazarnak tűnik.

9. Modern Voile függönyök:

Ez a pamut voile függöny különböző színekben. A pamut függönyök is simaak és hanyagok. Ezek a függönyök könnyen formázhatók, és nem nehéz tapintani. Ez a függöny kellemes megjelenéssel színesíti a szobát.

A Voile függöny nem igényel sok gyakorlatot, hogy új formát kapjon. Rugalmas jellege miatt tetszés szerint öntheti. Ezek a luxus függönyök varázsát varázsolják otthonába. A tulajdonságai tetszeni fognak mindenkinek.