9 legújabb és gyönyörű hosszú függöny tervezés képekkel

Az otthoni függönyök különleges dolgok, amelyek unalmas és unalmas házat gyönyörű otthongá varázsolnak. A függönyök különböző méretűek lehetnek. Egyes otthonok hosszú függönyökkel, mások rövidek. A hosszú függönyök nagyszerűek a nagy szobákhoz, mivel nagyobbnak tűnnek. A függönyök mérete 6 lábtól kezdve lehet. Próbálja ki őket pamutból, selyemből, lenből vagy csipkéből. A választott színek a szoba kárpitja szerint lehetnek. Ezért alaposan döntsön, majd vásárolja meg a hosszú függönyök különleges készletét.

Vonzó és elegáns hosszú függönyök az Ön házához:

Szerezd meg ezeket a 9 legjobb függönyt.

1. Hosszú függönypanelek:

Ezek a hosszú függönyök nagyszerűek a nagy szobákhoz. A függönypanelek szürke színűek, szép nyomtatással. Ezekhez a függönyökhöz bélést is rögzíthet. A függöny fűzőgyűrűi megkönnyítik a függöny mozgatását.

2. Puszta függönyök:

A 9 láb hosszú függönyök szintén jó választás nagy lakásokhoz. Ezek a puszta függönyök fényesebbé és nagyobbá teszik otthonodat. A fehér szín mindig nagyszerű választás az otthona számára. A puszta anyag is könnyen karbantartható. Tehát válassza ki a legjobb hosszú függönyöket.

3. Padlóhosszú függönyök:

Próbálja ki ezeket az extra hosszú függönyöket, amelyek otthonához érnek. Ezeknek a függönyöknek a függönyei általában simaak és szabadon áramlóak. A legjobb, ha ezek a függönyök akkor vannak, ha szőnyeggel is rendelkezik, hogy a függöny alja ne romoljon el könnyen.

4. Bohém hosszú függönyök:

Ezek a bohém stílusú függönyök marokkói témával készülnek, szürke és narancssárga színben. Ezek a hosszú függönyök jól mutathatnak egy szoba ajtajának. A nyomatok nagyon elegánsak lesznek, és ez kellemes hangulatot kölcsönöz otthonának. Ha Ön a művészetek szerelmese, akkor ez a függöny stílus az, amire szüksége van.

5. Rövid ablakfüggönyök:

Ezekkel a hosszú ablakfüggönyökkel varázsoljon elegáns megjelenést egy rövid ablakkeret. A függönyök tiszta anyagból készülnek, és a szoba padlójáig terjednek. A hosszú függönyök tökéletesen kinézik a szobát, mivel egy rövid függöny kettészeli a helyiséget.

6. Szobaosztó függönyök:

A szoba felosztásának nagyszerű módja, ha ezek a hosszú függönyök rúdon lógnak. A hosszú függönyök két részre osztják a szobát, és ez biztosítja a magánéletét is. Fenntarthatja a szoba stílusát, és távol tarthatja a látványtól.

7. Sötétítő függöny:

Ha olyan szobája van, amely túl sok napfényt kap, és szeretne némi sötétséget, akkor válassza ezeket az extra hosszú sötétítőfüggönyöket. Ezek a függönyök vastag anyagból és sötétebb árnyalatokból állnak, amelyek távol tartják a napfényt. A függönyök tökéletesek nagy szobákhoz is.

8. Extra hosszú puszta függönyök:

Ezek rendkívül hosszú puszta függönyök, amelyeket széles szobákban használhat. A puszta anyag miatt úgy érzi magát, mint egy széles szobában. A függönyök rendkívül hosszú hossza jó módja annak, hogy nyitottnak és hűvösnek érezze magát. Próbálja ki ezeket a függönyöket szépségük és stílusuk miatt.

9. Nyitott szövésű hosszú függönyök:

A nagyon magas mennyezetű, hosszú szobákban ezek az extra hosszú függönypanelek a legjobbak. Ezek a hosszú fehér függönyök világosabbá teszik a szobát. A nyitott szövésű függönyök csipkés hatásúak lehetnek.

A hosszú függönyökkel nagyobb és divatosabb lesz a helyiség. Tökéletesek mindenféle anyagban, mint például vászon, selyem, puszta stb. Választhat a padlóhossz, a hosszú és az extra hosszú függöny között.