8 bedste fugtighedscreme til kombineret hud

Hver hud har en anden mønstret tekstur, nogle skæv og tør og nogle glat og fedtet. Hvis vi tager lidt af begge dele og får disse ender til at mødes, står vi tilbage med en kombineret hud, noget der olier op om sommeren og tørrer om vinteren. På nuværende tidspunkt er de mennesker, der skal håndtere denne hud, allerede cusset under deres ånde, hver sæson, hvert efterår. Olierede hudprodukter virker dog ikke rigtigt på huden, mens de tørre hudprodukter simpelthen ikke passer. Det er derfor, der er specielle produkter, der simpelthen er til kombinationsskindene, der hjælper dig med at lette hudens struktur og perfekt balancerer næringsstofferne, samtidig med at din hud føles blød og næret. Derfor vil vi på denne liste i dag tale om nogle af de bedste fugtighedscreme, der er nyttige til kombineret hud.

Populære fugtighedscreme til kombineret hud i Indien:

Lad os se på de 8 bedste fugtighedscreme til kombineret hud.

1. Proactiv oliefri fugtighedscreme med Spf15:

fugtighedscreme til kombineret hud

Denne oliefri fugtighedscreme fra Proactive holder din hud smidig, så de naturlige olier i din hud ikke tynger din T-zone, mens kinderne ikke tørrer ud, da denne fugtighedscreme virker på mobilniveau for at give næring til dine hudceller og fodring dem de væsentlige næringsstoffer, der ville låse fugtigheden i din hud, samtidig med at din hud holdes sund og smuk. SPF -beskyttelsen kommer som en ekstra bonus.

2. Avene Rebalancing Soothing Emulsion:

fugtighedscreme til kombineret hud 2

Avenes rebalancerende, beroligende emulsion er fremstillet med det patenterede præ-tocopheryl, og er fremstillet af den særlige termiske kildevandsessens, der forynger kedelig og død hud, samtidig med at den danner en beskyttende kappe over din hud. Let på huden og let at påføre, denne creme geler ind med huden og er perfekt til både normale og kombinerede hudtyper.

3. Tree Hut Shea Ekstra rig fugtgivende lotion:

fugtighedscreme til kombineret hud 3

Shea -ekstraktets fugtgivende lotioner kommer i en adskillelse, der hver indeholder et konglomerat af forskellig naturlig essens, alt sammen understøttet af essentielt Sheasmørekstrakt, der holder din hud hydreret til det bedste, mens den faktisk nærer din hud på den bedst mulige organiske måde.

4. Cetaphil Moisturizing Cream:

fugtighedscreme til kombineret hud 4

En særlig godbid til følsom hud, Cetaphils fugtighedscreme er en hudvenlig læge til din kombinationshud, hvor din hud vil være følsom over for skadelige kemikalier, grunden til at organiske væsentlige midler tager deres bedste forsøg på at genoplive overdreven tørhed, mens den lukkes i hudpartiklerne for at forhindre fugt tab ad overskydende olieproduktion.

5. Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion:

fugtighedscreme til kombineret hud 5

Hver dag dramatisk anderledes fugtighedscreme er en 3 -trins plejer af din hud af Clinique pakket i en skinnende guldflaske. Denne fugtighedscreme fugtiger din hud med optimal fugtighed, så du kan slå dig ned i din tørre hud, mens silkestrukturerede essenser i denne lotion forhindrer din hud i at ruge sig op, mens du opsuger de overskydende oliespillere fra de nederste olielommer, og dermed en perfekt balancer til kombineret hud.

6. Murad Balancing Moisturizer:

fugtighedscreme til kombineret hud 6

Antioxidanterne beriger din hud og forbedrer hudens udseende og udseende, mens oliekontroleffekten låser olielommerne i din hud og forhindrer overskydende talgproduktion. Denne lotion opsuger imidlertid ikke de naturlige olier i dit ansigt, der udtørrer din hud overdrevent i processen. Denne creme kommer også med UV -strålebeskyttelse for at holde din hud fuldstændig beskyttet.

7. Olay Complete Moisture Lotion UV Defense:

fugtighedscreme til kombineret hud 7

Den komplette fugtlotion er en dagligdags løsning på din kombinationshud, der sammensætter E- og C -vitamin, hvor C -vitamin er en ekstraordinær kilde til antioxidant renser og fjerner din hud for mørkt melanin og snavs, mens det fugter og fugter dit ansigt. Det suveræne E -vitamin hjælper dig dog ganske enkelt med at styre ph -niveauet i din hud, så kombinationshuden ikke kommer inden for dine daglige besvær.

8. Biore Balancing Moisturizer:

fugtighedscreme til kombineret hud 8

Biore er let på huden og et hit -kombineret hudprodukt og arbejder på at give din hud den perfekte satinfølelse uden at fedtet fra de naturlige olier fugter din hud lidt for meget. På samme tid bliver den tørre og afskalede døde hud uden for T-zonen taget hånd om ved at genopfylde cellerne, der fylder op med optimal fugtighed.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80