8 bedste kropsfugtighedscreme i Indien for 2021

Ansigt er altid det primære fokus, da det er den mest synlige attraktion, når det kommer til udseende. Vi bliver dog ved med at glemme sommerens strandudflugter, indtil sommerens banker på vores dør. Det er derefter, at de garvede pletter i dine underarme og ryggen begynder at genere dig. Dette er ingen overraskelse, da vi alle forsøger at beholde solbrunheden i sidste øjeblik og pille rundt med enhver mulig eneboer, måske en kommerciel hjælp eller en markdag i køkkenet. Uanset hvad, nu med denne liste over kropsfugtighedscreme kan du holde din krop sund hele året rundt, så du ikke behøver at haste rundt, før sommeren sætter ind.

Bedste kropsfugtighedscreme i Indien:

1. Kaya Body Lotion til daglig brug:

kropsfugtighedscreme

Kayas bodylotion til daglig brug er fremstillet af Sheasmør og mangosmørekstrakter, der genopfylder huden fra mobilniveauet, mens dens ikke -fedtede formler holder dig lys og forfrisket hele dagen lang. Formålet med denne lotion er at holde din hud genopfrisket og smidig ved at låse fugtigheden og hydrere huden grundigt.

2. Hud&Co Siciliansk Body Lotion:

Kropsfugtighedscreme 2

Dette er en bodylotion til behandling, der dybderkår din hud for at bevare blødheden, samtidig med at den sørger for, at din hud ikke bukker under for tynging ved produktets opbygning. Fornyelse af hudcellerne ved at genoplive dem omdanner kedelig tørrende hud til en strålende og levende batch. Da det ikke er fedtet, vil dette produkt smelte godt ind i huden og give en mat lang sidste effekt.

3. Just Herbs Honeydew Protective Almond Body Lotion:

Kropsfugtighedscreme 3

Honningdug er en vigtig hudsygdomsbestanddel, der danner basisproduktet her sammen med nærende mandelolie, der arbejder sammen med honningen for at genoprette din huds glød og blødhed ved at fugte og hydrere den fra de nedre hudlag. Tilstedeværelsen af ​​aloe i produktet gør det velegnet til alle hudtyper og kan endda give dig solbeskyttelse.

4. Desert Essence Organics Kokos Hånd- og kropslotion:

Kropsfugtighedscreme 4

Denne bodylotion er en særlig fusion af alle de vigtige naturlige olier, der ville forynge dine kropsceller og beskytte dem mod yderligere skader. Grundingrediensen er kokosolie, som er en fremragende kropsoplysende og fugtgivende naturlig olie, der blandes med jojobaolie og sheasmør med et sidesprink af passionsfrugtekstrakter for at nære hudcellerne.

5. Nivea Uv Whitening Cell Repair Body Lotion:

Kropsfugtighedscreme 5

Niveas UV -whitening cell repair body lotion kan tages på, inden du forlader huset, da den kommer med en SPF15 -faktor, der ville danne en beskyttende kappe over din sarte hud, der afspejler de hårde UV -stråler. Dette er også en fantastisk solbrun beskyttelse, men den vigtigste fordel er cellulære reparationer, der ville berolige og blødgøre din hud indefra, så du kan have en naturlig sund hud.

6. Nivea Sun Kissed Radiance Gradual Toner og Body Lotion:

Kropsfugtighedscreme 6

Dette er til de lysere skønheder, der ønsker at have en gylden solkysset glød uden egentlig at ville udsætte deres hud for solen. der er ikke behov for ekstern garvning, da denne kropstoner og lotion giver dig en naturlig sund brunfarve, mens gingko- og vindruekerneolieekstrakterne i den fugter din hud og blødgør den, så din hud føles hydreret.

7. Vivel Cell Renew Fortify + Repair Body Lotion:

Kropsfugtighedscreme 7

Cellefornyelsen styrker og reparerer bodylotion er behandlingslotion fra Vivel forhindrer kollagenbrud, mens den dybt trænger ind i din hud og arbejder på de beskadigede celler for at reparere og genopbygge den. Dermatologi testet og et superhit for beskadiget solbrændt eller tørrende hud, den berigende lotion lindrer og fornyer dine hudceller for at give dig et sundere udseende.

8. Bodycology Nourishing Body Cream I ristet vaniljesukker:

Kropsfugtighedscreme 8

Duften, der ledsager dette produkt, er simpelthen himmelsk, da den inddanner sanselig rav essens til ristet vanilje og farin. Vanilje fugter og fugter din hud, mens det brune sukker ville fjerne brune pletter og solbrune pletter i din krop, hvilket giver dig et strålende udseende.