9 Bedste fugtighedscreme til følsom hud

Følsom hud betyder, at din hud vil reagere på næsten enhver form for produkt, du anvender på den. Således bliver du nødt til at være meget selektiv og have viden om de produkter, du skal bruge på din følsomme hud. Selvom der er meget begrænsede produkter tilgængelige til følsom hud, skal du stadig have en idé om de produkter, du vil bruge. Denne artikel tager dig gennem listen over de bedste fugtighedscreme, der er velegnet til følsom hud.

Populære fugtighedscreme til følsom hud i Indien:

Lad os se på de 9 bedste fugtighedscreme til følsom hud.

1. Avene Skin Recovery Cream:

fugtighedscreme til følsom hud

Denne creme er specielt lavet til følsom hud, som ikke forårsager nogen form for rødme. Da din følsomme hud reagerer på klimaændringer, vil denne creme tage sig af det ved at sikre et beskyttelseslag over huden og redde den fra vejrvariationerne. Det vil også løse skaden forårsaget af rensning og dermatologiske forsøg på huden. Produktet er fyldt med mineralsk olie, virksomhedens eget termiske fjederpulver, benzoesyre osv. Anvendelse af denne hud to gange om dagen anbefales.

2. Cetaphil Daily Advance Ultra Hydrating Lotion:

Fugtighedscreme til følsom hud 2

Produktet fugter og fugter huden og holder den også næret og blød. Det er bevist, at dette produkt virker i 24 timer. Fugtighedscreme virker effektivt og efterlader en behagelig duft. Den ikke-klæbrige og ikke-fedtede egenskab ved dette produkt gør det til en af ​​de bedst sælgende fugtighedscreme på nutidens marked.

3. Avene Rich Compensating Cream:

Fugtighedscreme til følsom hud 3

Den rige kompenserende creme fra Avene er en af ​​de bedste fugtighedscreme til følsom hud nogensinde. Den leveres med naturlige basiske ingredienser, som vil starte hudens naturlige beskyttende barriere. Det kæmper også mod hudens ældningsproblemer og gør det blødt som aldrig før.

4. La Roche Posay Toleriane Hydrating Protective Care – Følsom over for allergisk hud:

Fugtighedscreme til følsom hud 4

Denne fugtighedscreme beroliger huden og holder den hydreret i 24 timer. Det virker godt på den allergiske hud, og den intense beroligende væske afslapper huden og forbereder den til at opretholde kemikalierne i skønhedsprodukter. Dette produkt skal bruges på ansigt, hals øjne, hver morgen og aften.

5. Jergens Skin Smoothing Gentle Exfoliating Moisturizer:

Fugtighedscreme til følsom hud 5

Jergens Skin smoothing blid eksfolierende fugtighedscreme genopretter hudens tabte skønhed ved hjælp af dens tætte cremede lotion, som faktisk er oliefri. Ifølge hudlæger bør dette produkt påføres to gange dagligt dagligt for effektive resultater.

6. Just Herbs No Sun Jojoba Wheatgerm Moisturizing Sun Protection Gel:

Fugtighedscreme til følsom hud 6

Dette produkt indeholder vindruekerne, hvedekorn, aloe vera juice, grøn teekstrakter og mange andre værdifulde naturlige urter. Alle disse komponenter fylder helt op i huden og holder den hydreret i en betydelig periode.

7. Fabindia Vitamin E Skin Hydrating Cream:

Fugtighedscreme til følsom hud 7

Det er meget effektivt til at kontrollere hudens ældningsproblemer og fjerne rynker. Produktet indeholder E -vitaminets godhed, som hjælper med at holde huden blød og yndefuld. Det har godheden af ​​naturligt vand, jojobaolie, mælkesyre, vitamin E -acetat, aloe vera -ekstrakter osv..

8. Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxy Skin Renewal Oil-Free Moisturizer:

Fugtighedscreme til følsom hud 8

Denne oliefri fugtighedscreme har druekstrakter og andre antioxidanter, der hjælper med at genoprette hudens fugtighed. Den antiinflammatoriske egenskab ved dette produkt gør det til en af ​​de bedst bedømte fugtighedscreme nogensinde.

9. Ren og klar hudbalancerende fugtighedscreme:

Fugtighedscreme til følsom hud 9

Den oliefri fugtighedscreme fugter huden uden at tilstoppe porer. Salicylsyreindholdet i dette produkt forhindrer huden i at bryde ud og redder det fra bumser. Det er en af ​​de mest effektive løsninger til den reneste hud.