Top 20 hjemmelavede skønhedstip til hals

Vi holder os ofte fokuseret på at passe på vores ansigt og hænder, som følge heraf har vi en tendens til ikke at fokusere på vores hals. Vi bruger også store penge på dyre spabehandlinger til vores skuldre, ryg og ben og nakke ignoreres igen. Men vi glemmer, at halsen er det meste af tiden synlig og kan ødelægge vores ansigts charme, hvis den ikke bliver taget behørigt hånd om. Som et resultat heraf kan slap hud eller fedtdeponering ses sammen med de fine linjer, som også begynder at dukke op.

Det primære fokus på en persons allerførste blik vil altid være rettet mod deres ansigt, men når vi går ned, er den næstbedste ting i ansigtet halsen lige under den. din nakke udgør meget af din tiltrækningsfaktor. Jo slankere halsen er, desto yngre er din appel. Omsorg for dit ansigt virker dog let, men det samme kan desværre ikke siges om nakkedelen. Her i denne artikel giver vi dig et kort indblik i, hvordan du passer godt på din nakke.

Hjemmelavede skønhedstip til hals:

Men bare rolig; i dag vil vi diskutere 20 top hjemmelavede skønhedstip til nakke, som kan hjælpe dig med at forskønne dit halsområde.

Hjemmelavede skønhedstip til hals

Tip 1:

Halsområdet er meget sart og tyndt. Massageretningen over den er meget vigtig at huske på, fordi forkert bevægelse eller forkert retning over halsområdet kan beskadige huden. Den rigtige retning er ved at flytte begge dine håndflader fra det nedre til det øvre område i de lodrette bevægelser. Massér aldrig i cirkulære bevægelser eller fra top til bund, det kan føre til, at huden løsner sig.

Tip 2:

Olier har en tendens til at hjælpe med at forynge nakkehuden. Men du skal være forsigtig, mens du vælger den rigtige olie. Her er nogle olier, der er gode at bruge til nakkemassageterapi. Kokosolie kan bruges i meget lille mængde, eller du kan også blande det med lidt vand på din håndflade og derefter massere med det. Selv olivenolie, kamilleolie, sød mandelolie, rosenolie og eukalyptusolie er nogle meget gode muligheder. Det er et af de mest populære skønhedstip til nakke derhjemme uden at få bivirkninger.

Tip 3:

Overmassering af nakken er ikke godt. En nakkemassage skal bare være 10-15 minutter lang med en pause på 1 eller 2 minutter imellem. Overmassage kan resultere i belastning af nakkehuden.

Tip 4:

Masker er også gode til nakkehuden ligesom vores ansigts hud. Brug af frugtmasker på nakken kan gøre underværker. Frugter som moden banan, æble, blommer og avocado er rigtig gode til nakkehuden.

Tip 5:

Et vigtigt punkt at huske, hvis brug af pakninger på halsen aldrig tillader nogen form for pakning at blive tør på halshuden undtagen frugtpakker i nakken. Pakker med besan (grammel), ler, hvedemel (atta) eller andre mudderpakker bør aldrig tørres over halshuden. Fjern dem, mens de kun er et skridt foran at få revner på det.

Tip 6:

Du kan gå til spabehandling for at slippe af med enhver form for smerte, eller du kan tage en udglattende behandling for nakken, men sørg for, at stillingen, mens behandlingen er den rigtige. Den bedste position er at ligge fladt på ryggen og derefter tage behandlingen.

Tip 7:

Eksfoliering af nakken er også meget vigtig. Brug milde eksfoliatorer på din nakkehud. Brug kun opadgående streger til eksfoliering. Minimumstiden for dette bør være 2 minutter, mens maksimum ville være 5 minutter.

Tip 8:

Brug ansigtsvask, mens du tager et bad for at rense din hals. Undgå brug af hårde sæber på halshuden. Showergeler, der er afbalanceret med pH, kan også bruges til at vaske din hals af. Dette er en meget enkel og nyttig naturlig spids til nakken.

Tip 9:

Mens du bruger en toner på dit ansigt, skal du også påføre den på din hals med en vatrondel. Dette hjælper med at opretholde hudens sundhed og glans på din hals. Påfør det eller en anden lotion på samme måde ved at give opadgående strøg med din håndflade.

Tip 10:

Det vigtigste punkt, som man altid bør huske på, er, at man sørger for at fjerne makeup fra nakken, når man fjerner det fra sit ansigt. Halsens hud ligner ganske meget ansigtets hud. Den indeholder også porer. Makeup plejer at blokere porerne og forhindrer huden i at trække vejret ordentligt, hvilket resulterer i en kedelig og slap hud. Så fjern altid også makeup fra nakken ved hjælp af en vatrondel og en god makeupfjerner med kun opadgående strøg.

Tip 11:

Pleje af solcreme: Dette er et af de vigtige skønhedstips til nakkesort. Vi har alle haft vores rimelige andel af de tan ansigtspakker og høje SPF solcremer til ansigtet. Imidlertid bliver nakken meget mere følsom end dit ansigt mere påvirket af de hårde soludsættelser, hvorfor hver gang du anvender solbeskyttelse på dit ansigt, skal du sørge for at gøre det samme for din hals. Man kan endda bruge et let halstørklæde for at forhindre garvning.

Tip 12:

Rutinemæssig skrubbe: Eksfoliering er endnu en del af dit skønhedsplejeregime. Hals skønhedstip til en fair og ungdommelig hals ville kræve en fremragende eksfolieringsrutine mindst to gange om ugen, helst start og slutning. Eksfolieringsprodukter kan købes i de færdige kommercielle apoteker eller simpelthen laves derhjemme ved hjælp af salt sukker og yoghurt eller creme fraiche.

Tip 13:

Hals Yoga: Yoga dyrkes som en del af et ældgammelt visdomsritual, der sandsynligvis lænede sig mod øvelser, der udføres i kontrollerede omgivelser gennem kontrolleret vejrtrækning. Halsyoga fokuserer på at styrke nakkemusklerne, samtidig med at den gør den mere fleksibel. Halsyoga deltager også i at reducere rynker og rynker omkring din hals og derved give din hals et langt mere ungdommeligt udseende.

Tip 14:

Æggehvide og honningpakke: Hjemmelavede skønhedstip til nakke ville få dig til at gå i køkkenet på jagt efter de perfekte ingredienser til at lette og lysne din hals. Halsbrunning kan vendes ved hjælp af honning, som er naturens healer, der reparerer beskadigede hudceller, mens æggehvide er kendt for hudstramning, hvor det strammer området omkring din hals.

Tip 15:

Voks din hals: Ligesom dine arme, ben og ryg, har selv din hals brug for periodiske vokseritualer. Hårfjerning er ret almindelig for at forskønne kropsdele og voks omkring din hals med mellemrum kan få din hals til at se ungdommelig og lysere ud.

Tip 16:

Hageøvelser: Hage er det område, der støder op til og er forbundet med din hals. Chancerne for dobbelthage kan også påvirke den måde, din hals ser ud, hvilket faktisk kan bebrejdes løs hud og overskydende fedt fra babyen. Hageøvelser ligesom nakkeøvelser er lette.

Tip 17:

Vitamin E Essential Massage: E -vitamin er afgørende for din hud og hår, og her bruger vi fordelene ved dette vitamin til at skabe en fejlfri halsappel. Skønhedstip til halsen vil få dig til at massere E -vitamin æterisk olie på din hals hver eneste nat, før du går i seng.

Tip 18:

Grammel og mælkecreme: Her er endnu et hjemmemedicin ved hjælp af grammel eller besan og smørmælk eller mælkecreme. Grammel er yderst nyttigt til stramning af huden samt lysning. Grammel tørrer imidlertid huden op, og derfor kan smørmælken også et lynmiddel bruges til at holde huden fugtet.

Tip 19:

Søvnplejerutine: Slap altid af i nakken, mens du sover, helst kun med en enkelt pude, som ville være blød og luftig nok. Din nakke afslappet, mens du sover, ser meget mere levende ud.

Tip 20:

Tilbage gnide og massage med mynte: En sund rygning og massage med pebermynteolie kan faktisk slappe af i din nakke og rygmassage. Da mynten fjerner toksiner fra dit system, lysner og lysner det området på og i nærheden af ​​nakken. de fleste af de professionelle fortalte, at det er et af de mest effektive og naturlige hjemmelavede tips til nakke.

Her i denne artikel har vi en kort liste over alle tipsene til den smukke hals, der kan hjælpe dig med at få en ordentlig, ungdommelig og jovial hals.

Billedkilde: Shutterstock