9 bedste fugtighedscreme til tør hud i Indien

Tør hud er et alvorligt problem i disse dage. Tørre pletter bliver store problemer for mange kvinder med tørre hudtyper. Tør hud kræver bedre fugt og påføring af bedre fugtighedscreme. Produkter, der leveres med naturlige ekstrakter, er meget effektive på tør hud og kan med succes genoprette fugtigheden i disse hudtyper. Hvis du opholder dig køligt eller holder klimaanlægget tændt, kan det forårsage alvorlig skade på din tørre hud.

Fineste fugtighedscreme til tør hud i Indien:

Ved siden af ​​ansigtscreme bør en god fugtighedscreme være på din ønskeliste, når det kommer til hudpleje. Men spørgsmålet hvilken vil du købe? Bare rolig, da vi allerede har arrangeret en liste over de 9 bedste fugtighedscreme til tør hud, der er specielt beregnet til mennesker, der lider af tør hudproblemer.

1. Nivea Creme Moisturizer:

fugtighedscreme til tør hud

KØB DET HER

Uden tvivl er dette den bedste fugtgivende creme til tør hud nogensinde i indien. Inden for en overkommelig pris låser dette produkt med succes fugten i huden og holder den hydreret i en betragtelig periode. Det kommer med godheden af ​​glycerin og vitamin B5. Den kommer ind i huden og gør den blød og nærer den fra kernen.

2. Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator:

Fugtighedscreme til tør hud 2

KØB DET HER

Det bedste ved denne fugtighedscreme er dens kompatibilitet. Den er velegnet til alle hudtyper og er en af ​​de bedste fugtighedscreme til tørre hudpletter. Dette produkt har en unik oliefri formel, der virker effektivt ved at tilføre passende mængder fugt til huden.

3. Philosophy Hope In A Jar Moisturizer:

Fugtighedscreme til tør hud 3

KØB DET HER

Denne fugtighedscreme kommer med en rig hudfugtgivende formel, der nærer huden og gør den blød og glødende. Til hele dagen skal du købe og anvende dette fugtighedscreme på din tørre hud og se resultater inden for et par dage.

4. Cantu Shea Body Butter Naturlig hudpleje:

Fugtighedscreme til tør hud 4

Fugtighedscreme er lavet med sheasmør, der er rig på vitaminer som vitamin A og E. Det ligner en tyk balsam i en lille plastbeholder, der har en sød og behagelig duft. Dette er en af ​​de mest overkommelige og effektive hudfugtighedscreme nogensinde.

5. Aesop persillefrø anti-oxidant hydrator:

Fugtighedscreme til tør hud 5

KØB DET HER

Det er en hurtigt absorberende fugtighedscreme, der kan bruges af alle, da den er velegnet til alle hudtyper. Produktet er dybest set en flydende fugtighedscreme, der går dybt ind i huden og betjener porerne og de indre lag i ansigtet med godheden af ​​antioxidanter, som yderligere gør huden glat og glødende. Med en rimelig pris er dette en af ​​de bedste fugtighedscreme til tør hud.

6. Eucerin Original Moisturizing Lotion:

Fugtighedscreme til tør hud 6

Træt af din tørre hud? Brug ansigtsfugtighedscreme til tør hud fra Eucerin. Denne fugtgivende lotion kommer med en fantastisk duft og kan også påføres på den følsomme hud. Dens irritationsfri funktion gør den til en af ​​de bedst sælgende fugtighedscreme på det nuværende marked.

7. Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme:

Fugtighedscreme til tør hud 7

Dette er den bedste fugtighedscreme til bekymringer for tør hud. Det serverer din hud med fugtighed, som huden nærede hele dagen. Det er også effektivt til at reducere tegn på ældning og gøre huden naturligt fair.

8. Eau Thermale Avene Body Lotion Med Cold Cream:

Fugtighedscreme til tør hud 8

KØB DET HER

Denne luksuscreme beroliger huden og giver den en god mængde fugt. Den er fyldt med fedtsyrer og oliefri elementer, som også virker på følsom hud. Det er en anden bedste ansigtsfugtighedscreme til tør hud

9. Liz Earle Skin Repair Moisturizer:

Fugtighedscreme til tør hud 9

Der er ikke noget dårligt ved dette produkt er god fugtighedscreme til tør hud. Når det kommer til hudplejemærker, er Liz Earle en af ​​de mest betroede og mest effektive virksomheder i skønhedens verden. Denne fugtighedscreme indeholder fedtsyrer og naturlige antioxidanter, såsom avocado -olie, der fugter huden og også renser den indefra.