Sådan vælger du den rigtige fugtighedscreme til din hudtype

Ligesom at søge efter en god rens, kan det være svært at finde den perfekte fugtighedscreme til din hud. Så hvordan ved du, hvilken fugtighedscreme der er bedst for dig? Dette afsnit vil tale om det grundlæggende i en god fugtighedscreme plus fremsætte nogle nyttige tips til at overveje, når du vælger en.

hvordan man anvender den rigtige fugtighedscreme

Køb fugtighedscreme-det virker enkelt nok, når du har fået det ned på din huskeliste. Ved at fugte huden bekræfter du, at du giver den tilstrækkelig fugt plus næring. Tør, fedtet, ellers følsom, uanset hvilken hudtype din er, er fugtighed en nødvendighed!

Bedste måder at vælge den rette fugtighedscreme til din hudtype:

Valg af den rigtige fugtighedscreme til din hud afhænger af hudtypen. Her giver vi forskellige hudtyper og valg af tips også.

1. Tør hud:

Hvis du bruger en fugtighedscreme plus stadig har lyst til det, betyder det, at din fugtighedscreme ikke er klog at tilbyde tilstrækkelig fugt til huden. Rynker, fine linjer plus yderligere tegn vises hurtigere, hvis huden mangler tilstrækkelig fugt. For at forblive din hud godt hydreret hele tiden, er det vigtigt, at du bruger en fugtighedscreme, der kan fungere på tør, ellers ekstremt tør hud, baseret på din hudtype.

 • For personer, der har ekstremt tør hud, er det perfekt at gå efter tungere og mere cremet fugtighedscreme.
 • Sørg for glycerinindholdet og gå til olie, ellers cremebaseret fugtighedscreme. Dette vil gøre retfærdighed i at fugte din hud med dens ingrediens.
 • Bekræft at genanvende din fugtighedscreme en gang i hver 4-5 timer. Dette hjælper med at balancere den fugtighed, der går tabt i tør hud, især om vintre.

2. Fedtet hud:

Mennesker med fedtet hud bruger stærke produkter plus rensemidler til at pleje acne plus andre udbrud på huden. De kræver absolut at fugte deres hud. En fugtighedscreme, der er beregnet til fedtet hud, hjælper i detaljer med at reducere olieproduktionen i epidermis. Det vil også fugte huden.

 • Vælg en let vandbaseret fugtighedscreme.
 • Dup fugtighedscremen rent over dit rensede ansigt plus lidt massage, der venter på, at den bliver opslugt.
 • Fugtighedscreme skal også være en nødvendig del af din nat hudplejeskik.
 • Fremstår på etiketten, der siger bestemt til fedtet hud.
 • Rapporten skal have ord som ikke-komedogen. Dette betyder, at produktet ikke forårsager udbrud.
 • Den skal helst også have ord som oliefri plus vandbaseret.

3. Solbeskyttelse:

Uanset din hudtype, anbefaler du bare hver hudlæge at modtage en fugtighedscreme med en solcreme på mindst SPF 30. Hvis du får den til dit ansigt, skal du vælge den, der er olie plus duftfri.

4. Kløende hud:

Hvis en allergivenlig fugtighedscreme ikke lindrer kløe, prøv en 1% hydrokortison steroid hudcreme i en uge, men ikke længere. Tal med din læge, hvis dette ikke afgør kløen. Du har muligvis et ekstra alvorligt hudproblem.

5. Følsom hud:

Personer med følsom hud skal holde sig væk fra fugtighedscreme, der er parfumeret, farvet og på anden måde kunstig. Disse kan forårsage hårde udbrud plus føre til andre side ejendele. Følsom hud kan svare på konserveringsmidlerne plus andre kemikalier der i fugtighedscremen.

 • Vælg en mild urtecreme.
 • Vælg en fugtighedscreme med tilstrækkelig SPF. Dette forhindrer din hud i at beskadige UV -stråler.
 • Hvis din fugtighedscreme ikke bevæger sig mod SPF, skal du smøre din solcreme enkeltvis.
 • Husk at konvertere etiketterne for hele den afgrøde, du køber. De fleste fugtighedscreme identificerer den hudtype, de er komplet til.

5. Eksem:

Brug en tyk fugtgivende salve til opnåelse af petrolatum, eller brug simpelthen vaseline til at hjælpe med at berolige revner og holde huden fleksibel.

6. Kombinationshud:

Kombineret hud er hud, der har både fedtet plus tørre pletter. Mennesker i kombination kan typisk opleve fedtet i deres t-zoner plus næse og hageområde. Området omkring munden plus nogle andre områder kan dog opleve tørhed. Yderligere pleje er nødvendig for at pleje dem med blandet hud for at regulere hudens tekstur.

 • Få en oliefri fugtighedscreme til T-zonen plus en mild nærende for kinderne.
 • Tør noget af produktet af plus stille og roligt massageabsorberet.
 • Undgå at blande og kombiner fugtighedscreme. Lad dem arbejde diskret for at opdele områder.