15 gyönyörű arany és gyémánt fülbevaló

A fülbevaló feltehetően olyasvalami, amit tiszteletben tart, de soha nem volt kihívás, hogy megpróbáljon csatlakozni az öltözékéhez. Talán a szokásos megjelenésed egy darabja? A fülbevaló alap és összetett. Azok számára, akik nem törődnek jelentős karikákkal, a csapok a legbiztonságosabb és legmenőbb választás. A tervek, színárnyalatok és anyagok feltűnő választékában hozzáférhető füldugók kocsikázhatók nyugati és indiai viseletben egyaránt.

csap fülbevaló

Ezenkívül egy pár drágakőből készült karika megkérdőjelezhetetlen követelmény minden nő számára. Mi lenne, ha meglátnánk, mit viselhetnek a nők a legdivatosabb és legjobb gyöngykarikákban a 2016 -os évben?

Fülbevaló csapok lányoknak:

Itt van egy lista 15 aranyos, fülbevaló fülbevalóból arany, ezüst és gyémánt színben. Kiválaszthatja.

1. Szerény háromszög ezüst fülbevaló:

Szerény háromszög ezüst fülbevaló

Ezek a kedves ménes karikák kiemelik a normálnál kisebb, minimális háromszöget. Ezek a csapok 925 ezüst oszlopok, és ez a bájos geometriai kis háromszög 925 ezüst hátlapot fog kísérni. A karikák pompásan csiszolt, könnyűek és ideálisak a mindennapi használatra.

2. Drágakő Labradorit ménes fülbevaló ékszerek:

Drágakő Labradorit ménes fülbevaló ékszer

Kicsi és gazdag, ezek a karikák káprázatos labradorit -díszeket készítenek. A labradorit egy megdöbbentő, általában előforduló áttetsző sötét drágakő, kék és arany villanással, amely a kő fölött mozog. Gyönyörű ajándékot készítenek születésnapra, megemlékezésre vagy karácsonyra, vagy kiegészíthetik saját drágaköveit.

3. Elragadó virág ezüst fülbevaló csap:

Elragadó virág ezüst fülbevaló Stud

Ez a kis darab kétségtelenül nagyszámú ember elkötelezettségére késztet. A ménes fülbevaló kiemeli a virágzó formát, 925 ezüst öntvényt, zafír cirkóniával, elképesztő kristályokkal tűzdelve. Vedd fel félelmetes báli parti ruhádat ezzel a darabbal.

4. A legjobb gyémánt fülbevaló:

A legjobb gyémánt fülbevaló

Mi lenne, ha a kezdetekkel kezdenénk? Hibátlan, tökéletes, állandóan kifogástalan, a drágakőből készült karika a szekció kiváltsága általában a hölgyek számára. Alapvető, kortalan és gazdag, ezek a kerekre vágott drágakő szegecsek számos méretben kaphatók, a vékony kivitelűek. A 14K fehéraranyból készült, nője bárhol viselheti ezeket a gyönyörű ékszer karikákat. A hátsó csavar biztonságosan rögzíti őket gyönyörű szárnyaihoz.

5. A legjobb gyémánt fülbevaló szegecsek:

A legjobb gyémánt fülbevaló csapok gyöngyökkel

Kivételes nője nagyszerűen fogja érezni magát ezekkel az elragadó drágakő- és gyöngyszeg karikákkal. A 14 k sárga aranyból készült, két, körbefutó, körbevágott drágakőből álló tisztító kanyar fényes ovális gyöngycsepphez vezet le, hasonlóan a kiáltás helyéhez. Sőt, az egyének pozitívan kiabálnak áldásod adóképessége felett, miközben tiszteletben tartják kedvesed egyedi ajándékát tőled.

6. Fekete Akoya Pearl fülbevaló aranyban:

Fekete Akoya Pearl fülbevaló arany színben

Ezek az egyszerű, mégis ízléses csapok kiemelik a sötét Akoya gyöngyöket. A karók 14 karátos sárga aranyból készültek, és pillangófogókkal vannak rögzítve.

7. 8mm -es ezüst golyós fülbevaló:

Sterling ezüst 8 mm -es golyós fülbevaló

Ez az ezüst szegecsek nagyszerű illeszkedése, amely mindenféle ruhához klasszitást kölcsönöz. Abban az esélyben, hogy még mindig túlzsúfolt irodát mutat, hogy karikás piercinget viseljen, a kis kövek rendkívül megfelelőek lehetnek a munkahelyre.

8. Tervező fülbevaló csapok:

Tervező fülbevaló csapok

A korai típusú karikák a piercing fejlesztéséhez és ezen túlmenően a hölgyek mind a mai napig, ez a forma még mindig különösen előírt az elterjedt úton a VIP -től az emberek identitásáig. Anyag készíthető ékszertől fémig vagy félig értékes kövekig. A karikacsapok lényegében bármilyen eseményre alkalmasak, csak választhat árnyalatokat és csapokkal összekapcsolva, amelyek ésszerű csavarok.

9. Diamond Round Stud fülbevaló ékszer:

Diamond Round Stud fülbevaló ékszer

Ez a fajta karika viselhető minden oldalról, vagy csak az egyik oldalon, minden személy azonosságán és stílusán alapul. Jelenleg különféle stílusok között lehet böngészni, van némileg megfoghatatlan, árnyékoló vagy elkötelezett ékszerkő. A tanácsok fajtái is lényegében adaptáltak, amelyek időnként gyűrű alakúak lesznek a tövében, hogy figyelembe vegyék vagy bármilyen hatást fejtsenek ki.

10. Tervező fülbevaló szegecs ékszerek:

Tervező fülbevaló Studs ékszerek

Túl sok jövedelmező döntés a karakterek számára, hogy megtalálják a legkedveltebb karika témákat. Ez a karikákra vonatkozik, bár sokan kivéve ezt tartják a leginkább támogatottnak. A keret előnyös helyzete az, hogy most jelentős mérlegelési lehetőségekkel rendelkezik, különböző minőségi kivitelben, számos elemmel, amelyek lehetnek koponyatémák vagy témák, amelyek a lényekhez szólnak, és amelyek fehér árnyékolást korlátozó sötét kiemeléssel vannak ellátva. A tesztkarikákkal díszített felületek számos fiatal fiatalságot tartalmaznak

11. Női labdacsapok sárga aranyban:

Női golyóscsapok sárga aranyban

Csillogó és pompás, ezek a pompás 14 karátos sárga arany karikák hagyományos ízlésességet kölcsönöznek megjelenésének. Minden mén kiemeli a kivételesen tisztított, sárga aranygolyót, amely egy egyszerű oszlopra van állítva. A dinamikus csapok különböző méretűek, hogy tökéletesen illeszkedjenek stílusérzetéhez. Az elbűvölő karikák pillangófogókkal rögzíthetők, és sötét bársonyzsebet kísérnek.

12. Ovális vágású gyémánt fülbevaló:

Ovális vágású gyémánt fülbevaló

Ez a kiválóan összeállított értékes fém, ez a kiemelkedően összehangolt csapszeg karika visszatér a rögzített oszlopokhoz a legszélsőségesebb vigasztalás érdekében, és megváltoztatható a megfelelő adatokra, hogy minden karikára kötelezzen egy akár 3 karátos méretű utánozott drágakövet..

13. Kerek gyémánt Halo Stud fülbevaló levehető kabáttal:

Kerek Diamond Halo Stud fülbevaló levehető kabáttal

Ezek a nagyszerű ékszercsapok kettős kötelezettséget vállalnak a levehető drágakő koronabundájukkal. A teljes karátos csillogással kedvese növelheti az ízlésességét, ha korona drágakő peremével hordja az alapszegeket. Ezt a nagyméretű ménesstílust 14 ezer sárga arany díszíti.

14. Csillag alakú arany fülbevaló:

Csillag alakú arany fülbevaló

Ez a vadonatúj ékszer csapok erős 10 k sárga arany színben. Ezek mind őszinték, fehér kerek pompás ékszerek, észrevehetetlen tiszta környezetben a szegecseken, figyelemre méltó körvonalaival, biztosítva, hogy némi megfontolást kérjenek.

15. Téglalap alakú fülbevaló:

Téglalap alakú fülbevaló

Ezek a lenyűgöző mágneskarikák kiemelik a téglalap alakot, amelyet ragyogó, átlátszó cirkónium -dioxiddal tisztelnek. A kis méretarány finom megjelenést kölcsönöz.

A Stud fülbevaló lenyűgöző csillogást és pompát tartalmaz, így ez a mérsékelten új vágás elterjedtsége. Ezek a ménesek az összes ízlésesség és talán a kicsapongás bejelentését jelentik. Abban az esélyben, hogy áldást kell adnia a hölgynek, amire mindig emlékezni fog, ezek a lenyűgöző karikák tökéletesen ideális ajándékok.