15 gyönyörű és vonzó esküvői fülbevaló menyasszonynak

Az esküvők azok a drága idők és pillanatok, amelyeket a legszebb dolgokkal kell dédelgetni. A menyasszony és a vőlegény a legjobb ruhákat és ékszereket választja, amelyek magas színvonalúvá teszik megjelenésüket. A menyasszonyok a legjobb ékszerekkel akarnak kinézni, különösen a fülbevalókkal. Általában a kicsi és finom fülbevalók elragadóbbak és dinamikusabbak. De az örökzöld hosszú és kimondott fülbevaló meglehetősen lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.

15 Gyönyörű & amp; Vonzó esküvői fülbevaló menyasszonyoknak

A legújabb és stílusos esküvői fülbevalók a divatban:

Nézzük meg a 9 legjobb esküvői fülbevaló mintát.

1. Arany fátyol menyasszonyi fülbevaló:

Arany fátyol menyasszonyi fülbevaló

A fátylak sokat jelentenek az esküvőkön a menyasszonyi ruha fátyla a gyönyörű virágos fátyol, amelyet egyes menyasszonyok viselnek a frizurájukban, a köpenyfátyol, ami mögötte folyik, sőt a gyönyörű hálófátyol, amely elrejti a menyasszony arcát. Valószínűleg a többi fátylat most nem használták annyira, mint a korábbi korokban. De egy gyönyörű fátyol az arany fülbevaló mintákon esküvőre lehet egy nem felejthető ékszer.

2. Hosszú esésű láncok esküvői fülbevaló:

Hosszú eső láncú esküvői fülbevaló

A hosszú eső láncok, mint az esküvői fülbevalókban, csodálatos tervek lehetnek a különleges napra. Az indiai jhumka stílusú fejrészek és a fülből laza láncok megdöbbentőek és szemet gyönyörködtetőek.

3. Hosszú arany ródium bevonatú esküvői fülbevaló:

Hosszú arany ródium bevonatú esküvői fülbevaló

A gyönyörű pillangó dizájn cirkon kristályos fülbevalóval menyasszony számára az egyik legjobb választás lehet, ha egy gyönyörű krémes fehér esküvői ruhával viseljük. A csipkével megmunkált esküvői ruháknak tökéletes ékszerekre van szükségük, amelyek kiegészítik a ruhát, és kiváló eredményt adnak a menyasszony szépségének.

4. Arany hosszú csillárok fülbevaló:

Arany hosszú csillár fülbevaló

Az esküvői különleges arany fülbevalók egyike lehet a teljesen aranyból készült fülbevaló csillároknak, amelyek a szüreti kollekciók ihlette. A hosszú arany fülbevalók kecsessége dinamikusnak tűnik az esküvő napján. A leveles mintával formázott hosszú fülbevalók könnyűek és gyönyörűek.

5. Esküvői filigrán arany rúd fülbevaló:

Esküvői filigrán arany rúd fülbevaló

Az arany és ezüst ékszerek filigrán művészete olyan remekül néz ki, mint a hagyományos és a modernizált menyasszonyi viselet. Ez a hosszú arany fülbevaló esküvőre, és a filigrán kézműves munka vonzóvá teszi a drága fémekből készült szép alkotásokat. A menyasszonyi fülbevaló a filigrán aranyrúd stílusú lehet, a legnagyobb egyszerűséggel és józansággal. A nyakkivágás felé eső hosszú fülű fülbevaló lenyűgözően néz ki.

6. Arany hosszú menyasszonyi rojt fülpárnás fülbevaló:

Arany hosszú menyasszonyi rojtos fülporló fülbevaló

A tervezői esküvői fülbevalók a legegyszerűbb kialakításúak, a legegyszerűbb kialakításúak, mégis lenyűgözőek és vonzóak. Az arany hosszú menyasszonyi fülbevaló rojtos fülporló stílusban elképesztően jól néz ki, és a legjobban illik az esküvői ruhákhoz. Ezek az esküvői arany fülbevalók gyönyörű magasságú menyasszonyoknak ilyen hosszú és éles stílusú fülbevalókat viselhetnek, hogy lenyűgöző megjelenést kapjanak.

7. Hosszú arany tervező esküvői fülbevaló:

Hosszú arany esküvői tervező fülbevaló

Az esküvői hosszú fülbevalókat többnyire az öltözködéshez való szép felkeléshez választják. Ezért a gyönyörű, nagyméretű gyémántok elképesztő stílust kölcsönöznek öltözködésének. A hosszú vízcsepp fülbevaló csillogó négyzetből készült, burkolt gyémántból.

8. Swarovski hosszú kristálygyöngy fülbevaló:

Swarovski hosszú kristálygyöngy fülbevaló

Arany és gyöngyházas menyasszonyi fülbevaló is remek stílust kölcsönöz ékszereinek. Az aranynak adott, fehér gyöngykristályokkal díszített leveles formák kiemelkedően néznek ki. Az arany, kristály és gyöngy gyönyörű kombinációja növeli az öltözködés módját az esküvő napján.

9. Stílusos és elegáns menyasszonyi fülbevaló:

Stílusos és elegáns menyasszonyi fülbevaló

Az elegáns és elegáns kinézetű menyasszonyi arany fülbevaló minták esküvőre nagyon szépek lehetnek, mint a nap emblémázó gyémántok és a füldarabon végzett kövezett gyémántmunka. A gyönyörű fülékszer lenyűgözően néz ki, amely a fül majdnem felét lefedi.

10. Hagyományos menyasszonyi színű drágakő kő Stud arany fülbevaló:

Hagyományos menyasszonyi színű drágakő ménes arany fülbevaló

Az öltözködés hagyományos indiai öltözéke teljesen nehéz arany ékszerekkel van ellátva. Bár a menyasszonyok ma az egyszerű, mégis gazdag és elegáns mintákat választották esküvőjükre. A minden idők legkedveltebb lea formái jhumkákkal és a láncos fülbevalóval hagyományosan a menyasszony nehéz ékszerei. Az egész fülét lefedő nagy arany esküvői fülbevaló híres az indiai ékszermintákban.

11. Arany gyémánt szegecses menyasszonyi fülbevaló Jhumka:

Arany gyémánt szegecses menyasszonyi fülbevaló jhumkha

Az esküvői arany fülbevalókat szintén a fül vonalának megfelelő, gyémánttal tarkított fülbevaló mintájával tervezték. A gyémántokkal díszített függő jhumka és a jhumkák lógó gyöngyje dinamikusnak és félelmetesnek tűnik.

12. Etnikai indiai menyasszonyi fülbevaló:

Etnikai indiai menyasszonyi fülbevaló

Az etnikai menyasszonyi ékszerekben mindig megtalálhatók az ősi jhumkas fülbevalók a menyasszonyi kollekciókban. A mangalsutrában használt, fekete gyöngyökkel készült, jhumka stílusú esküvői fülbevalókat a láncok végén díszítik, így a fülbevaló jhumkas designja fantasztikusan néz ki.

13. Luxus édesvízi gyöngy és gyémánt ménes menyasszonyi fülbevaló:

Luxus édesvízi gyöngy- és gyémántcsipke menyasszonyi fülbevaló

A hosszú és dinamikus menyasszonyi fülbevalók között a kicsi, finom és egyszerű megjelenésű fülbevaló ugyanolyan pompás és dinamikus, mint a többi. A körtecsepp egyszerű és józan tapintása fantasztikusan néz ki az esküvői ruhán. Fülbevaló menyasszonynak, aki szereti az egyszerű mintákat, mehet a kis gyémánt és gyöngy mintákhoz.

14. Nagy gyémánt menyasszonyi fülbevaló:

Nagy gyémánt menyasszonyi fülbevaló

Az esküvői fülbevalóhoz egy csipetnyi csillogás szükséges, amelyet a menyasszonyi fülbevaló tervei tartalmaznak. Az ajánlati gyémántok fantasztikusan néznek ki az esküvői ünnepségeken. A tiszta hálóruhákhoz és az elbűvölő öltözékhez gyémánt csillogás kell. És egy pár gyémánt fülbevaló ilyen kivitelben csillogni fogja a képet.

15. Menyasszonyi fülbevaló Dark Sapphire Stud:

Menyasszonyi fülbevaló sötét zafírral

A kék zafírokat a büszkeség és a csillogás gyémántjának is tekintik. Egy nagy gyémántpár a fülbevaló párban, fehér gyémánt kerettel tűzve és a fülről lelógva, mesés fülbevalónak tűnik az esküvői partikra. A dizájner fülbevaló sötétkék zafírja minden ruhához illik, és gyönyörűen ragyog az arcán.

A menyasszonyi fülbevaló gyöngyház díszítéssel és a háló fülbevaló a legújabb tervek, amelyek megnyerték az esküvői párok szívét. A nyilatkozat fülbevaló szépségéhez nincs szükség megfelelő nyakdarabra vagy más ékszerre. Egy két nagy fülbevalóból álló készlet a legjobb munkát végzi a menyasszony ékszerein. A megfelelő fülbevaló kiválasztása időigényes felmérést igényel. A lelkes tervezés és az öltözéknek az ékszerekkel való előzetes összehangolása megfelelő tervezés lehet.

tökéletes esküvői fülbevaló