15 legjobb Quilling fülbevaló Jhumkas új formatervezés

A papír quilling egy szép módja különféle tárgyak, köztük ékszerek készítésének. Ezek a jhumkák szép papírokból készülnek, amelyek könnyűvé teszik őket. A quilling a legújabb technika, amelyet sokan használnak. Sok hölgy számára is bevételi forrássá vált. Megtalálja a lélegzetelállító lélegzetelállító színes tárgyakat. Ez a papír művészeti forma itt marad, és kiválaszthatja a legjobbat, amit az emberek kínálnak. Keresse meg a legjobb munkát és a professzionális érintést azoktól az emberektől, akik papír quillinggel dolgoznak.

A legjobb Quilling fülbevaló Jhumkas új minták:

Itt van a top 15 quilling fülbevaló jhumkas,

1. Gyöngyös Quilling Jhumkas:

Gyöngyös Quilling Jhumkas

Ezek néhány nagyon szép zöld quilling fülbevaló, amely hagyományosnak tűnik a szélén lévő aranygyöngyökkel. A középső kerek fülbevalót is arany gyöngyök díszítik. A szín egy árnyékolt zöld textúra, amely lenyűgözően néz ki.

2. Rainbow Quilling Jhumkas:

Rainbow Quilling Jhumkas

Készítse el ezt a szép pár szivárványos quilling jhumka mintát, amelyeknek gyöngyök vannak a végén. A szivárvány színei élénknek tűnnek, és bármilyen alkalomra tökéletesek, mint egy modern csavar. Ezeket a fülbevalókat farmernadrággal is párosíthatod a kellemes alkalmi megjelenés érdekében.

3. Temple Look Jhumkas:

Temple Look Jhumkas

Ez a gyönyörű lila papírfestéses fülbevaló tervezésű jhumkák a hagyomány szép elemei. A templom jhumkái ovális mintázatúak, kerek gyöngyökkel borítva. Az arany apró gyöngyök hozzáadásával nagyon lenyűgözőnek tűnik. Bármikor, ez az egy szép ötlet jhumka mintában.

4. Karika stílusú Jhumkas:

Karika stílusú Jhumkas

Készítse el ezeket az élénk narancssárga karika stílusú papírból készült quilling ékszer jhumkákat, amelyek arany gyöngyökkel vannak ellátva. A narancs és az arany színkombináció nagyon lenyűgöző és nagyszerű. A karika stílusú fülbevaló kiváló alkalom arra, hogy hagyományos indiai viseleten viselje. A fesztivál idején narancssárga színű designer sarre jobban néz ki ehhez a jhumkához.

5. Arany Jhumkas:

Arany Jhumkas

Itt van egy pár arany papír quilling jhumkas design, amely gazdaggá tesz. Az aranypapír ragyogóan és ügyesen van hengerezve. Az aranygyöngyök használata a jhumkák végén nagyon drámai. Ezek a gyűjtemények, amelyeket a környéken találhat, kapnak ilyen típusú jhumkákat a következő fesztiválok ünneplésére.

6. Törzs Jhumkas:

Törzs Jhumkas

Kaphat egy szép pár törzsi papír quilling fülbevalót jhumka fehérben minden alkalomra. A jhumkákat fehér papírból készítik, majd feketével befestik. Az apró kialakítás nagyon lenyűgözőnek tűnik. Az ezüst virág használata a tetején szintén egyedi csavar. Azok a nők, akik professzionálisak és szeretnek csatlakozni az irodai partikhoz, ez mindig jó választás lesz.

7. Jhumkas csillár:

Csillár Jhumkas

Íme a hűvös csillár stílusok, amelyek ékszer jhumkákat töltenek be, amelyekről a város beszél majd, amikor viseli őket. A hétrétegű apró jhumkák nagyszerűek élénk színeikkel. A fehér fő dzsumkák egyediséget adnak hozzá. Ha kislánya van, akkor ezt a jhumka formatervezést szerezze be iskolai idejére, és ez a legjobb a fesztiválszezonban is.

8. Ikerrétegű Jhumkas:

Ikerrétegű Jhumkas

Ezek a quilling jhumkas új tervek, amelyek két jhumkát tartalmaznak rétegesen. Tehát ezek a fekete jhumkák nagyon elegánsak és hűvösek az aranygyöngyökkel együtt. A jhumkák végén egy apró gyöngy is lóg. Ez a fekete színű sötét jhumka jó választás lesz kedvesének, ajándékozza meg bármely különleges vagy alkalmi napon.

9. Tollas Quilling Jhumkas ménesekkel:

Tollas Quilling Jhumkas Stud

Próbálja ki ezeket az egyedi kék tollas quilling technikákat, hogy a legjobb fülbevalókat kapja. Ezek a quilling jhumkák csapokkal tökéletesek minden alkalomra, valamint alkalmi viseletre. A kék nagyon nagyszerű és lenyűgöző. Ezeket különféle más árnyalatokban is beszerezheti. Ha van egy tervező kék színű saari, akkor ez egy gyönyörű jhumka a parti idején is.

10. Dumling Jhumkas:

Dangling Jhumkas

Ezek a kézzel készített papír rózsaszín lógó jhumkák a legjobbak, amelyeket vásárolhat. Gyönyörű rózsaszínű papírból és rózsaszín gyöngyökből készülnek. Különböző méretben is kaphat lógó kialakítást. Ezt preferálják az egyetemre járó lányok, és szívesen használják nyugati ruhákon is.

11. Kerek hurok Jhumkas:

Kerek hurok Jhumkas

Itt van egy papír quilling fülbevaló jhumkas fekete színű, zöld kontraszt. A zöld kontraszt kerek hurokkal készül, amely körül fehér gyöngyök vannak. Ez egy nagyon jó kijelentés az ékszerről, amely jól illik a modern viselethez. A zöld és fekete színű jhumkák friss megjelenést kölcsönöznek minden nőnek.

12. Bell Style Jhumkas:

Bell Style Jhumkas

Ezek az aranyos zöld harang stílusú jhumkák azok, amire szüksége van a mindennapi használatra. A jhumkákon lógó kis gyöngyök szép haranghangot adnak. Ezeket különböző színekben kaphatja meg, amelyek megfelelnek az öltözékének. Ez a zöld színű jó választás farmer és felsőkön, mindennapi használatra.

13. Nehéz Jhumkas:

Nehéz Jhumkas

Tedd stílusosabbá esküvői ruhádat ezekkel a piros stílusú jhumkákkal. A piros jhumkákat arany gyöngyök és arany darabok díszítik bonyolult kivitelben. Ez egy nagyon hagyományos fülbevaló, amely jól illik az indiai viselethez. Ha valami radzsasztáni kinézetet szeretne, akkor ez jó ötlet lesz a nehéz stílusú mintákban.

14. Fancy Jhumkas:

Fancy Jhumkas

Itt van egy nagyon divatos jhumkas stílus, amelyet minden lány szeretni fog. Az itt használt élénk színek szép pasztellpapírból készültek. A jhumkákat a hurkon is tekercselt papír díszíti. Ez teljesen más stílust kölcsönöz neki.

15. Kő szegecselt Jhumkas:

Stone Tüskés Jhumkas

Tegye a következő kiruccanását divatossá egy pár ilyen kőből kitűzött jhumkával. A zöld jhumkák fehér kővel ragadtak, amelyek fényesen ragyognak a fényben. Az arany gyöngyök is nagyon nagyszerűek.

Próbálja ki ezeket a szép papír quilling jhumkákat, amelyek különböző színű papírból készülnek. A jhumkák hagyományos stílusok, amelyek gyöngyökkel, kövekkel és élénk színekkel jól néznek ki. Amikor azt tervezzük, hogy feleségünknek vagy szeretett barátnőnknek ajándékozunk, akkor ez a fajta fülbevaló a legjobb módja annak, hogy kifejezzük érzéseinket, ez a legjobb ötlet ajándékba adni kedvesét. Valentin nap a legjobb ajándék nap; több kollekciót fog kapni ebben a quilling fülbevaló mintában. A személyre szabott fülbevaló is mindig jó választás lesz.