15 legújabb és stílusos dangle fülbevaló képekkel

A fülbevaló fontos szerepet játszik az egyszerű vagy alkalmi funkcióra való felkészülésben. Rendkívül szükségesek a rendszeres viselethez is. Viselésüknek lelki jelentősége van. ez a szellemiség felsőbbrendű státuszának és fejlődésének jele. Emellett fontos ékszer az indiai házas nők számára. Fizikai és mentális egyensúlyt biztosít a nőknek, hogy megbirkózzanak minden kedvezőtlen helyzettel.

A tervek között manapság meglehetősen népszerűek a lógó fülbevalók. A fülbevaló körülveszi a fülcimpát. Különböző formájukkal és kivitelükkel egyetlen pillantással képesek elkapni minden nő vonzerejét. A csillárok és a fülbevaló is a lógó fülbevalók kategóriája.

Gyönyörű dangle fülbevaló a divatban:

Nézzünk meg néhány lenyűgöző lógó fülbevalót, amelyek biztosan helyet kapnak a kiegészítő dobozában.

1. Kék pillangók dangle fülbevaló:

Kék pillangók Dangle fülbevaló

A pillangós dizájn mindig megragadta a nők szívét. Hasonló kialakítású kék zafír, mint a gyémánt. A fülbevaló teljes fedést biztosít a füleknek, ahol a pillangók a fülcimpa alá nyúlnak, hogy szép megjelenést kapjanak.

2. Ball Design Dangle fülbevaló:

Ball Design Dangle fülbevaló

Szeresd azokat a függő körleveleket a fülcimpáid alatt! Arany színű, függő fülbevalót keres. A fülbevaló aranyból készült, amely jól eltakarja a fülvégét. A fülbevaló összehajtása gyémánt alakú csatlakozást is biztosít a szimmetrikus megjelenés érdekében.

3. Cage Design Dangle fülbevaló:

Cage Design Dangle fülbevaló

Ezek az arany fülbevaló arany és ezüst kombinációjából készülnek. A fülbevaló ketrec bájos kialakítást kap, ahol a varázslat görbe formájú. A kis fülbevaló a nők választása bármely életkorban, rendszeres viselet vagy alkalmakkor.

4. Designer Dangle fülbevaló:

Tervező dangle fülbevaló

Hosszú lógó fülbevalót keres a ruhájához vagy egy dizájner darabhoz! Itt egy ezüst fülbevaló, amely elég hosszú ahhoz, hogy elérje a vállát. A fülbevaló kanyargós ezüst csúszdákat kap, a görbékre kristályokkal és középen egyetlen lánccal.

5. Egyszerű Dangle fülbevaló:

Egyszerű Dangle fülbevaló

A hosszú lógó fülbevaló egyszerű kialakítása egy apró lánc kialakítás, amelynek végén fehér kristály végződik. A fülbevaló semmilyen zárat nem hordoz magával. A végei mindkét oldalon azonos hosszúságúak, hogy új megjelenést kapjanak. Próbálja ki a dizájnt, hogy új megjelenést kapjon az irodában rendszeresen.

6. Diamond Dangle fülbevaló:

Diamond Dangle fülbevaló

A gyémánt és az ezüst a legjobb kombináció bármilyen buli, esküvő vagy hasonló alkalmakkor. Itt van egy hasonló kialakítású ezüst csüngő fülbevaló, amelyek apró gyémántokkal vannak szegélyezve a ragyogó megjelenés érdekében. A fülbevaló szála kis fehér gyémántot is kap, hogy csillogást adjon a dizájnhoz.

7. Horgony Design Dangle fülbevaló:

Horgony Design Dangle fülbevaló

Az ezüst lógó fülbevaló kialakítás, amelyet a tizenévesek széles körben választottak az alkalmihoz képest, a horgony formájú fülbevaló. Ezüstből készült, horgonyos megjelenést kapnak, kötéllel felfelé kerekítve. A hosszú fülbevaló erőt és stabilitást jelent viselője életében. Divatos ruhákon vagy ruhákon is kiválasztják.

8. Kerek dangle fülbevaló:

Kerek Dangle fülbevaló

A design, amely visszavisz a retro időszakba, az ezüst csüngő fülbevaló, népszerű nevén kerek fülbevaló. Az egyszerű fülbevaló közepén öt gyöngyszerű kialakítás található, amelyek rögzítettek.

9. Hook Look Dangle fülbevaló:

Hook Look Dangle fülbevaló

A horog kialakítású ezüst lógó fülbevaló más megjelenéssel rendelkezik. A láncok horgai vagy a karkötők fejjel lefelé tervezték. Az alsó rész durva megjelenésű, míg a felső olyan kialakítású, mintha egyszerre több körívvel készülne, hasonlóan a kúpos megjelenéshez.

10. Disc Look Dangle fülbevaló:

Disc Look Dangle fülbevaló

A fekete szín nem csak sok vásárlót szerzett a tartozékok listáján. A fekete lógó fülbevalók korongszerű kialakítást kapnak. A központ szintén gyémántközépű virághoz hasonló kialakítású. A design arany és fekete szín kombinációja.

11. Charm Pearl Dangle fülbevaló:

Charm Pearl Dangle fülbevaló

A hagyományos jhumkák ihlette új dizájn a varázslatos gyöngy fülbevaló. Az ezüst láncrész több apró gyöngyszemmel készült, amelyeket kerek kivitelben fehér gyöngyökkel rögzítettek. Sokat hordozható etnikai ruhákkal és ruhákkal is. Néhány tinédzser azonban a farmert és a rövidnadrágot is jobban kedveli.

12. Gyémánt gyöngyszemű fülbevaló:

Gyémánt gyöngyszemű fülbevaló

A szerény gyöngyfüggesztésű fülbevaló kis apró gyémántokat kapott, hogy különlegessé és finomabbá tegye. A fülhallgató ezüst felsőt kap, amely lefedi a fülcimpát, miközben varázsa; végén fehér gyöngy van rögzítve. A fülbevaló viselhető partin, etnikai viseleten vagy westernben, vagy rendszeres viseletre is.

13. Mandula dangle fülbevaló:

Mandulafülű fülbevaló

A fehérarany lógó fülbevalók nagyszerű helyet foglaltak el a nők szívében szelíd formájukkal. A nőknek nagyon tetszik egy új, kapcsolódó mandula kialakítású minta. A fülbevaló vékony és vastag, nagy hosszúságú mandulagyűrűből készül.

14. Fancy Dangle fülbevaló:

Divatos Dangle fülbevaló

Szeretne néhány díszes kiegészítőt egy különleges eseményre vagy estére! A dátumozott fülbevaló ihlette divatos csüngő fülbevaló dizájnja aranyból készült. A fül fülének nyílása vastag láncot kölcsönöz, míg a fülbevaló hossza apró és vékony lánc kialakítású elölről hátulra a teljesen fedett megjelenés érdekében.

15. Etnikai dangle fülbevaló:

Etnikai dangle fülbevaló

Az oxidált és ezüst kombinációjú etnikai érintés meglehetősen széles körben elfogadott a hagyományos. Az ezüst és oxidált fülbevaló kicsi és nagy gyémánttal van ellátva. A fülbevaló görbe megjelenést kap, különböző formákkal. A hosszú fülbevaló lehet a legjobb esküvőkön, vagy magas ruhákban is.

A ruhák kialakításában bekövetkezett változásokkal a lógó fülbevalók is forradalmi változásokat eredményeztek a tervekben. Az új tervek között megtalálhatók a virágminták, a csillagminták, a hosszú láncú minták és még sok más.