25 legújabb és legjobb formájú fülbevaló férfiaknak a trendben

Az ékszerek mindig vonzóak voltak a nők számára. De ami a fülbevalókat illeti, még a férfiakat is érdekelték a különböző formatervezések. A lenyűgöző és lendületes megjelenés kicsi és finom fülbevalóval sok férfi szenvedélye lett világszerte.

Különböző típusú férfi fülbevaló ékszerek

Miközben a történelem oldalain böngészünk, kiderül, hogy a férfiak is fülbevalót viseltek. Csakúgy, mint a nők, a férfi fülbevalók is különböző mintákkal rendelkeznek, saját szimbolikájukkal. A különböző gyöngyökkel, különböző színű gyémántokkal, ezüsttel, aranyból stb. Készült, fülbevalókat kedvező kivitelben mindig elfogadják a férfiak.

Divatos férfi fülbevaló minták képekkel:

Vessünk egy pillantást a férfiak modern fülbevalójának 25 modern formájára.

1. Fekete fém fülbevaló férfiaknak:

Fekete fém fülbevaló férfiaknak

A fekete színt férfiak és nők egyaránt nagyra értékelik, legyen szó ruháról vagy ékszerekről. A fekete fémből készült férfi fülbevalók egyszerű és kifinomult megjelenést kölcsönöznek alkalmi viseleten vagy pathani -n. Fémből készült, fényes megjelenést kölcsönöz, és elmondható, hogy megvédi viselőjét a gonosz szemektől.

2. Férfi klasszikus csillag tervezett fülbevaló:

Férfi stílusos fülbevaló

Szeretne egy stílusos megjelenést kettős színű dizájnnal! Próbáljon ki egy fekete -fehér színű csillagmintás fülbevalót. A fülbevaló rozsdamentes acélból készült. A kettős megjelenés fényes megjelenést kölcsönöz az alkalmi alkalmaknak piknikek vagy bulik számára. A csillagok a gazdagság, a csillogás, a béke, a szerelem stb.

3. Kerékpenge kialakítású fülbevaló:

Kerékpengés kialakítású fülbevaló

Az egyetemi merész fiúk által széles körben elfogadott dizájn a kerékpengés. A pengékből készült fekete kereket a motorcsónakok kereke ihlette, amelyek eltávolítják az akadályokat és simává teszik a hajót. Hasonlóképpen a formatervezést az a fickó viseli, aki leküzdi az élet minden akadályát. A fülbevaló fekete színe merész megjelenést kölcsönöz az alkalmi farmernek.

4. Ezüst és kék Bali Design fülbevaló férfiaknak:

Ezüst és kék Bali Design fülbevaló férfiaknak

Más tekintetet keres az etnikai viseletről! Az ezüst Bali és a csillogó égszínkék szálak között elképesztő érzést kölcsönöz a funkciók, különleges események és alkalmak etnikai viseletének. Ez a fiúk színe is, és ezért széles körben kiválasztott szín az ilyen mintákhoz. Egyetlen oldalán viselhető, akár bal, akár jobb fül, hogy elbűvölő megjelenést kölcsönözhessen.

5. Keresztbe tervezett karika fülbevaló:

Keresztbe tervezett karika fülbevaló

A karika fülbevalókat széles körben használják a főiskola fiúi, mivel szinte minden ruhához illik. Rozsdamentes acélból készült kivitel, fekete fülbevaló ezüst kereszttel, amely vallásos érzést kölcsönöz. A formatervezés széles körben elterjedt Angliában, Amerikában, Európában stb. Ez mutatja a keresztény vallás iránti elkötelezettséget, vagy mondjuk Istent és az ő hitét.

6. Háromszög mintás férfi fülbevaló:

Háromszög mintás férfi fülbevaló

Szeretsz formákkal játszani! Itt van egy háromszög alakú fekete fülbevaló, amely fémből készült, hogy geometriai megjelenést biztosítson. A háromszögek egy pillantást vetnek a fiú, apa apja Szentháromságára és a szellemi energiára. Ez a férfi energia, erő, víz stb. Szimbóluma. Lenyűgöző és lendületes pillantást vet az alkalmi ruhákra, különösen a farmerra és a boxerre. Az ilyen formatervezést a férfiak is hordják a formálisokon, mivel egyedi megjelenést kölcsönöznek a vállalati rendezvényeknek.

7. Koponya tervezett férfi fülbevaló:

Koponya tervezett férfi fülbevaló

A koponya a veszély szimbóluma. Ezért a koponya kialakítású fülbevaló viselése közvetve üzenetet ad az ellenségeknek az erejéről és erejéről. A fekete -fehér koponyával készült ötvözött fém fülbevaló félelmetes megjelenést kölcsönöz, és a birkózók, ökölvívók stb. Nagyon hordozzák. Ez is vírusossá válik a fiatalok körében. Az ilyen mintákat arany és ezüst színben hordják a fényűző férfiak is, hogy magas rangot biztosítsanak személyiségüknek.

8. Repülő denevér fülbevaló kialakítása:

Repülő denevér fülbevaló design

Ahogyan a férfiak ruházata, fülbevalója is divatossá válik többféle kivitelben. Az egyik a felkelő nap kialakítású denevér. A fülbevaló kristálykővel tűzdelt, ilyen színes kivitelben. A repülő denevér a mélységet és az újjászületést, míg a felkelő nap a bátorítást és az új kezdetet szimbolizálja. Ezért a design új születést jelent, hogy valami újat tegyen.

9. Törzsi design fülbevaló férfiaknak:

Törzsi design fülbevaló férfiaknak

Szeretne egy klassz megjelenést, amely megfelel a törzsi tetoválásnak! Nézze meg ezt a törzsi formájú fülbevalót. A fém formáját a törzsi minták ihlették, görbe fekete -fehér szálakkal. Dühös tekintettel más személyiséget ad a testépítőknek. Leginkább alkalmi használatra alkalmas. Más néven bio -veszélyes tervezés többnyire vonzza a főiskolák srácait.

10. Gyémánt fülbevaló férfiaknak:

Gyémánt fülbevaló férfiaknak

Egy egyszerű, de divatos fülbevaló minden alkalomra jól illik bármilyen ruhához. Ilyen kialakítású ez a gyémánt. A Platinum Diamond fülbevaló férfiaknak egy egyszerű kivitel, ahol egy négyzet alakú gyémántot platinába tűznek. Divatos megjelenést kölcsönöz az alkalmi ruháknak, lenyűgöző megjelenést a formálisoknak és klassz megjelenést az etnikai viseleteknek. A gyémánt formájú fülbevaló tisztaságot, szeretetet, érzékiséget, gazdagságot stb..

11. Hegyes fekete mágneses fülbevaló fiúknak:

Hegyes fekete mágneses fülbevaló fiúknak

A nagyon kopott fülbevaló a mágneses fülbevaló férfiaknak. A funky megjelenés érdekében viselhetők, annak ellenére, hogy nincs áttört füle. A fülbevaló hátsó oldala hegyes kialakítással készült, amely oldalról nézve csodálatosnak tűnik. Fémből készült, mágneses hatást kölcsönöz, így lyuk nélkül kopott marad. Divatos Justin Bieber ihlette fiatalok körében.

12. Fekete gyémánt fülbevaló csapok férfiaknak:

Fekete gyémánt fülbevaló csapok férfiaknak

A férfiaknak szánt fehérarany fülbevaló fantasztikusan néz ki, ha fekete gyémánttal leszúrva. A fekete gyémánt egyedi megjelenéssel rendelkezik. Nem úgy ragyognak, mint más gyémántok a fények hatásával, de mégis csillogó megjelenést kölcsönöznek minden ruhának. A formatervezés mesés megjelenést kölcsönöz a partiknak, mint a pártviseleti ingek. Különösen azok a férfiak viselik, akik fényűző személyiséget szeretnének adni.

13. Kalóz által tervezett fülbevaló:

Kalóz által tervezett fülbevaló

Funkcionális fülbevalót keres! Próbálja ki a kalózok ihlette dizájnt. A fülbevaló koponyája és két, keresztbe tett kardja ezüstből készült, fekete háttérrel. A dizájn nagyon kopott a tematikus partikban, és rendszeresen biztosítja a pazar megjelenést. Az alkalmi viseletnek más személyiséget ad, amely veszélyt, utazást, vizeket stb.

14. Horn tervezett fülbevaló:

Szarv tervezett fülbevaló

Törzsi dizájnt szeretne kapni a kiegészítőkben! Próbáljon ki egy fülbevaló készletet, amely kürt formatervezéssel készült. A fekete szarvú fülbevaló egyfajta mágneses fülbevaló férfiaknak, amely akkor is viselhető, ha a piercing nem történik meg. Pompás megjelenést kölcsönöz a partiknak és kisebb ünnepségeknek. Ők is a zenészek döntése, többnyire rocksztárok.

15. Ezüst és arany fülbevaló:

Ezüst és arany fülbevaló

Az ezüst és arany keverékével készült dizájn, híres nevén Ganga Jamuna design, széles körben népszerű a férfiak és a nők körében. Az ezüst és arany fülbevaló férfiaknak egyszerű, de lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az etnikai viseletnek, sőt alkalmi alkalmaknak a parti, vallási és esküvői rendezvények alkalmával. Fényűző megjelenést kölcsönöz a királyi stílusú sherwani és kurta felett.

16. Virágos gyémánt fülbevaló:

Virágos gyémánt fülbevaló

Szeretsz viselni fülbevaló mintákat! A fülbevaló nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is divatos. A női formatervezésű fülbevalókat férfiak is viselik. A virágos kivitel gyönyörű viselet rendszeres használatra, etnikai, dizájnerruhákhoz, alkalmi ruhákhoz stb. Csillogó megjelenést kölcsönöz viselőjének. A design szimbolizálja a tisztaságot, a spiritualitást, a bölcsességet, az integritást stb.

17. Hosszú kereszt fülbevaló:

Hosszú kereszt fülbevaló

Nemcsak a nők, hanem a férfiak is szeretnek hosszú fülbevalókat viselni a lenyűgöző megjelenés érdekében. Merész megjelenésük nagyobb vonzerőt kölcsönöz, ha ilyen hosszú fülbevalókat bármilyen ünnepség vagy éjszakai alkalom alkalmával hivatalos öltözetbe helyeznek. Általában az ilyen megjelenést kocsmákban és diszkókban hordják. Hosszú keresztmetszetű gyöngyökkel tűzdelt, oxidált fémből. Előnyös, ha egyetlen fülben hordjuk.

18. Feliratos tervezésű arany fülbevaló férfiaknak:

Betűkkel tervezett arany fülbevaló férfiaknak

Szeretne üzenetet adni a szeretetről más romantikus módon, hogy emlékezetet teremtsen! Próbálja ki ezt a feliratú arany fülbevalót férfiaknak. A jó fülbevaló kevés fehér kristálygyémántot tartalmaz. Mellette a név van írva, amely aranyra dombornyomott. A kezdőbetűk a középső részbe faraghatók. A betűkkel együtt olyan mintákat lehet faragni, mint a virág, szívek, csillagok stb. Rendszeres viseletre vagy funkciókra is használható.

19. Férfi fülbevaló szivárványos kialakítás:

Férfi fülbevaló Rainbow Design

A színes dizájn azt az örömöt, boldogságot és élvezeti életet jelképezi, amelyet az ember él. Egy hasonló csodálatos fülbevaló kialakítás szivárványos megjelenést kölcsönöz, több színben, kör alakú rozsdamentes acélhoz. Rendszeres alaphoz nagyon kopott, hogy elbűvölő megjelenést biztosítson. A szivárvány a szeretet, az ígéretek, az öröm, a gazdagság, az egészség és még sok más szimbóluma.

20. Animal Design férfi fülbevaló aranyban:

Animal Design férfi fülbevaló arany színben

Sok férfi szeret olyan kiegészítőket viselni, amelyeket az állatok inspiráltak. A leopárd arc fülbevaló egy ilyen design kifejezetten az állatok szerelmeseinek. Egy arany fülbevaló egy állat arcát kapja, apró fekete gyémántokkal. Funkcionális megjelenést kölcsönöz az alkalmi alkalmaknak piknikek, tematikus partik, céges rendezvények stb. Tökéletes ajándék lehet a maharadzsáknak, mivel királyi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

21. Fehér arany természetű fülbevaló férfiaknak:

Fehér arany természetű fülbevaló férfiaknak

Szeretne valami egyedi és a természethez kapcsolódó ruhát viselni! Itt a design a villámok ihlette. A férfi fülbevaló tiszta fehér aranyból készült, hogy fényes hatást kelthessen, amikor fény esik rá. A formatervezés mesés megjelenést kölcsönöz a személyiségnek, amikor buliban, klubokban, diszkókban stb. Hordják. A fülbevaló kialakítása a védelmet, a veszélyt, a gonosz elleni harcot, a reménysugarat stb. Jelképezi.

22. Szuperhős arany fülbevaló férfiak:

Férfi szuperhős arany fülbevaló

Még mindig kedve van szuperhősöket nézni, és fantáziál róluk! Vessen egy pillantást a férfiaknak szánt arany fülbevalókra, amelyeket a szuperhős, a szuperember inspirált. A varázsa dizájnja a szupermanhez hasonló „s” betűt kap. Azok a férfiak is viselik, akiknek kezdőbetűi ugyanabból a betűből valók. Funkcionális megjelenést kölcsönöz a hétköznapokon.

23. Pók által tervezett fülbevaló férfiak:

Pók által tervezett férfi fülbevaló

Olyan dizájnt keres, amelyet mindenki bámulna! A vicces és funky megjelenésű design fekete színű ezüstből készült pók dizájnnal készül, a pók reális megjelenést kap. Az ilyen mágneses fülbevalókat férfiaknak széles körben szállítják a főiskolákon és iskolákban szórakozásból. Elképesztően jól néz ki olyan ruháknál, mint a farmer, a boxer és kifejezetten a tematikus partik.

24. Fekete és ezüst szívű fülbevaló:

Fekete és ezüst szívű fülbevaló

A fekete és az ezüst csodálatos kombináció az ékszertervekhez. Az ezüsttel bevont fekete gyémántból készült szív romantikus hatást kölcsönöz viselőjének. Az állandóan csillogó fekete gyémánt a mély szerelmi érzéseket is mutatja. Csodálatosan néz ki a kabáton és a hivatalos bulikon, pazar megjelenést kölcsönözve. Tökéletes ajándék lehet az embernek különleges alkalmakkor, hogy kimutassa a szeretetét.

25. Horgony fülbevaló kialakítása:

Horgony fülbevaló tervezés

Szeretnél köldökhatást adni magadnak! Próbáljon ki egy mesésen tervezett horgony fülbevalót. Akár aranyból, ezüstből, fehér aranyból, bronz ötvözetből, fekete gyémántból stb. Készült, tökéletes megjelenést kölcsönöz a haditengerészetnek vagy a vizeknek. A horgony az egyensúlyt és a stabilitást szimbolizálja, és mint ilyen, a fülbevaló kialakítása a viselő kiegyensúlyozott életét is jelképezi.

Ahogy a női fülbevaló mintáknak is megvan a maguk fontossága és jelentése, úgy a férfiaknak is. Általában a férfiak fülbevalót viselnek, hogy elbűvölő, merész és lenyűgöző megjelenést kölcsönözzenek, de egyes közösségekben a fülbevaló viselése nemcsak divat, hanem ősi rituálé. Ahogyan a nőknél is, a fülükön több helyen is átlyukadt a fülük. Funkcionális és macsó megjelenést kölcsönöznek kifejezetten a zenésznek, rocksztároknak, birkózóknak stb.