25 népszerű és legújabb gyémánt fülbevaló ékszer

A nőket a korai időktől kezdve őrültnek tartották az ékszerekért. Mindig a legújabb terveket és divatot keresik nemcsak ékszerekben, de még ruhákban és kiegészítőkben is. Ha a fülbevalókról beszélünk a divatékszerek nagy piacán, nagy választékban rendelkezünk a különböző formatervezési mintákkal. És amikor a gyémántokról van szó, mindig nagy mosoly van az arcon és szikra a szemekben. A gyémánt ékszerek egész életen át tartó ragyogása szép érték a hölgyek számára. Ami a fülbevalókat illeti, az egy -két kivitel nem tudja kielégíteni az új gyémánt fülbevaló igényeit. Bár ma sokféle gyémánt fülbevalót kínálunk, amelyekért a nők megőrülhetnek, és a férfiak számára, akik ajándékot adhatnak a szerelmük felajánlására..

népszerű és legújabb gyémánt fülbevaló-ékszer-dizájn

A gyémántokat nagyra értékelik, mióta bevezetik őket a divatvilágba. életre szóló értékes ajándéknak tekintették a nők számára, a keleti országokban pedig a gyémánt ékszereket ígéretnek tekintették az esküvői kapcsolatokban. Még ma is, miközben életre szóló kapcsolatokat javasolnak, a gyémántokat ígéretekre választják.

Különböző típusú gyémánt fülbevalók:

A gyémánt szépsége valóban félelmetes a gyémánt belsejéből fakadó káprázatos ragyogás miatt, de a szerettei arcának ragyogása sokkal fontosabb. itt 25 indiai és amerikai gyémánt fülbevalót mutatunk be nőknek és férfiaknak.

1. Kerek vágású gyémánt fülbevaló minden korosztály számára:

Kerek vágású gyémánt fülbevaló minden korosztály számára

A gyémánt fülbevalók egyik leggyakrabban viselt és lenyűgöző mintája az egy körben vágott gyémánt fülbevaló. Nemcsak a fiatal hölgyeken, hanem még az aranyos kisbabákon és még az idős hölgyeken is látványosnak tűnt. Egy gyönyörű lány minden korosztálya viselhet bármilyen méretű, kerekre vágott gyémánt fülbevalót, és elbűvölő megjelenést kaphat. Az istenből vagy platinából készült, gyémántból készült fülbevaló minden funkcióra és ruhára remekül néz ki. A gyémánt szépsége feltárul.

2. Cluster Diamond Stud fülbevaló lányoknak:

Cluster Diamond Stud fülbevaló lányoknak

A gyémántok szikrája nem rejtheti el magát, függetlenül attól, hogy milyen messze vagy mennyi fény van, a gyémántok fénye és ragyogása bárhonnan látható. A csillogó gyémánt fülbevaló a csillogó gyémánt fülbevalók egyike. A virágos kivitelű fülbevaló virágmintás kis gyémánttal van ellátva. Az ilyen csodálatos dizájn minden korú lányhoz illik, és minden pillanatban a legjobban illik.

3. Gyémánt és kék topáz karika fülbevaló:

Gyémánt és kék topáz karika fülbevaló

A gyémántok látványos megjelenése minden tekintetet vonzhat, ha más gyönyörű kövekkel együtt jár. A kerekre vágott kék topáz önmagában nagyon mély kinézetű gyöngyszem. Ha körülötte gyémántokkal díszítették, és fehéraranyból tűzték ki, csodálatosnak tűnik. A hölgyek is szeretnek hosszú függő fülbevalót viselni. Az ilyen formájú fülbevalók félelmetesen néznek ki, és még messziről is láthatók. Egy karika mindent megcsinál neked. A fülbevaló biztonságosan meghúzható egy karika segítségével, és a fülbevaló teljes kialakítása hosszúnak és lógónak tűnik.

4. Körte alakú tanzanit fülbevaló gyémánt:

Körte alakú Tanzanit fülbevaló gyémánt

A körte alakú gyémánt nagyon egyedi és más, ha viselik. A körte alakú gyémánt fülbevaló cseppszerű hatása csodálatosnak tűnik. Itt egy lila körte alakú gyémánt fehér aranyból van kitűzve, karika alakú fülbevalóval. Az oldalak szebbek. A lány szikrázhat az eseményekben, amikor ilyen elegáns fülbevalót visel.

5. Kék zafír gyémánt csepp fülbevaló:

Kék zafír gyémánt csepp fülbevaló

A zafír szintén az egyik kijelentés, ha gyémánt ékszerekben használják. A zafírkövek szúrós megjelenést kölcsönöznek, ha a fülbevaló fehér gyémánttal vannak középpontban. A sötétkék -fehér gyémántok megjelenése sok ember tekintetét megragadja. Ha a zafír és a gyémánt drágakövek kombinációjából készült hosszú függő fülbevalókat helyeznek a fülbevalókba, akkor semmi másra nincs szüksége, ha szikrázni fog.

6. Egyetlen hercegnő vágott gyémánt fülbevaló:

Egyetlen hercegnő vágott gyémánt fülbevaló

A hercegnő csiszolású gyémántok egyike a legjobb gyémántterveknek, amelyek elég egyediek lehetnek ahhoz, hogy más ékszerek közé vonzzák. A leggyakrabban látott hercegnő csiszolású gyémántok négyzet alakúak, gyönyörűen összehozva hasonló négyzet alakú gyémántokkal, így pár elegáns fülbevaló. Színes gyémántokat is kaphatunk hercegnő kivágásban. De a fehér gyémántok szikrája a maga módján sugárzik.

7. Princess Cut Pave gyémánt fülbevaló csapok:

Princess Cut Pave gyémánt fülbevaló csapok

Egy hercegnő vágott gyémánt szegélyezett gyémántokkal körülvéve egy másik divat. Az egyetlen fülbevaló teljesen lezárhatja a megjelenését, bármely partiban. A nagyméretű hercegnő csiszolású gyémánt fülbevaló jól néz ki bármilyen ruhán, és a legjobb hosszú ruhában. Az ilyen fülbevaló kialakítású fehér gyémánt helyettesíthető bármilyen hercegnő vágott formájú színes gyémánttal.

8. Micro Pave nagy gyémánt fülbevaló:

Micro Pave nagyméretű gyémánt fülbevaló

Félelmetes fülbevaló, amely káprázatos megjelenést kölcsönöz, ha egyedüli ékszerként viseli, tökéletesen illő fehér ruhával. A mikroburkolatú gyémánt ékszerek fenségesen néznek ki a fülén. A nagy méretű, gyűrű alakú, tökéletesen szegecselt mikrokövezett fehér gyémántokkal berakott anyag nagyon gazdag és szemet gyönyörködtető. Más formájú fülbevalókban is találhatunk hasonló szegecselt mikrokövezett gyémántokat. A mikrokövezésű gyémántok dizájnja fantasztikusan néz ki bármilyen kialakításban. Káprázatos ragyogása vonzza a legjobban.

9. Diamond Accent filigrán karika fülbevaló:

Diamond Accent filigrán karika fülbevaló

A gyémántok és az aranyból készült mesterségek csodálatosnak tűnnek együtt. A filigrán arannyal mindig vonzotta a divatékszereket. A filigrán csavart minták egyedi megjelenést kölcsönöznek a fülbevalóknak. Egy ilyen egyszerű és józan kinézetű karika fülbevaló filigrán kézműves, sárga arany színű.

10. Viktoriánus gyémánt és zománc karika fülbevaló:

Viktoriánus gyémánt és zománcozott karika fülbevaló

A viktoriánus gyémántoknak saját vonzerejük van a gyémánt ékszerekben. A viktoriánus ékezetű fülbevalók dizájnja elképesztően jól néz ki, ha apró fehér gyémántokkal vannak szúrva. A hagyományos ékszer megjelenés könnyen megtalálható az ilyen mintákban. A piros -fehér hatás a sárga arany öltönyökkel a hagyományos ruhával verődik össze.

11. Gyémánt többkarikás fülbevaló:

Gyémánt többkarikás fülbevaló

A fülbevaló kialakításával készült fordulatok teljesen különböző megjelenést kölcsönöznek a különböző fülbevalópároknak. Egy egyszerű karika fülbevaló teljesen másképp is elkészíthető hasonló karikákkal, amelyek egymáshoz vannak rögzítve, így fantasztikus kialakítású. A sárga arany fülbevaló fehér kövezett gyémántokkal lesz kitéve a fülbevalójához.

12. Knot Diamond Accent fekete -fehér karika fülbevaló:

Knot Diamond Accent fekete -fehér karika fülbevaló

Teljesen lendületes fülbevaló, amely ródiumból készült, ezüst vagy arany fém fülbevalóval, leleplező kijelentő hatást kölcsönöz ékszerkollekciójának. Az ékszerkészítés csomói már régóta sok divatkedvelő embert vonzanak. A különböző méretű és formájú csomók megjelenése mindig is lenyűgöző volt az ékszerek tervezésében. Egy pár gyönyörű fekete gyémánt fülbevaló csomóba tervezve fantasztikusan néz ki.

13. Szív alakú valódi fekete gyémánt fülbevaló:

Szív alakú valódi fekete gyémánt fülbevaló

A fekete gyémánt káprázatos csillogást kölcsönöz az egész élettartamnak, akárcsak a többi gyémánt. A fülbevaló szív alakja is mindig vonzotta a nőket. Ha a szív alakú fülbevalóba tűzött fekete kövezett gyémántokkal párosul, biztosan sok szívet nyerhet velük.

14. Elegáns és fantasztikus gyémánt fülbevaló:

Elegáns és fantasztikus gyémánt fülbevaló

Az elegáns és mindenkor viselt fülbevaló ilyen egyedi kialakítású lehet. A gyémántokat műanyag gyűrűkkel lehet kísérni, amelyeket a gyémántok alá lehet felakasztani, így gyönyörűen kialakítva a fülbevalókat. Az ilyen formatervezési minták a szoknyához vagy a farmerhez illhetnek.

15. Szürke fekete gyémánt fülbevaló:

Szürke fekete gyémánt fülbevaló

A gyémántok fénye sokak szívét megnyeri. A szürke fekete gyémánt egyedi vonzerővel bír. A szürke gyémántok mély fénye és a finom hosszúkás alakú vágás elképesztően és elragadóan néz ki. A hosszú lógó fülbevalók két ilyen szürke fekete gyémánttal egymáshoz erősítve, egyszerű lánccal fantasztikusan fognak kinézni egy szabadtéri partin.

16. Zafír és karika gyémánt fülbevaló:

Zafír és karika gyémánt fülbevaló

A zafír elegáns megjelenésű. A zafír drágakövekkel tűzdelt ékszerek mindig vonzó hatást keltenek. A fülbevaló karika kialakítású, gyémánttűvel ellátott karikával és egy zafír szegecses karika teljesen új design a fülbevalókban.

17. Cserélhető gyémántok Amerikai gyémánt fülbevaló:

Cserélhető gyémánt amerikai gyémánt fülbevaló

Az amerikai gyémántok nagy sikert aratnak a gyémánt ékszerek divatjában. Az amerikai gyémántok látványos ragyogása nagyon hasonlít az igazi gyémántokhoz. Bár az embernek gyémántszakembernek kell lennie, hogy felismerje az igazi gyémántokat az amerikai gyémántok között. Az emberek szeretik az amerikai gyémántból készült ékszereket, mivel viszonylag alacsony áron kaphatók, mint a valódi gyémánt ékszerek. Az amerikai gyémántokkal készített fantasztikus tervek szintén figyelemre méltóak. Íme egy egyedi fülbevalópár, melynek közepén színes cserélhető gyémánt és gyönyörűen faragott formájú fülbevaló fehér amerikai gyémánttal tűzdelve.

18. Kövek és amerikai gyémánt fülbevalók:

Kövek és amerikai gyémánt fülbevalók

A világos rózsaszín kövek amerikai gyémántokkal vannak körülvéve, tökéletesen passzolnak azonos színű ruhájukhoz. A lányok szeretik a rózsaszín árnyalatokat, és az öltözködéshez illő fülbevaló nagyon ritka. Ez egy szép pár minden lány számára rózsaszín ruhájához.

19. Gyémánt fülbevaló Meenakari munkával:

Gyémánt fülbevaló Meenakari munkával

A Meenakari munka és a gyémántok kombinációja elképesztő műalkotást eredményez a divatékszerek világában. A színes megjelenés és a fehér gyémántok csillogása csodálatossá teszi a fülbevalókat. Itt vannak a jhumka fülbevalók, jól megtervezve minakaari munkával és gyémánt szegéllyel.

20. Vintage gyöngy és gyémánt csepp fülbevaló:

Vintage gyöngy és gyémánt csepp fülbevaló

A gyöngyfülbevalók mindig a hősök kedvencei. Valójában aligha lenne olyan, akinek nincs gyöngykollekciója az ékszerdobozban. És ha a gyöngyöket gyémántokkal kombinálják, elragadó hatást kelt. A fehér gyöngyök mindig gazdag hatást gyakorolnak az ékszerekre. A gyöngyök tiszta fehérsége csodálatosnak tűnik. A gyöngyöt körülvevő gyémántok fokozzák a gyöngy ékszerek szépségét. Ezek a karika fülbevalók lehetnek a vonzerő középpontjai egy partin, bár éjjel is.

Többet látni: Fülbevaló gyöngyökkel

21. Csokoládé gyémánt fülbevaló:

Csokoládé gyémánt fülbevaló

A csokoládé gyémántok biztosan vonzzák a csokoládé szerelmeseit. A fehér gyémántok kis csillogása külön gyűrűben az egyetlen hercegnő csiszolású csokoládé gyémánt körül elképesztően vonzó megjelenést kölcsönöz.

22. Elegáns fekete és barna gyémánt fülcsavarok:

Elegáns fekete és barna gyémánt fülszegek

A szív fülbevaló gyönyörűen néz ki, ha a füléhez tapad, és ragyogó ragyogást kölcsönöz belülről. A sötét fülbevaló a sötét éjszakában ragyogóan ragyog, ha gyémánttal van ellátva. A fekete és barna gyémántok pedig fantasztikusabb megjelenést kölcsönöznek. A közepén fehér szív alakú gyémánt, barna gyémánttal, majd fekete gyémántokkal szegélyezve szép dizájnt alkot.

23. Színes tervező gyémánt fülbevaló:

Színes dizájner gyémánt fülbevaló

A színes fülbevalók ragyogást kölcsönözhetnek a nők öltözködésének. A nőket általában különböző színekkel látják rendszeres napokon. Az ilyen fülbevaló pár rendszeres viselet lehet minden hölgy számára. A színes gyémántok minden ruhához passzolhatnak.

24. Gyönyörű rózsa kis gyémánt fülbevaló:

Gyönyörű rózsa kis gyémánt fülbevaló

A rózsák a nők gyengeségei, és a gyémántok is. Amikor egy hölgy gyémántot kap, az a legértékesebb ajándék, amellyel elbűvölik. Egy pár rózsaszín gyémánt fülbevaló értékes ajándék lehet egy hölgy számára. Ezek a gyönyörű gyémántrózsák csodálatos fülbevaló, amelyek kiemelik az ékszerkollekciót.

25. Aranyos pillangó gyémánt fülbevaló:

Aranyos pillangó gyémánt fülbevaló

A gyönyörű pillangó fülbevalók nagyon aranyosak, ha kislányok viselik őket. A kislányok nagyon szeretik a zománcozott alkotásokat. A kislányok gyönyörűen fognak kinézni ezekkel a pillangó fülbevalókkal. A lányok biztosan megérdemlik ezeket a gyémántos szegecses pillangókat.

A gyémántok kezdetben puszta unalmas kövek voltak, amelyeket patakokból és folyókból találtak. A ragyogó vágások a kiváló részek, amelyek életre keltik és csillognak a gyémántban. A gyémántokat csak a társadalom magas osztályának és a gazdag embereknek készítették. De a mai korban a gyémántok minden hölgy nevén szerepelnek, függetlenül a gazdagoktól vagy a középosztálytól. A gyémántok arany és platina és más bázisokkal tűzdelve divatot hoznak létre.

A gyűrűkön és medálokon kívül a fülbevaló egy másik forrás, amely nemcsak a gyémántok, hanem a női viselet természetes szépségét is fokozza. A fülbevalókról szólva a gyémántok félelmetesen néznek ki, amikor női fülön viselik őket. A gyémántokról beszélve nehéz megtalálni az igazi gyémántokat, de a legfinomabb gyémántok színtelenek, ritkák és drágák. A gyémánt v színe azonban csak a gyémánt fényét és csillogását befolyásolja. A vágások és a gyémántok alakításának vágásai és hibái teszik a gyémántot csillogóvá és csillogóvá. A kevés hibával és vágással rendelkező gyémántok ritkák és drágák, de a gyémántok szépsége sem különbözik a hibáktól. A gyémánt vágásai ragyogóbbá és csillogóbbá teszik a gyémántot.