9 Fantasztikus megjelenésű pasziánsz fülbevaló a legújabb tervekben

A fülbevaló az egyik legfontosabb ékszer, amellyel egy nő rendelkezik, és a legmegfelelőbb kiválasztása egy hektikus feladat. A pasziánsz fülbevaló elegáns és józan viselet, és minden nő vágya. A pasziánsz gyémánt ékszerek egyetlen gyémántból állnak, mint ékszer. Nincs szükség más drágakőre a finom gyémántdarab kiemeléséhez.

Aranyos pasziánsz fülbevaló a legújabb tervekben:

Az alkalmi és a klasszikus fajtáktól kezdve összeállítjuk a 9 legjobb pasziánsz fülbevaló listáját, amelyek segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

1. Kristályszegek:

Crystal Studs

Az ezüst színű kristály fülbevaló jól illik alkalmi viseletéhez. Az Ön által választott etnikai és igényes ruhákkal párosítva a fülbevaló minden kiránduláshoz jó választás. Vásárolja meg őket bulijára, és viselje az összes osztályt.

2. Az arany – ezüst ménes:

Az arany - ezüst szegecs

Az ezüst és arany színű spirál alakú fülbevaló és a csillogó kristály között ismét szabadtéri viselet a partikra és alkalmakra. Ezek bármelyik nőt megvásárolhatják és elhasználhatják. Vonzó megjelenésük és jó kivitelük van. Tehát vásárolja meg őket, és adja hozzá gyűjteményéhez.

3. csakra fülbevaló:

Csakra fülbevaló

A fülbevalók elegánsak, és a történelmi hagyományokkal rendelkeznek. Az ezüst fülbevalók bárki számára maradandó benyomást kelthetnek a különleges kialakítás miatt. Tehát vásárolja meg őket, hogy fokozza stílusát és jól nézzen ki, mint mindig.

4. Elegáns pasziánsz fülbevaló:

Elegáns pasziánsz fülbevaló

Az arany pasziánsz fülbevaló, elegáns kialakítással, egyetlen kővel, finom és kifinomult kialakítású díszdarab, amely minden alkalommal megfelel Önnek. Szép vágásuk és dizájnjuk van. Elég jó viselet minden nap, a fülbevaló kötelező vásárolni minden nő számára.

5. A rózsaszín virágú fülbevaló:

A rózsaszín virágból készült fülbevaló

A virágmintás fülbevaló egyedi darab. A virágon lévő lineárisan szegezett kövekkel a fülbevaló ragyogó megjelenést kölcsönöz. Ha hozzáadjuk a hatalmas kőhöz, amely köztük van, a fülbevalók bármelyik nőt megdöntenék, a szín és a kialakítás pedig olyannyira nekik kedvez. Tehát vásárolja meg őket, és legyen méltó a gyűjteményéhez.

6. Solitaire Twist fülbevaló:

Pasziánsz csavaros fülbevaló

A csavaros kialakítású pasziánsz fülbevaló finom és klasszikus dísz, amelyet minden nap viselhet. A kristályszegecs tovább növeli szépségét, és vonzónak tűnhet, mint valaha, még farmer és póló mellett is. A fülbevaló szemet gyönyörködtető a dizájn egyedisége miatt, ezért érdemes megvenni és viselni!

7. Négyzet alakú sárga alkalmi fülbevaló:

Szögletes, sárga alkalmi fülbevaló

A négyzet alakú sárga fülbevalók alkalmi pasziánsz fülbevalók, de természetesen vonzóak. Élénk megjelenésűek, és az alkalmi ruhákkal járnak, amelyeket minden másnap visel. Vásárolja meg őket, ha minden nap benyomást szeretne kelteni.

8. Diamond Danglers:

Gyémánt csüngők

A gyémánt pasziánsz fülbevalók, amelyek egyetlen kővel függeszkednek, vonzó viselet. Bárki szemét megragadná a függő kialakítás miatt, és úgy nézne ki, mint a tömegben. Tehát vásárolja meg őket!

9. Szív alakú pasziánsz fülbevaló:

Szív alakú pasziánsz fülbevaló

A rózsaszín színű szív alakú pasziánsz fülbevalók minden nő számára boldogok. Nem csak a nő, de jó vétel minden olyan férfi számára, aki a barátnőjét vagy feleségét tökéletes díszekkel szeretné megajándékozni. Tehát a férfiak és a nők számára is tökéletes vétel ezek a fülbevalók.

A pasziánsz gyémánt fülbevaló tökéletes befektetés, amelyet hajlandó lenne megtenni. Finom kialakításúak, vágások, stílusok és költségkeretnek megfelelőek. Friss és modern stílusával egyedi dizájnt kaphat egyetlen gyémánttal. Annyira szépek, hogy a gyémántok soha nem mehetnek ki a divatból.