9 Felkapott zafír fülbevaló és szegecs minták – 2021

A zafír az egyik legértékesebb és legértékesebb drágakő. Általában kék színű, de vannak olyan fajták is, mint a rózsaszín zafír. Nagyon kívánatos, különösen a nők számára, hogy meghaljon gyönyörű színétől, kiváló tartósságától és örökké tartó csillogásától. A zafír fülbevalók egy ideje divatosak és divatosak az ékszerek területén. Hiszen ki ne szeretné, ha gyönyörűen kidolgozott kék drágakövek kacsintanának a fülükből, hogy az egész világ lássa?

Zafír fülbevaló

Szeptemberi születéskő fülbevaló:

Itt bemutatjuk a divatvilágban jelenleg felkapott top 9 zafír fülbevalót.

1. Kék zafír gyémánt fülbevaló:

Kék zafír gyémánt fülbevaló

Kék zafír fülbevaló, amely kék tűzként villog a füleden! A gyönyörű fehér gyémánt és arany részlet csak varázslatot kölcsönöz a már szépnek, és még pompásabb megjelenést kölcsönöz. Hallgassa meg a férfiakat, ha boldoggá akarja tenni a nőjét- ez az út!

2. Zafír vegyes alakú halo fülbevaló:

Zafír vegyes alakú halo fülbevaló:

Ezek az egyik legszebb zafírcsepp fülbevaló. A kevert gyémánt és zafír bonyolult részletezése csak növeli a készlet puszta pompáját. Mit szólsz hölgyeim, szeretnél angyalnak látszani ezekkel a halo fülbevalóval?

3. Gyönyörű Sapphire Drop fülbevaló:

Gyönyörű Sapphire Drop fülbevaló

Egy másik gyönyörűen kidolgozott, bonyolult kék zafír csepp fülbevaló. Viselheted ezeket egy gazdag szári, egy ruha fölött, akár farmeron is- tudod, csak azért, hogy pompázhass a szép arcoddal ezekkel a szépségekkel, amelyek mindkét oldalon szegélyezik!

4. Blue Sapphire Star Drop fülbevaló:

Kék zafír csillag csepp fülbevaló

Ezek a csillagcsepp fülbevalók az ékszervilág igazi sztárjai most! A gyönyörűen kidolgozott zafír gyémánt fülbevaló csillagok cseppekkel bárki számára lenyűgözően néznek ki. Siessenek Hölgyeim! Menj értük!

5. Pink Sapphire Stud fülbevaló:

Pink Sapphire Stud fülbevaló

A rózsaszín zafír egy másik feltűnő lehetőség, amelyet ékszerek nézésekor választhat, hogy meglepje az életében lévő nőt. Ezek a finom rózsaszín és fehér villogó csapok még lenyűgözően gyönyörűvé teszik az arcát! Gyerünk, lepd meg őt ezekkel a pirosító csapokkal!

6. Pink Sapphire Drop fülbevaló:

Rózsaszín zafír csepp fülbevaló

A csepp fülbevalók, hogy őszinte legyek, az egyik kedvenc, amikor a nőkről van szó. Nos, amikor rózsaszín zafír hull a fülcimpájából, felderül az arcod, ki mondaná, hogy nem? Ezek a rózsaszín zafír csepp fülbevalók még különlegesebbek, mivel fehér aranyból és gyémántból készülnek.

7. Pink Sapphire bonyolult fülbevaló:

Pink Sapphire bonyolult fülbevaló

Ezek a legpompásabban kidolgozott rózsaszín zafír fülbevalók, amelyekbe fehér zafírok keverednek, és amelyek most viharosan uralják a fülbevalók világát. A bonyolult dizájn önmagában nagyon csinos, adja hozzá a rózsaszín zafír szépségét, és készen áll a villanásra, és hódítsa meg a színpadot velük!

8. Fehér zafír fülbevaló:

Fehér zafír fülbevaló

A fehér zafír nagyon ritka, mivel általában szintetikusan állítják elő. Ezeket a finom akvamarin és fehér drágaköveket mézes fülbevalóvá vagy akár fehér zafírcsepp fülbevalóvá varázsolni, majd az életben lévő nőknek ajándékozni, akkor nagyon jó ötletnek tűnik, igaz? Határozottan jó ötlet, és nagyon boldoggá teszi őket! Szóval srácok, mindenképpen menjetek hozzá!

9. White Sapphire Stud fülbevaló:

Fehér zafír fülbevaló

Ezek a fehér zafír fülbevalók, 14K fehérarany köré fonva, bonyolult és gyönyörűen finom mintával elengedhetetlenek, ha ékszereket szeretne vásárolni egy rendezvényen. Legyen az esküvő, buli vagy akár színpadi show- feltétlenül fel kell késztetnie az embereket, hogy felfigyeljenek a szépségre, és gyémánt zafír fülbevaló fehér tüzet villant körülötte!

A zafír a világ egyik legértékesebb drágaköve. A drágaköveket alkotó ásvány kék színe adja meg a nevét. Ahogy drágakövek mennek, a zafír talán a legkívánatosabb az ékszeriparban a gyémántok után, és bizonyos esetekben még a gyémántoknál is.