9 gyönyörű fülbevaló különböző formatervezésű fülbevalókon

A fülbevaló klipje egy nagyon egyszerű stílusú fülbevaló, amelyet sokan szeretnek. A fülbevaló klipjének fő előnye, hogy nem kell átszúrnia a fülcimpáját ahhoz, hogy viselje ezeket a fülbevalókat. A fülbevalóhoz rögzített csíptető fémből készült, és van egy védő műanyag darabjuk, amely a fül bőréhez illeszkedik. Ez megvédi a füleket a szorítás érzésétől. Ez a fülbevaló klipek listája a legjobbat nyújtja.

Legújabb klip a fülbevalóról képekkel:

Nézze meg a 9 legjobb fülbevaló klipünket a trendben. Válassza ki a fülbevaló tökéletes klipjét a könnyű stílus érdekében.

1. Gyöngygombos klip a fülbevalókon:

Gyöngygombos klip a fülbevalókon

Ez a szép fülbevaló klip gyöngyházgombbal rendelkezik, amelyet apró gyémántok vesznek körül. A fülbevaló aranyozott bevonata nagyon elbűvölővé teszi. A fülbevaló kapcsja műanyag biztonsági kapcsokkal rendelkezik, amelyek megvédik a fülcimpát. Ez a fülbevaló klipje tökéletes egy randevú estére, és lenyűgözően néz ki estélyi ruhákkal.

2. Klip a karika fülbevaló:

Klip a karika fülbevaló

Ez a lenyűgöző ékszer tökéletes kiegészítő egy buliba. A hurok fülbevaló kerek hurokként lóg, és apró gyémántokkal van körülvéve. A csipeszes fülbevaló hosszú stílusa tökéletes alkalmi viseletre, és jól illeszkedik a hagyományos viselethez.

3. Dangler klip a fülbevalókon:

Dangler klip a fülbevalókon

Ez a lenyűgöző arany csipesz fülbevalóján egy kristály van egy arany ketrecgolyóban, amely egy vékony aranyláncon lóg. A klip kényelmes felhelyezni és kivenni. Az üreges, drámai ketrecgolyó nagyon szemet gyönyörködtető, és a kristálygyöngy belsejében remeg, és zörgőszerű hangot kelt.

4. Klip a gyöngy fülbevalókon:

Klip a gyöngy fülbevalókon

Válassza ezt a mesés gyöngycsipeszt a fülbevaló rózsaszín gyöngyökkel és ezüst bilincsekkel. A gyönyörű rózsaszín gyöngyök fantasztikus szépséget kölcsönöznek az arcodnak, és felderítik az arcszínt. Válassza ezt a fülbevaló klipet, mivel nem igényel piercinget.

5. Karikacsipesz a fülbevalókon:

Karikacsipesz a fülbevalón

Ez a lenyűgöző, merész karika ezüst klip a fülbevalóban vastag ezüstből készült. A vastag szalag alakú fülbevaló tökéletes a fiatalok számára, és unisex fülbevalóként is használható. A fülbevaló egyszerű rögzítő stílusa nagyon egyszerűvé teszi a viseletet, és jól kombinálható farmerrel és pólóval.

6. Félkarika csipesz a fülbevalón:

Félkarika klip a fülbevalóhoz

Ez a káprázatos ékszer áron a tied lehet. Az arany félcsomós fülbevaló csodálatos műalkotás. A fülbevaló kiváló csomózott mintája teszi kiemelkedővé. A félkarika fülbevaló tökéletes viselet partikra és szertartásokra.

7. Hold alakú klip a fülbevalón:

Hold alakú klip a fülbevalón

Ez az egyik leggyakoribb klip a fülbevaló stílusokról. A fülbevaló hold alakú klipjén apró gyöngyök vannak. A gyöngyök arany tányéron ülnek. A fülbevaló klipjének formája egyedülálló, mivel lefedi a fül mandzsetta területét, és teljes fényességet kölcsönöz.

8. Kristálycsipesz a fülbevalón:

Kristálycsipesz a fülbevalóhoz

Ez a kristály drágakőből készült fülbevaló klip a legszebb ékszer. A kristály drágakövek sok színt és ragyogást kölcsönöznek ennek a fülbevalónak. Csodálatos parti viselet. A lila, kék és türkiz drágakövek pompásan néznek ki az apró gyémántokkal.

9. Divatos klip a fülbevalókon:

Divatos klip a fülbevalón

Ez a fiatal lelkűeknek való. Tökéletes főiskolai és iskolai látogatók számára, ez a fantasztikus fülbevaló klip nagyon divatos megjelenéssel rendelkezik. A mágneses fülbevaló klipjén funky fox design van. A róka füle gyémánttal van szúrva, a róka feje pedig barackkővel készült. Ezeknek a színeknek a kontrasztja adja a szépségét.

Válassza ki a fülbevaló tökéletes klipjét a könnyű stílus érdekében. A fülbevaló alkalmi viseletre és alkalmi viseletre is viselhető. Válassza ki a legdivatosabb stílust, és ne engedje át a fülét.