9 legújabb templomfülbevaló

A templomi ékszerek hagyományos megjelenésűek. A templomi ékszereket többnyire bharatanatyam és kuchipudi táncosain látják. A templomi ékszerek remek munka, amelyet az indiai kézművesek és ékszerészek sok fájdalmas és kemény munkával készítenek. Az ékszerek kiválóságában végzett apró munkák perce sok időt igényel.

templom fülbevaló

Várhatóan egy évet kell várni a kívánt műalkotásra, legyen az akár jhumkha, medál, fülbevaló vagy nyaklánc, és az idő és az érte fizetett pénz megérdemli, ha megnézi.

Templom fülbevaló minták:

Nézzen meg néhány gyönyörű, szemet gyönyörködtető templomfülbevaló -mintát, amelyeket megrendelhet magának.

1. Dupla páva és egy templomi harang design fülbevaló:

templom-ékszer-fülbevaló-dupla-páva-és-a-templom-harang-design fülbevaló

Ezek a gyönyörű templomi fülbevalók finom kerek vágással és formájú rubinokkal vannak ékszerezve, amelyek értékes megjelenést kölcsönöznek az arany páva fülbevalónak. A végén a harang alakzat apró fehér gyöngyszemekkel van rögzítve, amelyek fokozzák a fülbevalók szépségét és teljessé teszik őket.

2. Manek ratna Paan alakú guineai érme fülbevaló:

templom-ékszer-fülbevaló-manekratna-paanshape-guinea-coin-fülbevaló

Nézze meg ezt az elegáns műalkotást. A fő rész egy istennővel, aranyra domborítva, manek, gyémánt és gyöngy finom munkáival van rögzítve. A középen aranydarabra domborított istennő a guineai érme. A serpenyő formálja a hozzá való kötődést, szebbé teszi.

3. Templom fülbevaló rubinnal és smaragdokkal:

templom-ékszer-fülbevaló-templom-fülbevaló-rubinnal és smaragddal

A rubinok és smaragdok gazdagságot kölcsönöznek az aranynak és az ezüstnek. Az istennő, amelyet a guinea -n készítettek a közepén, valamint a függőkarikán, csupán egy aranypontot rögzítenek, amelyeket rubinokkal és smaragdokkal ékesítenek. Alatta egy gyönyörű csepp, ugyanazokból a rubin és smaragd színű gyöngyökből lóg, ami a fülbevaló utolsó illatát hozza.

4. Lakshmi istennő érme, hagyományos templom fülbevaló:

templom-ékszer-fülbevaló-istennő-lakshmi-érme-hagyományos-templom-fülbevaló

A legjobb templomi fülbevaló, amely megfelel az etnikai szári megjelenésnek. Ezeket a fülbevalókat bármilyen hagyományos funkcióban viselheti. A virágos mintát alkotó lakshmi érmék egyszerű megjelenése elég magas ékszereket eredményez. A köztük lévő smaragd és a függesztett gesztenyebarna gyöngy végső benyomást kelt.

5. Kerek hagyományos templom ékszer:

templom-ékszer-fülbevaló-kerek-hagyományos-templom-ékszer

Ezeknek a fülbevalónak a kör alakú kialakítása az egész fülét lefedi, elbűvölő megjelenést kölcsönözve. A csillogó gyémánt közepén aranycseppekkel körülvéve és arany szegecselt fehér gyöngyökkel kerítve az egész darab józan, de gazdag megjelenést kölcsönöz.

6. Fehér aranyozott gyöngy tervezett fülbevaló:

templom-ékszer-fülbevaló-fehér-aranyozott-gyöngy tervezésű-fülbevaló

Az indiai hagyományos ékszerek aláírással rendelkeznek a templomi ékszerekkel. Ezek a fantasztikus fülbevalók apró gyöngyökkel aranyozva. A design magáért beszél. Ez a minta sok időt és kemény munkát igényelt, hogy befejezzem.

7. A Blue Diamond templom fülbevaló:

templom-ékszer-fülbevaló-kék-gyémánt-templom-fülbevaló

Ezek a fülbevalók sárgaréz anyagból készültek. A felső rész amerikai kék gyémántból készült, a függő pedig minakari munkákkal színesített, amelyeket indiai kézművesek végeztek.

8. Ezüst templomi ékszertervezés:

templom-ékszer-fülbevaló-ezüst-templom-ékszer-design

Ezek az ezüstből készült fülbevalók hagyományos megjelenést kölcsönöznek a templomi ékszereknek. Az antik megjelenés elegáns stílust kölcsönöz.

9. Egyszerű vízcsepp tervezett fülbevaló:

templom-ékszer-fülbevaló-egyszerű-vízcsepp-tervezett fülbevaló

A fülbevaló ilyen józan kialakítása csepp alakú, vágott smaragdokkal szegélyezve. Bármilyen ruhán viselheti.

A templomi ékszereket manapság bármilyen ruhára fel lehet venni. Az emberek úgy döntöttek, hogy kontrasztot kölcsönöznek a nyugati öltözéknek a hagyományos ékszerekkel is. A legjobb megjelenés érdekében a templomi ékszereket keresheti. A templomi ékszerek drágábbak, mint más formatervezési minták, de ha viseld, érezheted a tested értékét.