9 rövid és hosszú toll fülbevaló lányoknak – toll ékszer ötletek

A fülbevaló a nők által viselt ékszerek jelentős formája. A változó divatirányzatokkal együtt azonban a toll fülbevalók számtalan kivitelben kerültek a képbe.

Különböző típusú toll fülbevalók nőknek:

Tehát itt van a top 9 toll fülbevaló listája, és a divatirányzat követése érdekében kiválaszthatja magának a legjobb toll fülbevalót.

1. A kék toll fülbevaló:

a kék toll fülbevaló

A gyönyörű kék ​​fülbevaló aranysárga árnyalatokkal a kék tollak alatt egyedi megjelenést kölcsönöz a fülbevalónak. Napjainkban felkapott, ez csak egy a sokféle toll fülbevaló közül. A tollakon lógó aranylánccal a fülbevaló etnikai megjelenést kölcsönöz, és nagyon hatékonyan kiegészíti a kék szári vagy a salwar öltönyt.

2. A különböző árnyékolt fülbevalók:

a különböző árnyékolt toll fülbevalók

Ezek a fülbevalók egy kis lendületet közvetítenek a fülbevaló készítéséhez használt különböző színárnyalatokkal. A fekete, kék, narancssárga és fehér árnyalatokban használt színek keveréke a fülbevalók tollában egyedi megjelenést kölcsönöz.

3. A pávatoll fülbevaló:

a pávatoll fülbevaló

A páva a kegyelem és a gyönyörű táncstílusok szimbóluma, amelyet minden lány szeret. Minden páciens szívesen vásárolna tollain páva kialakítású toll fülbevalókat, amelyek színeivel kiemelik a fülbevaló szépségét. A fehér és kék gyöngyökkel, amelyek a szálakra vannak rögzítve a fülbevalóval, növelik a fülbevaló szépségét. Ez egy csodálatos ékszer, és minden lány szívesen birtokolná.

4. A Fekete Toll Danglers:

a fekete toll lóg

A fekete egy elegáns szín, amely bármilyen ruhát kiegészít, és növeli a nő szépségét. Ezek a fülbevalók az egyik elegánsan megtervezett ékszer. A tollak szélsőségesen fekete színe, az arany horoghoz rögzített arany levelek és karikák az etnikai ékszerek egy formáját jelzik. Ezek a divatos tollból készült fekete fülbevalók olyan szépséget kölcsönöznek a szépségnek, mint más díszek, és javítják a megjelenést.

5. A Duster toll fülbevaló:

a poros toll fülbevaló

Ezek a halványuló vagy porzó színű fülbevalók durva kialakításúak, de ragyogó megjelenést kölcsönöznek. A fülbevaló készítéséhez használt egyedi színkombinációval ezek kreatív műalkotások. Így tökéletesen alkalmas az alkalmi megjelenéshez, megvásárolhatja őket.

6. A rózsaszín toll fülbevaló:

a rózsaszín toll fülbevaló

A rózsaszín a lányok kedvenc színe. Ezek a lágy és nyugtató textúrájú fülbevalók minden lány szívét megolvasztják, hogy azonnal megvásárolják. A három toll, az aranyláncokkal és az alábbi levél tiszta ékszer, amelyet meg kell vásárolni és viselni.

7. A nehéz tollú fülbevaló:

a nehéz toll fülbevalókat

A barna színű tollak a fémes kialakítással és a köztük lévő kőszegekkel gyönyörű megjelenést kölcsönöznek. A világos színű tollak és a fülbevaló fémes megjelenése csodálatos kombináció, és a kialakítás bárkit rávenne a vásárlásra.

8. A hosszú toll fülbevaló tizenévesek számára:

a hosszú teafülbevalók tinédzsereknek

A sokszínű és hosszú tollú fülbevaló egyetlen ezüst ékszer, amelyet el szeretne viselni anélkül, hogy másra lenne szüksége. A nyakig érő hosszú toll fülbevaló egy teljes ékszer, amelyet viselnie kell, és a tömeg vonzerejének középpontjává kell válnia.

9. Többszínű designer fülbevaló tollakkal:

többszínű designer fülbevaló tollal

A fülbevaló arany és fehér tapintású tollain található többszínű színek kezdő trendnek tűnnek, és mindenképpen szeretné, ha valamelyiket birtokolná.

Így a toll fülbevalók listája a legjobb választás az etnikai és az alkalmi között, és a divatirányzatokat követve viselheti az egyiket.