9 vonzó gomb fülbevaló a legújabb tervekben

A gombos fülbevaló nagyon klasszikus és elegáns. Elfedik a fülcimpát, és teltebbé teszik az arcot. A fülbevalók klasszikus gombformákkal vagy egyszerű kerek kupolákkal készülnek, amelyek gomboknak tűnnek. Válasszon egy bájos fülbevalót ebből a listából, hogy javítsa stílusát.

Gyönyörű gombos fülbevalók különböző kivitelben:

Nézze meg a legjobb 9 gombos fülbevalót képekkel. Válasszon egy tökéletes fülbevalót ehhez a divatos megjelenéshez.

1. Gomb Dangler fülbevaló:

Gomb Dangler fülbevaló

Szerezd meg ezt a funky gomb fülbevalót, amely egy csüngő, különböző élénk színű gombokkal. A gombok fém vagy ezüst hurokkal vannak összekapcsolva, és úgy néznek ki, mint egy szőlőfürt. Az itt használt színek fekete, fehér és rózsaszín. Ezek olyan színek, amelyek jól illenek a legtöbb ruhához, amelyet fiatal lányok viselnek.

2. Szövet gomb fülbevaló:

Gombos fülbevaló

A szövetet széles körben használják fülbevalók készítésére is. Itt a csodálatos fülbevaló finom keresztszemes anyagból készül. Az itt használt dizájn a kaktusznövény. Ezek igazán aranyos fülbevalópárok, amelyek funky és alkalmasak gyerekeknek vagy fiatal lányoknak.

3. Gombos fülbevaló:

Gombos fülbevaló

A fülbevaló a leggyakoribb fülbevaló, amelyet naponta kell viselni. A fülbevaló egyetlen gombbal rendelkezik, és nagyon egyszerűnek, mégis funkynak tűnik. Válassza ki ezeket a különböző színekben, hogy megfeleljen az öltözékének, és őrüljön meg a választása szerint. A gombos fülbevaló jó vételi lehetőség, mivel hűvös és elegáns.

4. Gyöngygombos fülbevaló:

Gyöngy gombos fülbevaló

Ez a gyönyörű gyöngygombos fülbevaló meghal. A fülbevalóban található nagy gyöngy lenyűgöző darab. Ez egy fülbevaló, amely bármilyen ruhához illik. Tökéletes alkalmi viselethez, és még esküvői ruhához is lenyűgözően néz ki.

5. Két gombos Dangler fülbevaló:

Két gombos Dangler fülbevaló

Válassza ezeket a piros gombos akasztókat kontrasztos fehér gombos elülsővel a lenyűgöző megjelenés érdekében. A fülbevaló vintage megjelenésű, és a gombokhoz csatlakozó hurkok is apró gyöngyökkel rendelkeznek. Ezek még vonzóbbá teszik a fülbevalókat. A vörös szín meglehetősen ragyogó és világos, a fehér pedig jól kiegészíti.

6. Fekete gyöngy gombos fülbevaló:

Fekete gyöngy gombos fülbevaló

A fekete gombos fülbevaló remek kiegészítője a ruhásszekrénynek, mivel jól néz ki a fülén. Ezek a drámai fülbevalók egyszerűek, mégis szemet gyönyörködtetőek. A fekete gyöngy nagy méretű, és jól eltakarja a fülét. Kitöltik az arcot, és lenyűgözőnek tűnnek.

7. Fehér rózsa gomb fülbevaló:

Fehér rózsa gomb fülbevaló

Ez az aranyos rózsafehér gomb fülbevaló csinos, mint a rózsa! Válassza ezt az egyszerű, mégis elegáns stílus miatt. A rózsaforma bonyolult szirom részletekkel rendelkezik, és tiszta fehér színű. Szerezd meg ezt a fülbevalót bármilyen ruhádhoz, akár alkalmi, akár hivatalos.

8. Ezüst gomb fülbevaló:

Ezüst gomb fülbevaló

Az apró ezüst gombos fülbevalók tökéletesen kiegészítik divatos viseletedet. Ezek az aranyos és finom gomb fülbevalók ezüstből készültek, szabványos formájúak és négy közös lyukkal rendelkeznek. Az ezüst gomb fülbevaló kicsi, de az ezüst fém ragyogása meglehetősen ragyogó.

9. Nagy Retro fülbevaló:

Nagy Retro fülbevaló

A 60 -as és 70 -es évek voltak azok az idők, amikor a nagyok lenyűgözőek voltak. Ez a retro stílusú, nagy gombos fülbevaló világos rózsaszínben éppen ezt jelképezi a korszaknak. A rózsaszín szín élénk és kiemelkedik. Válassza ezt a nagyon funky megjelenéshez, amely jól illik a pólókhoz és blúzokhoz.

Az aranyból, ezüstből vagy akár élénk színű műanyagból készült gombos fülbevalók, mint például a piros, kék, fekete, stb., A legkeresettebb fülbevalóstílusok. Apró gombméretűek, de stílusukban sok ütést tartalmaznak. A szövet fülbevalónak is megvan a maga varázsa. Válasszon tökéletes pár fülbevalót ehhez a divatos megjelenéshez.