A legjobb 15 ezüst fülbevaló

Az arany után a következő legjobb ékszerfém az ezüst és az ezüst árnyalatai. Az ezüst egyszerre divatosnak és divatosnak tűnik. Az ezüst fülbevaló gyönyörűen néz ki azon a személyen, aki egyszerre hagyományos, mégis etnikai megjelenést kölcsönöz. A fülbevaló divatos kiegészítőként és ékszerként is nagyon fontos a fülek szépítéséhez. Az ezüst, mint fém, nagyon gyengéd és érzékeny, akár egy nő. Azt mondják, hogy az ezüst a Holdból származó női és bölcs energiát birtokolja, ami helyesen képviseli a képzeletet és az intuíciót. Az ezüst ékszerek tisztaságot, tisztaságot és fókuszt biztosítanak. Úgy gondolják, hogy finom erőt kölcsönöz, amely megnyugtatja és megtisztítja a szellemet.

ezüst fülbevalók

A legjobb ezüst fülbevalók:

Itt megnézzük a legjobb 15 ezüst fülbevaló mintát.

1. Ezüst Shamballa fülbevaló:

Ezüst Shamballa fülbevaló

A divatos áramkör legdivatosabbjai ezek a kettős fülbevalók. Az ezüst Shamballa fülbevaló tiszta ezüstből készült, fényes cirkónia kövekkel a kristály hatás és a szuper ragyogás érdekében. Ezek kiváló minőségű ezüst szegecsek a modern, elegáns megjelenéshez egy nő számára. A csapok tökéletesek irodai viseletként, mivel a megjelenés nem túl magas, mégis finom és ízléses.

2. Ezüst karika fülbevaló:

Ezüst karika fülbevaló

A karika fülbevaló rendkívül népszerű divatos megjelenése miatt. Ezek lehetnek teljes körű karikák vagy félkör alakú karikák. A karika gyakori a mindennapi viselethez. Ez a divatos megjelenés tizenévesektől a fiatalokig pompázhat. Ezüstből készült karikák ragyogó csillogással, gyémánt vágással készülnek, és káprázatos stílusúvá teszik őket.

3. könnycsepp ezüst fülbevaló:

Könnycsepp ezüst fülbevaló

A leggyakoribb, de soha ki nem divatos minták a könnycsepp fülbevalók. Az ezüst könnycseppek, formatervezett ametisztkövekkel és cirkónium kövekkel egyszerűen csodálatosnak tűnnek. Olyan drága és dizájnos megjelenés van bennük. Ezek tökéletesek lányoknak, tinédzsereknek vagy fiataloknak a káprázatos díva megjelenésért.

4. Oxidált ezüst Jhumkas:

Oxidált ezüst Jhumkas

Az oxidált ezüst ékszerek rusztikus tapintásúak. De ők csak a divatba csapnak. Ezek az oxidált jhumkák, fekete színű ezüst színnel, tökéletesek a hagyományos viselethez. A virágos motívumok, a páva, a klasszikus esernyő jhumkákkal csodálatosnak tűnnek a nőkön. Az ezüst jhumkák örök klasszikusok, amelyek mindig divatban vannak. Ez az egyik legjobb oxidált ezüst fülbevaló

5. Sterling Silver filigrán fülbevaló:

Ezüst filigrán fülbevaló

A filigrán munka manapság nagyon fontos az ékszerkészítésben. A Filigree egy finom fémhuzalos munka, amely nagyon gyakori a divatékszerekben. Ez egy nagyon bonyolult munka, ezért gyönyörűen néz ki ékszereken és fülbevalókon. A filigrán fülbevaló ezüsttel vagy oxidált ezüsttel gyönyörű, mégis kortárs stílusos megjelenést kölcsönöz egy nőnek.

6. Kalapált korong ezüst fülbevaló:

Kalapált korong ezüst fülbevaló

Ezek azok a mindennapi viseletű ezüst fülbevalók fiatal lányoknak és tinédzsereknek. A lányok csinosan néznek ki ezekkel a tiszta ezüst korong fülbevalókkal, kalapács alakúak. Ezeket sem nagyon igényesen tervezték, de megjelenésükben és megjelenésükben finomak.

7. Akvamarin ezüst virág fülbevaló:

Aquamarine ezüst virágos fülbevaló

Kevés szín, mint a kék, a szürke, a zöld stb., Hagyományos érzést kölcsönöz a klasszikus megjelenésű ezüst fülbevalónak. Az akvamarin színű, ezüst kivitelű virágminták gyönyörűen néznek ki viseléskor. Ezek a klasszikus akasztós fülbevaló akvamarin drágakövekkel igazán lenyűgözően néznek ki. Ez a népszerű ezüst fülbevaló a nők körében.

8. Tibeti ezüst fülbevaló:

Tibeti ezüst fülbevaló

A tibeti ezüst fülbevaló öregségi érzést kelt, és vintage bájjal rendelkezik. Ezek az ezüst fülbevalók türkiz vagy gyöngyökkel tűzdelt korallokat tartalmaznak különböző színekben, gyönyörű virágmintával a fülbevaló mesés megjelenése érdekében. Csatlakoztassa ezeket a tibeti ezüst fülbevalókat gyönyörű, elegáns ruhákkal egy szép estéhez.

9. Ezüst gyöngyszegek:

Ezüst gyöngyszegek

A gyöngy klasszikus, hogy soha ne menjen ki a divatékszerekből. A gyöngyöket a királyi származású ékszerekhez társították. A lenyűgöző sima gyöngyök tiszta ezüsttel remekműves ékszerek lehetnek a ruhásszekrényben. Tökéletesek esti viselethez vagy bármilyen klasszikus modern viselethez. Varázslatosnak tűnnek a gyöngyök ragyogásával és az ezüst fényével. Ez egy ezüst fülbevaló.

10. Madár és levél ezüst fülbevaló:

Madár és levél ezüst fülbevaló

A madarak a szabadság szimbólumai, és szárnyaik minden nap új magasságokba és helyekre viszik őket. A levelek az élet szimbólumai is. A nők mind a madarak, mind a levelek tulajdonságaival rendelkeznek. Ezek az ezüst függő fülbevalók két lánccal, madárral és levéllel igazán elbűvölően néznek ki.

 11. Silver menyasszonyi fülbevaló:

Ezüst menyasszonyi fülbevaló

Az ezüst fülbevaló lenyűgözően néz ki a menyasszonyon. Az ezüst gyémántokkal és gyöngyökkel tökéletes az esti fogadtatáshoz. Az ezüst ragyogása és ragyogása a megjelenésnek megfelelő kövekkel vagy kristályokkal kombinálva választható.

12. Páva kialakítású ezüst fülbevaló:

Páva design ezüst fülbevaló

A páva ezüst fülbevaló hagyományos megjelenésű, etnikai vagy indiai viselethez társítva. Ezek a tiszta ezüst fülbevalók hagyományos páva kivitelben díszítenek több színárnyalatban. A fülbevaló megnyújtható, hogy gyönyörűen és művészien rögzítse az ezüst páva mintáit és színeit.

13. Tarka ezüst csillár fülbevaló:

Tarka ezüst csillár fülbevaló

 A csillárok ragyogónak és frissen tervezettnek tűnnek. A többszínű ezüst csillárok ragyogóan néznek ki minden ruhához. Bonyolult munkát végeznek hosszú tervekben, és nagyszerű megjelenésük van egy nőnél. Ezeket a csinos csillárokat stílusosan bárki le tudja hordani. Ez a jó ezüst fülbevaló lányoknak.

14. Törzsi ezüst fülbevaló:

Törzsi ezüst fülbevaló

Ezeket a törzsi ezüst fülbevalókat az indiai Rajasthan tervei ihlették. Nagyon különböző és bonyolult vastag minták tiszta oxidált ezüstből az alapja ezeknek az ezüst fülbevalóknak. Ezek nehéz ezüst fülbevalók különböző mintákban és kivitelben. Válasszon tetszés szerint, és párosítsa etnikai divat szerint.

15. Hamsa ezüst fülbevaló:

Hamsa ezüst fülbevaló

A Hamsa -t vagy a kézi mintát nagyon gyakran használják ékszerekben. Hamsa vagy Isten védő keze sok szerencsét, jólétet és boldogságot áraszt. Ezek az ezüst fülbevalók gránátkövekből és rubinokból készültek, amelyek gyönyörűen tűntek a hamsa -n, hogy formatervezzék a fülbevalót.

Történelmileg az ezüst ékszerek az együttérzéshez és az igazságossághoz kapcsolódtak, és ezért úgy gondolják, hogy méltóságot, önuralmat és felelősséget képviselnek. Az ezüst átadja a bölcsességet és a nyitottságot, és tele van optimizmussal, amely egyértelműen tükröződik az ezüst ékszerekben. Az ezüst Holdhoz való kapcsolódása és az árapály hatása miatt állítólag gyönyörű áramlással és kegyelemmel mozog, ami az ékszerekben is tükröződik. Az ezüst a rejtély egyik elemét is jelenti.