Top 25 divatos divat fülbevaló ékszer nőknek

Az ékszerek mindig is a nők vonzerejének középpontjában álltak. Az olyan divatos ékszerek, mint a karkötő, nyaklánc, karperecek, fülbevalók stb., Felváltották a nehéz készleteket aranyos és finom formatervezéssel. Elhagyták, hogy divatosnak tűnjenek, és tiszteletben tartják a hindu kultúra régi ideáljait egy időben.

Különböző típusú fülbevalók nőknek

A fülbevalók különböző formái saját szimbolikával rendelkeznek, attól függően, hogy milyen kultúrában viselik őket. Egyes kultúrákban a fülbevalók a gazdagság szimbólumai, míg egyeseknél a rabszolgaság szimbólumai. De összességében a fülbevaló az erőt, erőt, nőiességet, szeretetet, érzékiséget stb. Szimbolizálja.

Különböző típusú divat fülbevaló ékszerek:

Vegyünk egy csillogást különféle típusú fülbevalókból, amelyek nagyon imádnivalók:

1. Holdkő fülbevaló gyémánttal:

Holdkő fülbevaló gyémánttal

A fehér gyémánt holdkő kombinációjával bájos megjelenést kölcsönöz a fehér ruháknak. A fülbevaló ezüstből készült, gyémánttal, ezüstbevonatú holdkővel rögzítve. A holdkő a békét, a gazdagságot és a hűséget szimbolizálja. Ez a júniusi születéskő. Így rendkívül vonzó dizájn a júniusban született csinos hercegnő ajándéka.

2. Modern Calla Lily fülbevaló gyöngyökkel:

Modern Calla liliom fülbevaló gyöngyökkel

A Calla Lily dizájnnal készült ékszer fülbevaló, belülről kis fehér tengeri gyöngyökkel, lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a tervezői ruháknak. A rózsaszirmok a fülbevalókat gyöngyökkel is kialakíthatják. A dizájn a viselő nő hűségét, tisztaságát és szent részét képviseli.

3. Egyszerű szerencsés lóhere fülgyűrűk ezüstben:

Egyszerű szerencsés lóhere fülgyűrűk ezüst színben

Lenyűgöző megjelenést szeretne kapni napi szinten vagy irodákban! Próbáljon ki egy divatos ezüst fülbevalót, négy szirmú virággal. A fülbevaló dizájnja ezüstből készült, és apró kristálygyémántokkal szegélyezve. A négy szirmú lóherevirágot a szerencse jelének tartják. A négy szirom a hitet, a reményt, a szeretetet és a szerencsét szimbolizálja, ami ideális ajándék lehet a szeretett embernek.

4. Alloy Heart Pearl fülbevaló lányoknak:

Ötvözett szív gyöngy fülbevaló lányoknak

A romantikus dizájn tökéletes viselet a randevúkon, hogy érzéki megjelenést kölcsönözhessen. Egy gyöngyökkel és apró gyémánttal szegélyezett ötvözetből készült fülbevaló szép megjelenést kölcsönöz a göndör ágaknak a szívén a hétköznapi használatra vagy partikra. A szív itt a szeretetet, az összetartást, az egységet és a nőiességet szimbolizálja. Tökéletes ajándék lehet Valentin -napon a hercegnődnek.

5. Hagyományos Hamsa fülbevaló nőknek:

Hagyományos Hamsa fülbevaló nőknek

A tenyérre néző gyönyörű design lenyűgözően néz ki a bulikban. Az aranyszínű hamsa fülbevaló tengerzöld smaragdokkal tűzdelt, hogy ragyogó megjelenést kölcsönözhessen. A hamsa kialakítás tenyér-szerű dizájnt kölcsönöz a fülbevaló varázslatának, benne smaragdokkal, gyöngyökkel vagy gyémántokkal. A hamsa fülbevalókat állítólag azért viselik, hogy megvédjék magukat a gonosz szemektől, amelyek betegséget vagy akár halált okozhatnak.

6. Oxidált rózsafüzér fülgyűrűk:

Oxidált rózsafüzér fülgyűrű

Az új, oxidált fémből készült fülbevaló dizájn csodálatosnak tűnik a hagyományos megjelenésű ruhákon. A rózsafüzér -fülbevaló fekete színű, görbe kivitelű, vallásos megjelenést kölcsönöz, mivel a kereszt is jámbor szimbólum a kereszténységben. Az ember Isten iránti odaadását szimbolizálja. Az oxidált ékszerek olyan funkciókat is ellátnak, mint a Navratri vagy bármilyen vallási funkció. Ezeket pikniken is viszik, hogy elegáns megjelenést kapjanak.

7. Patkós kampós fülbevaló lányoknak:

Patkós kampós fülbevaló lányoknak

Szeretnél alkalmi kiegészítőt viselni! A patkó által tervezett fülbevaló ezüstből, fekete gyémánttal tűzdelve, mesés megjelenést kölcsönöz a farmernak. Ez egy divatos fülbevaló egyszerű kialakítása, amelyet fekete szépségnek is nevezhetünk, mivel fekete színű. A fekete gyémántokat lecserélheti az öltözékének megfelelő színre is. Szerencsét, szerencsét és termékenységet szimbolizál. A jó termés jeleit is jelzi.

8. Páva indiai fülbevaló aranyban:

Páva indiai fülbevaló aranyban

Imád viselni páva mintákat! A páva minták mindig egyedi és mennyei megjelenést kölcsönöztek a hagyományos ruháknak. Itt egy páva csakra kialakítással hagyományos megjelenést kölcsönözünk az etnikai viseletnek. A csakra kialakítás kiegyensúlyozott megjelenést kölcsönöz a testednek, és összekapcsolja a szellemi és fizikai energiákkal. A páva kialakítása a viselt lány királyi, szellemi, irányító jellegét mutatja. A végén lógó csilingelők antik megjelenést kölcsönöznek.

9. Arany gonosz szemfülgyűrűk:

Arany gonosz szemfülgyűrű

Egy egyszerű és finom fülbevaló arany nőknek egyszerűsített személyiséget kölcsönöz. A gonosz szem dizájn tökéletes, fehér és rózsaszín gyémánttal aranyozva. A fülbevaló a legjobban illeszkedik a nehéz tervezőkhöz vagy ruhákhoz, amelyek csillogó megjelenést kölcsönöznek. A köztük tűző rózsaszín gyémántok virágos díszítést kölcsönöznek a fülbevalónak. Az ilyen ékszereket állítólag azért viselik, hogy megakadályozzák a barátok, családtagok vagy idegenek gonosz szemeit, akik kárt okozhatnak.

10. Diamond Infinity fülbevaló:

Gyémánt Infinity fülbevaló

Az Infinity dizájnok új megjelenést kölcsönöztek a divatos fülbevalóknak. A fülbevaló kettős megjelenést kölcsönöz, két színben. Az ötvözet és az ezüst. Mindkettő kombinációja apró fehér és babarózsaszín gyémántokkal tűzdelt. Egyszerű, de egységes megjelenést kölcsönöz kis alkalmakkor. Az ilyen fülbevalók a barátságot és a szeretetet szimbolizálják, ezért tökéletes ajándék a barátoknak. Tökéletes ajándék lehet azoknak a szerelmeseknek is, akik örök szeretetben osztoznak egymás iránt.

11. Navy témájú fülbevaló nőknek:

Navy témájú fülbevaló nőknek

Valami témát keres! Kap egy sötétkék megjelenést divatos fülbevalókkal, amelyek a horgonyt és a kereket viselik. A fém ékszerek arany bevonattal és kék kövekkel vannak szúrva. A horgony az élet stabilitását szimbolizálja, míg a kerék a navigációs irányt. A legjobban tematikus bulikra hordható köldök személyiség számára.

12. Tervező nyíl fülbevaló fülön keresztül:

Tervező nyíl fülbevaló a fülön keresztül

Napjainkban egyre népszerűbbé válik a fülbevaló új formája a nyílhegyes fülbevaló. Sterling ezüstből készült, a fülbevaló aranykal van bevonva, és gyémántokat ad hozzá, hogy elbűvölőbb legyen. Az ilyen fülbevaló kialakítás védelmet, védelmet, erőt, magabiztosságot, erőt és irányt jelent. Ez egy figyelmeztetés a gonosz szellemeknek. A nyilak füldugós kivitelben és mágneses füldugós kivitelben is kaphatók, amelyek könnyen viselhetők.

13. Yin Yang fülbevaló tervezés:

Yin Yang fülbevaló tervezés

Keres valamit, amit felvenni rendszeres használatra, irodákba, partikra vagy egyszerűen alkalmi alkalmakra! A Ying-yang tervezésű hosszú fülbevalók egyedi identitást kölcsönöznek Önnek többek között, akiknek szeme a fülbevalójához tapad. Sterling ezüstből és fekete -fehér színkombinációból készült gyöngyökkel ragadó dizájnt ad a tizenéveseknek és az egyetemi lányoknak. Ez a szimbólum a harmóniát és az egyensúlyt jelképezi. A fekete és ezüst kombináció varázslatos megjelenést kölcsönöz.

14. Arany és ezüst szív kulcs fülbevaló:

Arany és ezüst szív kulcs fülbevaló

Egy sor divatos fülbevaló egyre vírusosabb a szív kulcs és zár kombinációjú fülbevaló. Az arany és ezüst szikrázó keveréke vonzza a nézők szívét. A szív, a zár és a kulcs kombinációja meglehetősen új és népszerű a tizenéves lányok körében. Ez egy szerelem témájú fülbevaló, melynek szíve szeretetet mutat, a kulcs pedig kinyilatkoztatást, megértést és fontosságot mutat. Csodálatosan néz ki a partik és alkalmi ruhák számára.

15. Sterling Silver Fleur De Lis fülbevaló:

Sterling Silver Fleur De Lis fülbevaló

Egy meglehetősen ügyetlen kialakítás vidám megjelenést kölcsönöz, amikor kis alkalmakkor és alkalmi alkalmakkor is hordja. A kanyargós ezüst gyöngyös kivitel elbűvölően néz ki a designer ruhákon. A Fleur De Lis jelentése liliom, három szirommal, amely isteni megjelenést kölcsönöz. A Fleur De Lis fülbevaló ezüstből készült, és szirmokból készült tengeri gyöngyökkel tűzdelve. Az ilyen kanyargós fülbevalók tisztaságot, erőt, Szentháromságot stb.

16. Aranyeső Jhumkas tervezés esküvőre:

Arany hulló Jhumkas Design esküvőre

A jhumka fülbevaló mindig imádnivaló volt az etnikai viseleten, és lendületes megjelenést kölcsönzött. Aranyból készült, minden zsinór végén több csilingelés van rögzítve, ami zenei hatást kölcsönöz. A jhumka mindig az első választás volt az esküvőkön és egyéb funkciókon. A jhumarról lehulló aranyfüzérek körkörös vízesés hatását keltik. A zene szerelmesei nagyon választják a dizájnt, és ez szimbolizálja a boldogságot és az örömöt az ember életében.

17. Teljes fülbevaló menyasszonyi:

Teljes fülbevaló menyasszonyi

Az új fülbevaló a piacon a teljes fülbevaló. A fülbevaló teljes formatervezése nagy népszerűségnek örvend a dizájn miatt, amely meglehetősen funky. A dizájn aranyból készült, ahol a teljes fül szegecses gyémánttal van ellátva, a fülbevaló jhumka része pedig apró és nagy gyöngyökkel díszített, hogy még imádnivalóbb legyen. Leggyakrabban gyöngyház tervező sarees -en és ruhákon hordják.

18. Hagyományos smaragd fülbevaló funkciókhoz:

Hagyományos smaragd fülbevaló funkciókhoz

Hagyományosnak szeretne tűnni esküvőre vagy vallási rendezvényekre! Próbáljon ki egy aranyból készült fülbevalót, amely piros és zöld smaragdokkal tűzdelt, miközben tengeri gyöngyökkel van ellátva. A félkör alakú hold alakja teszi szerethetőbbé, ha gyöngyökkel ellátott dizájner sarees-en viselik. Az ilyen fülbevalók a nők hagyományos, hűséges, hűvös és gyógyító oldalát mutatják.

19. Toll fülbevaló lányoknak:

Toll fülbevaló lányoknak

A legújabb fülbevaló a divatos nők számára a tollból készült. Mivel színesek, bármilyen ruhában hordhatók. A kialakítás pávatoll, virág és több színes toll keveréke, amelyek a virágon lógnak. Egy ilyen kialakítás mesés megjelenést kölcsönöz a virágmintás ruháknak. A tollminták mindig a szabadságot, a szellemeket, a békét és a szeretetet képviselték. A dizájnt olyan nők vagy lányok választják ki, akik bármilyen magas célt akarnak elérni rúd nélkül.

20. Strasszos csillár fülbevaló tizenévesek számára:

Strasszos csillár fülbevaló tizenévesek számára

A csillagok voltak a tinédzserek kedvenc fülbevalótervei. A fülbevaló szett strasszokkal és ezüstből készült csillagokkal, szikrázóan néz ki alkalmi és kevés etnikai ruhában. A fülbevaló hossza merész megjelenést kölcsönöz a lányoknak, hogy megmutassák erejüket, hogy ragyogjanak minden probléma ellen. Az új fülbevaló kialakítás a védelmet és a szerencsét szimbolizálja. Így csillogó ajándék lehet azoknak, akik közel állnak hozzád.

21. Fehér arany fülbevaló fekete gyöngyökkel:

Fehér arany fülbevaló fekete gyöngyökkel

A gyémánttal és gyöngyökkel díszített fehér arany fülbevaló egyedi és szívszorító megjelenésű. Egy ilyen, görbe ágakkal rendelkező design pazarul néz ki a nehéz tervezői ruhákon. A fehér arany kivitel apró gyémántokkal és nagy fekete gyöngyökkel van kitűzve. A design egyszerűen a védelemről ad képet a gonosz ellen, és így a legjobb ajándék lehet anyák napján a védelmezőjének.

22. Arany fülbevaló levél kivitel:

Arany fülbevaló levél design

A levéllel ellátott ékszer fülbevaló nagyon vonzó viselet a szirmokkal díszített nehéz száriknál. Gyakran hordják olyan szárin, mint a patola, sela, Kanjivaram stb..

23. Virágos fülcsap nőknek:

Virágos fülbevaló nőknek

A virágos minták bármilyen ruhán csodálatosak. Nem csak a fülbevalók csodálatosak, hanem egy fülbevaló is fülbemászó. A csapnak több virága mozog felfelé a fül oldaláról. Apró fényes gyémántokkal és gyöngyökkel tűzdelve stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az ilyen virágmintás szeretetet, tisztaságot, jó egészséget, gazdagságot, stb.

24. Hópehely fülcsap ezüstben:

Hópehely füldugó ezüst színben

A füldugók egyre népszerűbbek lettek a lányok körében ebben a szezonban. A divatos fülbevalók hópehely kialakítással és a hozzájuk csatlakozó két gyémánt szállal személyiséget kölcsönöznek antik megjelenésnek. Az arany Rhododendron apró gyémánt dizájn kifinomultnak tűnik kis alkalmakkor.

25. Pillangó fülgyűrűk kialakítása:

Pillangó fülgyűrűk kialakítása

Szeretne klasszikus és modern megjelenést kapni divatos fülbevaló segítségével! Próbálja ki a pillangós fülbevalókat, amelyek aranyból és kristálygyémánttal vannak szúrva. A kialakítás lefedi a fülének oldalsó területeit, fröccsenő megjelenést kölcsönözve. Az ilyen formatervezések az újjászületést, a kegyelmet, a nőiességet, a szeretetet, stb..

Az idő múlásával a nehéz fülbevalókat új, könnyű, finom és divatos fülbevalók váltották fel, amelyek kifinomult megjelenést kölcsönöznek. A csillagok, virágok, szív stb. Új, apró mintái mindig is a kislányok kedvencei voltak az iskolákban és a tizenévesek az egyetemeken. Forradalmi fázis érkezett a nők fülbevalóinak kialakításában is, amelyek divatos megjelenést kölcsönöznek nekik.