Innovatiivinen Itoilet Applen faneille

itoilet omenan muodossa, varsi

Milos Paripovicin wc – Tunnetko jo tämän erityisen innovatiivisen paikan?

 Tyylikäs, erittäin tyylikäs ja erittäin innovatiivinen, edelleen nimeltään iPoo, Itoilet on suunnitellut Milos Paripovic. Siinä on tehokas huuhtelutekniikka ja se innostaa Applen faneja paitsi omenamuotoillaan myös kaikkia, jotka näkevät sen ensimmäistä kertaa.

WC on valmistettu samasta alumiinista, jota käytettiin Applen kannettavien tietokoneiden valmistuksessa. Vesilaatikko on toiminnallisesti ja esteettisesti muotoiltu omenan varreksi samanaikaisesti.

Milos Paripovic työskentelee tällä hetkellä freelance -taiteilijana digitaalialalla ja valmistui Wienin ammattikorkeakoulusta. Hän ei luonut tätä erityistä Itoilet -muotoa halveksittavaksi IT -jättiläisen logoa kohtaan, vaan valitsi sen ergonomisesta näkökulmasta.

Kiistaton pakko Applen faneille

itoilet tyylikäs ja innovatiivinen

Olisiko kiiltävä omenanmuotoinen wc sinulle jotain?

itoilet sileä hedelmien muoto

WC -istuin on jopa ohuempi kuin MacBook Air ja nelikulmainen painike vesihuuhteluun, jossa on jotain iPhone -ulkoasua, sopii muotoiluun täydellisesti ja sitä voidaan säätää niin, että käytät vähemmän vettä. Sanotaan, että Itoilet on paljon helpompi puhdistaa kuin mikään perinteinen näppäimistö. Tyylikkään omenatyylisen muodonsa ansiosta tämä wc on uskomattoman tyylikäs lisä pieneen nurkkaasi, jossa voit istua mukavasti ja kuunnella iPodia, iPadia, iPhonea tai jopa iMacia.

Vaikka Applen kannattajat näkevät Itoiletin rakentamisen korkean asiantuntemuksen, Milos Paripovic väittää, ettei hän missään olosuhteissa suunnitellut wc: tä Applen tuotteiden mainoksena. Hän on paljon enemmän huolissaan taideteoksensa runsaudesta ja ainutlaatuisuudesta.

Erittäin moderni ja erittäin mukava

itoilet kiiltävä metallikansi ja wc -istuin

Moderni taideteos hopeanhohtoisessa

kansi auki

Säteilevä ja omaperäinen – kiistaton katseenvangitsija

itoilet sopii täydellisesti lasilaattojen kanssa

Oletko yhtä innoissasi kuin me? Riippumatta siitä, minkä merkkisestä matkapuhelimesta tai tietokoneesta pidät, olemme iloisia saadessamme herättää kiinnostuksesi Itoiletiin.