Johdollisen vesiannostelijan 5 parasta hyötyä kotiin ja toimistoon

Vesi on välttämätöntä maapallon elämälle, tältä osin myös ihmiskehon ja myös kaikkien elävien olentojen moitteettomalle toiminnalle. Sen lisäksi, että tarvitsemme vettä selviytyäksemme, nesteytyksemme ylläpitämisellä on monia etuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Jos juot 8 lasillista tai enemmän vettä päivässä, voit nostaa energiatasoasi ja keskittymiskykyäsi, auttaa ruoansulatusta, huuhtele myrkkyjä, vahvistaa immuunijärjestelmää, edistää terveellistä painoa ja jopa lievittää päänsärkyä. Veden laadusta on kuitenkin keskusteltu paljon viime aikoina ja yhä harvemmat ihmiset juovat hanasta. Loppujen lopuksi se, että vesi on puhdasta, ei tarkoita, että se olisi hyväksi meille ja lähimmäisillemme. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi yhä useammat ihmiset siirtyvät koti- ja toimistovesiautomaatteihin.

Vesi ei ole vain vettä

Vesijohtovesiliitäntöjen viisi parasta hyötyä koti- ja toimistoveteen on tärkeä resurssi

Potentiaalisia ostajia on kaksi päätyyppiä – gallona -vesiautomaatit ja ne, jotka on suoraan sidottu putkeen. Molemmat palvelevat olennaisesti samaa tarkoitusta – ne tarjoavat puhtaan juomaveden. Tämän päivän artikkelissa keskitymme kuitenkin pääasiassa langallisiin vesiautomaatteihin kotiin ja toimistoon.

Näissä laitteissa on erityinen suodatinjärjestelmä, joka suodattaa vesijohtoveden kaikista epäpuhtauksista, mukaan lukien kloori, bakteerit, lika ja hajut. Ne ovat myös erityisen ympäristöystävällisiä, koska niissä ei käytetä haitallisia ja saastuttavia muovipulloja. Nämä tekijät eivät kuitenkaan ole läheskään kaikkea, mitä tämän tyyppisellä vedenjakelulaitteella on tarjottavanaan. Haluaisimme esitellä sinulle 5 parasta johdotetun veden annostelijan etuja kotiin ja toimistoon, joiden pitäisi auttaa sinua tekemään tietoinen henkilökohtainen lopullinen päätös.

Tuskin voit luottaa vesijohtoveteen nykyään

Koti- ja toimistohanan vesijohtoveden kotona 5 parasta hanaveden annostelijan etuja

Helppo asentaa ja huoltaa

Linjaan sidottu Vesiautomaatti pitäisi yleensä olla enintään viiden metrin päässä vesiputkesta ja tarvitsee myös lähellä olevan pistorasian. Vedenjakolaitteen ansiosta tätä laitetta ei voi asentaa vain kauemmas, vaan se ei myöskään rajoita muiden vedestä riippuvien laitteiden, kuten astianpesukoneiden tai pesukoneiden, käyttöä.

Huolto on lähinnä hyvää hygieniaa. Tyhjennä tippa -alusta säännöllisesti ja pidä kaikki vesisäiliön ulkoiset osat puhtaina. Vaikka gallonavesiautomaatit on desinfioitava ammattimaisesti noin joka kolmas kuukausi, langalliset laitteet tarvitsevat tällaista huoltoa vain 6 kuukauden välein.

Päivittäinen hygienia ja vuosihuolto ovat kaikki vesiannostelijasi tarpeet

Kiinteän vedenjaottimen 5 parasta hyötyä toimiston koti- ja toimistoveden jakelijoille

Koti- ja toimistovesijohtovesi ei sisällä haitallista klooria

Vesijohtovesi haisee ja maistuu kloorilta. Tässä muuttuu lähitulevaisuudessa vähän. Tätä kemikaalia on käytetty juomaveden desinfiointiin 1800 -luvun lopulta lähtien, koska se hallitsee bakteerien, kuten E. colin ja Giardian, kasvua. Samaan aikaan kloori johtaa kuitenkin vapaiden radikaalien muodostumiseen kehossa. Vapaat radikaalit ovat syöpää aiheuttavia ja vahingoittavat valtavasti solujamme. Vedenannostelijoiden tekniikka suodattaa pois 99% kaikista toksiineista, kloori mukaan lukien. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mausta, tuoksusta tai laadusta – tämän koneen suodatettu vesi maistuu käytännössä tuoreelta lähteeltä.

Puhdas kuin oikea kaivovesi

Koti- ja toimistoventtiilin vesijohtolaitteen 5 parasta hyötyä yhtä käytännöllisenä kuin lähdevesi

In-line-vesiautomaatit eliminoivat muovikontaminaation riskin

Maailmassa valmistettiin 1950 -luvulta nykypäivään noin 8,3 miljardia tonnia muovia. Vain 9% siitä kierrätettiin. Loput ovat saastumista, jonka hajoaminen voi viedä jopa tuhat vuotta. Pilaantuminen ei kuitenkaan ole ainoa muoviin vaikuttava ongelma. Useimmat muoviesineet vapauttavat jatkuvasti pieniä määriä kemikaaleja niiden sisältämiin juomiin tai elintarvikkeisiin. Monet muovipullot sisältävät myös bisfenoli A: ksi (BPA) tunnettua kemikaalia, joka on karsinogeeninen ja vaurioittaa hormoneja. Putkijohtovesiautomaateissa näitä vaaroja ei juuri ole lainkaan, koska ne toimittavat juomavettä suoraan vesijohdosta eikä pullosta.

Hyvä sinulle ja luonnolle

Kiinteän vedenjaottimen 5 parasta hyötyä koti- ja toimistoveden jakelijoille työpaikalla

Rajoittamaton vesihuolto ilman säilytystilaa

Putkiliitäntäiset vedenjaottimet kotiin ja toimistoon, kuten nimestä voi päätellä, on kytketty suoraan vesiputkeen ja tarjoavat siten käytännössä rajattoman vesilähteen. Riippumatta siitä, kuinka monella ihmisellä on pääsy annostelijaasi, vesi ei koskaan lopu. Tämä on erityisen hyödyllistä liiketoimintaympäristössä ja laajassa perheessä. Lisäksi langallinen vesisäiliö ei vaadi lisätilaa. Jotkut laitteet ovat jopa yhtä pienikokoisia kuin tavallinen kahvinkeitin. Päinvastoin, gallona-vesiautomaatit tarvitsevat jatkuvaa säilytysratkaisua suurikokoisille, vastapainostaville vesipulloilleen.

Puhdista juomavesi napin painalluksella

Vesihanojen vesiautomaatin 5 parasta hyötyä kotiin ja toimistoon Juo vettä useammin ja terveellisemmin

In-line vesiautomaatit kotiin ja toimistoon saavat meidät juomaan enemmän vettä

Aikuisen keho koostuu noin 60% vedestä. Tämän ylläpitämiseksi meillä on oltava 8 lasia eli noin 2 litraa nestettä joka päivä. Kuitenkin, kun olemme keskittyneet tiettyyn tehtävään, voi olla helppo unohtaa nesteytys. Langallisella vedenannostelijalla voi olla tässä tärkeä rooli. Useimmat nykyaikaiset laitteet tarjoavat nyt jäähdytettyä, kuumaa ja hiilihapotettua vettä seisovan veden lisäksi. Ja napin painalluksella. Tällainen valikoima ja mukavuus ei vain jätä kaipaamaan lisää, vaan kannustaa myös kokeilemaan herkullisia vesireeptejä.

Riippumatta siitä, valitsitko lopulta langallisen tai gallonalaisen vedenannostelijan, tällainen laite on jo ehdoton edellytys jokaisen modernin ihmisen asumis- ja kaupallisessa tilassa.

Oletko koskaan kokeillut yhtä näistä virkistävistä resepteistä??

Hanavedellä varustetun vesiannostelijan 5 parasta hyötyä koti- ja toimistovesiresepteihin, joissa on hedelmiä ja minttua