Matkapaketit ja WiFi – käytä älypuhelinta halvalla lomalla

Matkapaketit ja WiFi – käytä älypuhelinta halvalla lomalla

Suurin osa nykyaikaisten älypuhelimien toiminnoista on tuskin kuviteltavissa ilman Internet -yhteyttä; monet ihmiset eivät halua tehdä ilman tätä toimintojen valikoimaa edes lomalla ollessaan. Erityisten matkapakettien varaaminen ja ilmaisen WiFi -yhteyden käyttö on erityisen suositeltavaa, kun olet ulkomailla.

Matkapaketit älypuhelin loma kesäloma meri

Säästä rahaa matkapaketeilla

EU: ssa ulkomailla olevien tietomäärien kustannukset ovat vähentyneet huomattavasti, mutta ne voivat silti osoittautua käsittämättömän korkeiksi verkkopalvelujen intensiivisille käyttäjille, varsinkin jos he haluavat katsella videoita tai käyttää monimutkaisia ​​verkkosivustoja.

Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa varata erityistariffit, jotka sisältävät tietyn määrän dataa (esim. 500 Mt) kiinteään hintaan. Vaikka tällaisten pakettien kustannukset vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan, ne ovat melko edullisia verkkovierailumaksuihin verrattuna. Palveluntarjoajat, kuten www.deutschlandsim.de tarjoaa myös sopimuksia, johon on jo sisällytetty tietty ulkomaille tarkoitettu Internet -tilavuus ulkomaille.

Matkapaketit älypuhelin loma kesä loma ranta meri

Ennen kaikkea EU: n ulkopuolella tällaisia ​​ulkomaisia ​​paketteja tulisi käyttää, koska joskus ei ole sääntelyä ja jopa vähäinen Internetin käyttö voi johtaa korkeisiin kustannuksiin.

Matkapaketit älypuhelin loma kahvi keiju kesäloma

Wi -Fi – ilmainen useimmissa hotelleissa

Jos tarvitset Internet -yhteyden älypuhelimeesi lomasi aikana, ota tämä huomioon, kun valitset hotellia: Useimmissa majoitustiloissa on ilmainen WiFi tai pieni lisämaksu, jonka avulla kaikkia verkkopalveluja voidaan käyttää turvallisesti. Nykyään ilmainen WiFi on käytettävissä myös yleisissä tiloissa.

Matkapaketit älypuhelin loma kesäloma kaupunkimatka

Johtopäätös

Korkeat Internet -maksut ulkomailla – voit välttää ne varaamalla erikoispaketteja ja käyttämällä WLAN -yhteyttä hotelleissa tai yleisissä tiloissa. EU: ssa ja erityisesti sen ulkopuolella jopa pieni määrä Internetin käyttöä voi johtaa erittäin korkeisiin kustannuksiin.

Kuvan oikeudet: 

Kuva 1: Bigstockphoto.com Copyright Maridav

Kuva 4: Bigstockphoto.com Tekijänoikeus AntonioGuillem


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80