Mielen ohjaama drone “Udrone” on pian markkinoilla

Droonit ovat tällä hetkellä erittäin kuuma aihe, ja niiden kehitystä ei juurikaan voida seurata, ellet käsittele vain niitä. Uudet tuotteet ilmestyvät niin nopeasti! Mutta nyt näytämme todella nousevan aivan uudelle tasolle. Koska pian odotamme markkinoilta uusinta mielenhallittua dronea. Uuden löydön nimi on Udrone, ja olimme heti uteliaita saamaan lisätietoja siitä. Ehkä sinäkin?

Udronessa on erittäin houkutteleva muotoilu

udrone punainen ja musta

Kuinka voit todella hallita Udronea ajatuksillasi??

Näiden droneiden tuotantoon integroitua tekniikkaa kutsutaan aivot-tietokone-rajapinnaksi. Siihen kuuluu eräänlainen diadem-muotoinen lisävaruste. Juuri mainittu aivot-tietokone-käyttöliittymä on integroitu siihen. Tämä mahdollistaa myös Udronen hallitsemisen ajatusten kautta.

Itse drone on hyvin pieni ja kompakti – tämä myös yksinkertaistaa sen hallintaa. Kasvojen ilmeet ja signaalit voidaan lähettää droneen. Saat silmät räpsyttämällä heidät ottamaan valokuvan sinusta. Eikö ole todella uskomatonta, että tällaisia ​​futuristisia tekniikoita on jo saatavilla? HD -kamera on erittäin vakaa ja takaa korkealaatuiset videot ja kuvat. SubjectTrackingin avulla drone voi tunnistaa, miten dronea ohjaava henkilö liikkuu. Sitten hän seuraa sitä, minne tahansa. Älylaitteen avulla voit aktivoida lisätoimintoja ja ohjata dronea suuremmalta etäisyydeltä.

Selfien ottaminen on nyt silmänräpäyksessä

tee valokuva itse

Mitä tämä keksintö osoittaa?

Tiedämme jo, että ajatuksemme ovat erittäin tärkeitä elämällemme. Tulevaisuudessa tämä ei ole vain teoria! Tämän keksinnön kaltaiset tuotteet yksinkertaisesti osoittavat sen selvästi. Mielen ohjaamia laitteita käytetään myös keskittymisen ja itsensä kehittämisen harjoittamiseen.

Udrone on erittäin kompakti

uhata - komponentit udrone

Moni ottaisi mielenhallitun droonin lomalle

Udrone -drone rannalla

Drone -ohjaus voi olla myös keskittymisharjoitusta

hienoja ajatuksia - tee drone itse

Mielenkiintoinen muotoilu, helppo käyttää

loistava idea taskulennokille

Tässä ovat kaikki Udroneen liittyvät artikkelit

droonin eri osat - idea