Moderni ajan seuranta – Garminin uusin ominaisuus on täällä!

Garmin on laajentanut kuntotarkkailijoiden, älykellojen ja muiden puettavien laitteiden valikoimaa uudella ajanseurannan toiminnolla. Naiset voivat nyt seurata kuukautiskiertoaan ja kirjata oireensa Garmin Connect -sovelluksen kautta. Voit kirjautua sisään saadaksesi tietoja kuukautistasi ja hedelmällisyysikkunoistasi Garmin -älykelloissasi. Tuettu uudella ajan seurannalla Garmin muut suuret kunto -seurantaohjelmat, kuten Fitbit ja Apple Health, antavat naiskäyttäjilleen mahdollisuuden seurata lisääntymisterveyttä.

Innovatiivinen ajan seuranta Garminilta

ajan seurannan sovellus garmin

Naisten kehittämä naisille

Garminin ajanjakson seurantaominaisuuden on kehittänyt täysin naisjoukkue. “Tällä tavalla voimme varmistaa, että vastaamme naisten todellisiin tarpeisiin ja tarpeisiin aidosti”, sanoi Susan Lyman, Garminin maailmanlaajuisen kuluttajamarkkinoinnin varapuheenjohtaja..

Ajan seuranta on tehty helpoksi

Teknologialla on kyseenalainen kokemus naisten “todellisista tarpeista ja tarpeista” heidän kehonsa suhteen. Kuntoilijat seurasivat liian myöhään erityisesti naisten terveyttä ajatellen suunniteltujen ominaisuuksien käyttöä. Vaikka erilliset sovellukset, jotka kohdistuvat naisten kuukautiskiertoon, ovat melkein yhtä vanhoja kuin älypuhelimet, ne eroavat suuresti laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Naisilla, jotka halusivat täydellisen kuvan terveydestään yhdessä paikassa – yhteenvedon kuukautiskiertosta, unesta ja poltetuista kaloreista – ei ollut niin paljon vaihtoehtoja vasta äskettäin. Valitusten jälkeen Apple ilmoitti lisäävänsä ajanjakson seurannan vuonna 2015; vuosi sen jälkeen, kun Apple julkaisi HealthKitin. Fitbit esitteli ajanjakson seurannan vasta heinäkuussa, jonka vaihtoehdot ovat melko rajalliset.

Ensiluokkainen laatu Sveitsistä

älykellot garmin fitness

Loppujen lopuksi Garminin ansiosta naisilla on nyt yksi mahdollisuus huolehtia kuukautisistaan ​​ja samalla kokonaisvaltaisesta terveydestään. Toivomme, että voit hyötyä siitä itse, jos haluat. Pidä hauskaa ja pysy terveenä!

Laadukas muotoilu ja täydellinen innovaatio

Garmin -ajan seuranta

Jokaiseen makuun ja jokaiseen tarpeeseen

garmin kuntosali

Fitness -kellot auttavat sinua jatkamaan

garmin kuntosali

Löydä oma laitteesi ja pysy terveenä ja aktiivisena!

Garmin -laitteet ja kuntokellot