9 Fabelagtige fløjlsgardiner med billeder

Fløjl er meget tykt og behageligt at give stof. Så når gardiner er struktureret af fløjlsmateriale ser det ud til at være ekstra blødt og glat gardin. Fløjlsgardin formes let og sættes til enhver form. Fløjlsgardin indeholder ikke meget arbejde og tryk. De er meget almindelige og klassiske. Det er designet til at være sofistikeret i stof.

Bedste fløjlsgardiner i forskellige stilarter:

Hvis fløjl er din yndlingsfarve, så få disse top 9 fløjlsgardiner til at gøre dit hus stilfuldt og smukt.

1. Pencil Pleat Velvet Curtain:

Det er elfenben knust fløjlsgardin med falmet tryk. Det er designet som kedeligt og har skraveret design i grå farve. Dette iøjnefaldende gardin er fløjl i stof, der vil være meget tykt. Gardinet hænges på gylden stålstang og ring.

2. Allure Velvet Curtain:

Dette grå fløjlsgardin er så dragende. Man vil føle varme røre ved dens tykkelse. Det hænges over vinduet for at få beskyttelse mod direkte sollys. Hele gardinet er usminket, og selv stangen er enkel af stål. Gardinet har behagelig kvalitet.

3. Beaded Velvet Curtain:

Dette røde fløjlsgardin er pyntet med perlelag. Den indre ende af gardinet har perler fastgjort, og gardinet er bundet fra det midterste område. Det ser ud til, at gardinet har lyse røde nuancestriber på sig.

4. Kraftigt tykt fløjlsgardin:

Det er sort fløjlsgardin, der har et forstørret design på det. Det sorte gardin har sort blomstret design, der ser ganske enkelt fantastisk ud. Puden har også samme stofbetræk. Gardinstangen er kontrast i gylden farve. Hvis dit valg er mørkfarvet, er dette altid det bedste valg i fløjlsfarvemønstre.

5. Termisk fløjls gardin:

Dette enkle velourgardin er fantastisk i orange farve. Gardinets valance er i blyantsplejsning og har luftig boksesting. Dette tykke orange gardin ser overdådigt ud. Dets termiske fløjlsmateriale vil omdanne kølig atmosfære til en mild atmosfære.

6. skinnende fløjl gardin:

Dette blå fløjlsgardin stråler som silketæppe. Gardinet er i fanemønster. Det er pyntet med sølvdesignet kant oven på gardinet. Dette skinnende gardin vil kaste lys over dem, der ser det, og det ser attraktivt ud.

7. Double Pinch Velvet Curtain:

Det er et hvidt fløjlsgardin med dobbelt klemme. Dette fløjlsgardin er også blændende, og det ser ud til at gardinet er konstrueret af sølvfolie. Selv hele rummet indeholder genstande i hvid farve, der skaber lys atmosfære.

8. Flettet fløjlsgardin:

Dette guldfløjls gardin har en sublim kvalitet ved at hente hjerter. Toppen af ​​gardinet indeholder dejligt gyldent flettet arbejde. Værket er unikt. Resten hele gardinet er almindeligt. Dette standardgardin ser herligt ud.

9. Stilfuldt fløjlsgardin:

Det er et stilfuldt lilla fløjlsgardin. Det ydre gardin er i lilla fløjlsstof med kant af trådspænder fastgjort i forskellige farver. Det indvendige sidegardin er trykt, hvilket også ser fantastisk ud. Det er førsteklasses gardindesign. Dette ser tung type gardin ud, men du får dagligt iørefaldende udseende efter dine vinduer.

Fløjlsgardin går ikke let i stykker. De har lang levetid og støvfrie. Du vil kede af at se det samme gardin i lang tid. Fløjlsgardiner er tykke i stof, hvilket igen er en fordel af hensyn til sikkerheden. Regelmæssigt får du et frisk udseende af dine gardiner, fordi fløjlsfarve er symbolet på glathed, så prøv disse farvegardiner for at gøre dit hjem stilfuldt.