9 Gorgeous Voile Curtain Designs til hus med billeder

Voile gardiner er ultrabløde og rene stofgardiner. De er fremstillet af bomuldsmateriale, som let kan blandes. Voile gardinerne er lette og har bløde møbler. Det er designet på en sådan måde, at det giver silketryk. Det kan være almindeligt og trykt. Den fås som færdiglavet og kan også skræddersyes. Hvis det er skræddersyet, kan du tilføje din smag til det, og voile gardiner er efterspurgte.

Seneste & Smukke Voile gardin designs til hjemmet:

Se her vores top 9 voile gardiner i forskellige designs. Vælg din elskede fra listen.

1. kronblad Voile gardin:

Dette foret voile gardin har foringsmønster af blomsterblade. Gardinet er blødt i hvid farve med farverige kronbladsmotiver. Der er lodrette kronblade linjer, der ser forbløffende ud. Gardinet tilføjer skønhed til rummet. Hvis du vil have lange gardiner, vil voile gardin være godt at tilføje interiøret til dit værelse.

2. Fuldt Lotus Voile -gardin:

Det er et hvidt voile -gardin, der indeholder lotusblomstprint. Der er sort skraveret lotusprint på hvidt gardin, der ser smukt ud. Dette lange dørgardin er pænt designet plus det går godt med gulve og siddepladser. Denne er også bedst til din dør.

3. Crinkle Voile Curtain:

Dette grå voile -gardin er karakteristisk på grund af sit knuste mønster. En lang grå snor hænger på gardinstang, og gardinstof komprimeres. Du behøver ikke stryge dette gardin. Dette gardin vil kun forblive strammere som dette.

4. Voile String Curtain:

Det er fantastisk voile net gardin i hvid og lilla farve. Stangen er pyntet med lilla frillearbejde. Det hvide gardin er i gennemsigtigt netstof, og den ene ende er bundet opad. Det lilla gardin er af snore bundet i midten med gyldent spænde.

5. Voile broderet gardin:

Dette rene voile -gardin er i tre forskellige farver og pyntet med broderiarbejde. Det lyserøde, hvide og blå gardin består af broderi blomsterarbejde i guldfarve, der ser ud til at være dejligt og smukt nok. Bland farvet valg i gardiner foretrækkes af folk nu om dagen.

6. Tabile Voile Curtain:

Det er flerfarvede billige voile gardiner med tab top pleats og alle gardiner er almindelige. Gardinstoffet er klart og enkelt. Farvevalget på disse voile gardiner er fremragende udvalgt, og de ser dejlige ud sammen.

7. Voile gardinpaneler:

Det er færdiglavet voile gardin til vindue. Dette vandgrønne gardin ser ud til at være storslået med sit store blad- og blomsterdesign. Dette krystalklare gardin ser så smukt og elegant ud. Det har iøjnefaldende kvalitet. Hvis du har gæsteværelse i dit hjem, kan denne type gardin fange dine venners eller slægtningers opmærksomhed.

8. Stribet Voile -gardin:

Dette voile -gardin med øje har blå, hvide og sølvfarvede striber. Disse skinnende gardiner er lidt tynde i stof. Dette stribede gardin er slidstærkt nok, og selv gardinstangen blænder med dette gardin. Det ser simpelthen overdådigt ud.

9. Moderne Voile -gardiner:

Det er bomuld voile gardin i forskellige farver. Bomuldsgardinerne er også glatte og sjuskede. Disse gardiner er lette at forme, og de er ikke svære at røre ved. Dette gardin giver dit værelse et farverigt look med sin behagelige kvalitet.

Voile gardin kræver ikke meget motion for at give det en ny form. På grund af dens fleksible karakter kan du kaste den, som du vil. Disse luksus voile gardiner vil give charme til dit hjem. Dens kvaliteter vil glæde alles forstand.