9 Seneste og smukke lange gardin designs med billeder

Gardiner til hjemmet er en særlig ting, der gør et kedeligt og kedeligt hus til et smukt hjem. Gardiner kan have forskellige størrelser. Nogle boliger kan udføres med lange gardiner og nogle med korte. Lange gardiner er gode til store værelser, da de får rummet til at se større ud. Du kan have gardinerne i størrelser fra 6 fod og fremefter. Prøv dem i bomuld, silke, hør eller blonder. Farver, du vælger, kan være i overensstemmelse med polstring i dit værelse. Så tag en informeret dom, og køb derefter dit særlige sæt lange gardiner.

Attraktive og elegante lange gardiner til dit hus:

Få disse top 9 lange gardiner.

1. Lange gardinpaneler:

Disse lange gardiner er gode til store rum. Gardinpanelerne er i grå farve med et flot tryk på. Du kan også have en foring fastgjort til disse gardiner. Gardinernes øjenringe gør det let at flytte gardinerne.

2. Lene lange gardiner:

Gardinerne 9 fod lange er også en god mulighed for store hjem. Disse rene gardiner får dig til at føle dig lysere og større hjemme. Hvid farve er altid en god mulighed at vælge til dit hjem. Det blotte materiale er også let at vedligeholde. Så vælg de bedste lange gardiner.

3. Gulvlængde Gardiner:

Prøv disse ekstra lange gardiner, der når gulvet til dit hjem. Gardinerne på disse gardiner er normalt glatte og fritflydende. Det er bedst at have disse gardiner, hvis du også har tæpper, så bunden af ​​gardinerne ikke bliver let forkælet.

4. Boheme lange gardiner:

Disse gardiner i bohemestil er udført med det marokkanske tema i grå og orange farver. Disse langlængte gardiner kan se godt ud til en dør til et værelse. Du vil synes, at udskrifterne er meget smarte, og det giver dit hjem en dejlig følelse. Hvis du er en elsker af kunsten, er denne gardinstil lige hvad du har brug for.

5. Korte vinduesgardiner:

Få en kort vinduesramme til at se elegant ud med disse lange vinduesgardiner. Gardinerne er lavet af rent materiale og strækker sig til gulvet i rummet. De lange gardiner får rummet til at se perfekt ud, da et kort gardin ville skære rummet i halve.

6. Rumdeler gardiner:

En god måde at opdele et værelse på er at have disse lange faldgardiner hængende fra en stang. De lange gardiner gør rummet til to sektioner, og det giver også dit privatliv. Du kan bevare rummets stil samt holde ting væk fra alle at se.

7. Mørklægningsgardiner:

Hvis du har et værelse, der får for meget sollys og gerne vil have mørke, så vælg disse ekstra lange mørklægningsgardiner. Disse gardiner er i tykt materiale og mørkere nuancer, der holder sollyset ude. Gardinerne er også perfekte til store værelser.

8. Ekstra lange sheer gardiner:

Disse er ekstra lange gennemsigtige gardiner, som du kan bruge i brede rum. Det rene materiale får dig til at føle, at du er i et stort rum. Den ekstra lange længde af gardinerne er en god måde at føle sig åben og kølig. Prøv disse gardiner for deres skønhed og stil.

9. Åbne vævede lange gardiner:

For lange rum med meget højt til loftet er disse ekstra lange gardinpaneler det bedste bud. Disse lange hvide gardiner gør rummet lysere. Du kan have de åbne vævningsgardiner, der har en lacy -effekt.

Lange gardiner får rummet, du er i, til at føles større og trendy. De er perfekte i alle typer materialer som linned, silke, ren osv. Du kan vælge mellem gulvlængde, lange og ekstra lange gardiner.