9 Stilfulde og fantastiske String Curtain Designs

Stryge gardiner er bare fantastiske at købe. Det giver en slags glad fornemmelse, mens man ser det. Stringgardiner har tynde og tykke strenge i forskellige designs. Strengardinerne er ærefrygtindgydende og vil også inspirere selv dine gæster til at have sådan et snorforhæng. Nogle strenge er så pænt designet og besidder storslåede tryk på den.

Seneste og bedste strenggardiner med billeder:

Disse snor gardiner ser smuk og attraktiv ud i din stue, hvilket tiltrækker alle opmærksomhed.

1. Crystal String Gardiner med Perler:

Det er ekstremt smukke snor gardiner med perler. Dette gardin har krystalperler af lille og stor størrelse. Det ser krystalklart og gennemsigtigt ud. Krystalperler er meget sarte, og det vil lyde, når det røres.

2. Heart Line String Curtain:

Dette snor dør gardin er ganske romantisk. Den lyserøde farve strenge indeholder pink lille hjerte linje på den. Dette er et klart gardin, der er meget blødt. Dette gardin ser så interessant og kærligt ud. Denne form for snoregardin vil helt sikkert være det første valg for nye ægtepar. Denne vil være et godt valg den første nat med par, denne type gardin vil du for det meste også finde på hoteller eller villaer.

3. Træsnor gardin:

Det er træsnor gardiner til døråbninger, der indeholder perler med trekant og cirkulær form. Strengen er dekoreret med tre par rund form og derefter kommer to trekantperler. Den bærer vægt og din stang skal være stærk nok. Dette er også nyttigt i bungalows dekoration.

4. Fairy String Curtain:

Dette er så fantastisk snorvinduesgardin, der ligner et eventyr. Det hvide gennemsigtige gardin er dekoreret med snore med løg, stjerner og blomster. Disse stjerner og blomster består også af små løg, der lyser op.

5. Rose Flower String Curtain:

Dette hvide snorforhæng spreder duft med sine små blomster fastgjort på gardinet. Hver snor har blomster fastgjort på den i en linje. Blomsterbladene er også af samme hvide farve, og få strenge er bundet med et stort kunstigt rosenklip.

6. Cascade String Curtain:

Det er sort snorforhæng med strenge som kaskade. Strengene er nøjagtig de samme som bruges til fremstilling af juletræ. Strengene har en del afskåret, der er slående, og den vil forblive stabil, som den er.

7. Twinkling String Curtain:

Dette er snornetgardin, hvor der er påsat gule pærer. Linjerne af pærer er arrangeret i en checkstil. Dette gardin giver forvirrende effekt, og gardinet dækker spisebordet. Du kan endda bruge et sådant gardin til din særlige dato.

8. White Ball String Curtain:

Dette hvide perlestrengardin er virkelig forbløffende og rent. Små hvide kugler er placeret på disse hvide strenge, som bare er betagende. Det fremhæver friskheden og klarheden i gardinedesign. Dette gardin er bare ekstraordinært.

9. Lodret snorforhæng:

Dette er snoregardin i orange farve. Gardinet har lodrette strenge af plastmateriale. Den hænges med en krog på plaststang. Farven på gardinet er fængslende, og det ser simpelthen utroligt ud.

Det smukke snorforhæng leverer fantastiske funktioner af førsteklasses kvalitet og standard. Folk vil glæde sig over at se dette snorforhæng. Den bliver hverken gammel eller kedelig. Stringgardiner er stedsegrønne og vil umiddelbart blive ønsket af alle. På grund af sin vindende kapacitet vil den efterlade dig tryllebundet. Det får dig til at høre mange komplimenter.