15 Top og bedste frugter til glødende hud !!

Vi har alle hørt om flere fordele ved frugt og grøntsager i vores daglige liv. De er velkendte for at være de sundeste muligheder for at opnå en pasform og en god livsstil. Hovedårsagen til dette er, at de er fyldt med flere næringsstoffer, fibre og har naturligt sukker, herunder vandindhold. Derfor er frugt naturligvis foretrukket til en sund livsstil som sådan, men kender du også fordelene ved frugt til glødende hud? Der er visse frugter at spise for glødende hud, der er velkendt for at holde os væk fra hudproblemer og pletter på en ganske naturlig måde. Vi kender alle vigtigheden og lykken ved at have en fejlfri og ønskelig hudtone og hud. Kvinder ønsker altid en lige så tonet og fugtet hudfarve, og det er ikke nyt, at vi ofte bruger flere kosmetik og kemiske produkter til at opnå de ønskede resultater.

Men nu er ventetiden forbi, og vi har de bedste frugter til hudblegning i denne naturlige metode. Disse frugter til lys hud er en vel fulgt strategi i disse dage af flere kvinder. Du kan spise disse frugter eller endda lave en ansigtspakke af disse naturlige ingredienser til en smuk og glødende hud.

Top og bedste frugter til glødende hud

Fordele ved frugt til en glødende hud:

Her er et par fordele, som vi får ved at have frugt. Dette er frugter, der får vores hud til at gløde og er ganske afgørende for at holde vores hud fugtet og hydreret dagligt..

 • Disse frugter er fyldt med flere næringsstoffer, mineraler, fytokemikalier og fibre. De er ikke kun gode til et sundt liv forude, men hjælper os også med at opnå glødende og strålende hudfarve.
 • Frugterne med naturlige mineraler i hjælper med at beskytte dit ydre lag af huden mod skadelige UV -stråler. De mest foretrukne frugter til dette er amla og stikkelsbær.
 • Frugter som papaya og citron giver os en glødende hud ved at fjerne hudorme og åbne porer. De fjerner støv og urenheder inde fra huden
 • Frugterne renser også naturligt vores hud for støv og urenheder, herunder forurening.
 • Dem, der har tør hud, kan også få naturligt hydreret hud gennem det daglige forbrug af frugt.

Frugtmasker til en strålende teint og en glødende hud:

1. Æble til glødende hud:

Æbler til glødende hud

Det klassiske æble er almindeligt kendt som en frugt, der vil holde lægen væk! Sundhedsmæssige fordele og hudfordele ved æbler kan ikke understreges nok. De indeholder godheden af ​​vitamin A og C sammen med kostfibre, calcium og magnesium. Deres anti-oxidante egenskaber vil holde din hud yngre og føje noget naturligt glans til dit ansigt. Disse hudblegende frugter har også multivitaminer, der naturligt renser din hud og holder den glødende. Har denne frugt i forskellige former regelmæssigt, og du kan se resultaterne på dit ansigt. Det støvede og forureningsfrie ansigt bliver dit, og du kan se den naturlige glød indefra helt alene!

Sådan spiser du æbler?

Alt du kan gøre er blot at skære et æble og få det til morgenmad eller som en snack. Desuden kan du endda lave æblejuice uden tilsatte ingredienser. Dette kan indtages når som helst på dagen.

Apple ansigtsmaske:

Apple er kendt som en vigtig frugt for en lys og glødende hud. Sådan kan du lave en ansigtspakke ud af dette.

 • Det eneste du skal gøre er først at rive et æble.
 • Påfør dette jævnt over hele ansigtet.
 • Lad det forblive på ansigtet i mindst tyve minutter.
 • Påfør ikke sæbe eller ansigtsrens, mens du vasker det af. Skyl bare med koldt vand.
 • Man kan anvende denne ansigtsmaske hver dag. Du kan endda vælge at ansøge to eller tre gange om ugen. Vidunderfrugten har magi i sig, som vil give dig en sund og glødende hud.

2. Papaya til glødende hud:

Papaya til lys hud

En anden vidunderlig frugt at spise dagligt for glødende hud er papaya. Papaya har papain og chymopapain, der har svampedræbende og antibakterielle egenskaber. Selvom frugten er velkendt for at holde fordøjelsessystemet rent, gør det også underværker for at gøre din hud glødende og strålende. De hjælper med at holde din hud fri for skader. Undersøgelser har vist, at papaya kan hjælpe med at helbrede sår og andre problemer med pigmentering. Enhver større solbrændthed eller pigmentering kan lettes gennem denne frugt. Det er derfor vigtigt at inkludere dem i din kost og er et godt skønhedsfrugtmiddel mod dine hudproblemer. Eventuelle hudpletter og fine linjer kan også forsvinde gradvist gennem denne hud. Derfor er dette en af ​​de bedste på listen over frugter til glødende hud og ung strålende hud.

Sådan spiser du?

Det er en god idé bare at snack en skål papaya. Det mætter ikke kun din sult, men vil også holde din hud glødende. Hvis du kan lide at prøve noget nyt, kan du lave en smoothie ved at blande papaya med lidt Himalaya -salt og et strejf citronsaft. Desuden kan du også lave papaya -smoothies med andre ingredienser ved også at tilføje mælk eller honning. Du kan få dette når som helst på dagen.

Papaya ansigtsmaske:

Sådan kan vi lave en ansigtspakke med papaya frugt.

 • Skær papaya i stykker, og mos dem godt. Dette er den nemmeste måde at gøre det på.
 • Til denne blanding tilsættes en ske citronsaft og 1/4 tsk gurkemeje.
 • Påfør jævnt på din hud og vask efter 20 minutter med koldt vand.

Gør dette på alternative dage for at se og opnå glødende hud.

3. Ananas:

frugt til en lys og glødende hud

Den nemmeste måde at gøre dette på ville være at gumle lidt ananas. Her er en anden grund til at du spiser dem. Ananas er blandt de 10 bedste frugter til glødende hud. Disse frugter er rige på proteiner og har et enzym kaldet bromelain, som vides at have antiinflammatoriske egenskaber, der vil helbrede alle de sår, du måtte have på din hud, og dermed give dig en strålende og glødende hud. I betragtning af de naturlige mineraler og fibre, der er knyttet til denne frugt, er disse velkendte til også at bekæmpe urenheder på huden. Desuden kan eventuelle fine rynker eller linjer elimineres for at opnå en ung og skinnende hud.

Sådan spiser du ananas?

Bare guml på en skål med ananas når som helst du kan lide eller inkluder dem endda som en del af din dessert for en forandring. Disse er ganske citronsyre i naturen og kan ikke indtages på en gang i rå. Desuden kan du lave ananasjuice og få den i løbet af dagen.

Ananas ansigtspakke:

 • Lav ananasjuice. Mens du planlægger at nyde det, skal du beholde to teskefulde af det til din ansigtspakke.
 • Tilsæt en teskefuld mælk i de to teskefulde juice.
 • Du kan også vælge at tilføje honning til denne blanding.
 • Bland det godt og påfør jævnt på din hud.
 • Vask det med koldt vand efter 10 til 15 minutter.
 • Påfør denne ansigtspakke på alternative dage for at se de bedste resultater.

4. Banan til glødende hud:

Banan til glødende hudNæste gang du smider en bananskal væk, skal du bare huske, at du kan behandle din acne med det! Hvis du spørger, hvilke frugter du skal spise til glødende hud, ville vi bestemt aldrig glemme fordelene ved bananer for en sund og hydreret hud. Bananer har folat, vitamin A, C, K, E og mange mineraler som calcium og kalium, der arbejder deres vej med at give dig en sund og glødende hud. Det har også gode antibakterielle egenskaber og bruges ofte som en naturlig fugtighedscreme, der holder din hud godt hydreret og forhindrer den i at blive tør. Hvis du har fedtet hud, er dette din bedste ven til at behandle din hud. Prøv det, og du kan se resultaterne helt selv!

Sådan spiser du banan?

Hvis du ikke kan lide at spise dem, er her en idé. Føj dette til din havregryn om morgenen. Skær en banan i stykker og tilsæt dem til din morgenmad. Du kan også lave en frugt smoothieskål ved at blande den med andre frugter og tilføje chiafrø, solsikkekerner og hørfrø. Tilsæt også tørre nødder, hvis du vil have dem.

Banana Face Pack til glødende hud:

 • Smadre en banan med en gaffel, og tilsæt en ske honning.
 • Du kan også tilføje en ske mælk til denne blanding.
 • Bland godt og påfør dette over hele dit ansigt for glødende og strålende hud.
 • Lad det stå i 15 minutter og vask det af med koldt vand.
 • Husk at gøre dette dagligt og se, hvordan din hud lyser.

5. Vandmelon:

bedste frugt til lys hud

Vandmelon er fyldt med et væld af næringsstoffer for at få glødende hud. Det er især godt for fedtet hud og alle former for acne-tilbøjelig hud. Hvis du har pigmentering, solskoldning, forbedrer denne frugt også huden ved at reducere det røde område eller det brændte område. Sorte pletter kan også let reduceres gennem denne frugt. Lycopen i den forhindrer enhver hudskade på din hud. Vandindholdet i det vil skylle alle toksiner ud og dermed holde din hud frisk og ren. Dette hjælper dig med at opnå ungdommelig og næret hud uden besvær.

Sådan spiser du vandmelon?

Hvad kunne ellers være den bedste måde at spise denne røde kødfulde vandfyldte frugt på, så bare at bide en kæmpe del af den. En enkel snack på det om eftermiddagen, før dine måltider. På denne måde bliver du mæt og forsyner din krop med rigeligt vand.

Alternativt kan du bare blande lidt vandmelon sammen med en kop mælk og tilføje lidt honning til den. Drikken er forfriskende på den varme sommermiddag og fugter også huden.

Vandmelon Face Pack:

 • Sådan kan du lave en vandmelon ansigtspakke.
 • Bare mos nogle vandmelonstykker og påfør dem på din hud.
 • Din hud vil med det samme føles kølig, og du kan mærke friskheden på dig selv.
 • Lad det stå i cirka 15 minutter og vask det af med vand.
 • Påfør ikke sæbe.

Dette er enorm næring for din hud og kan gøres dagligt, hvis du ønsker at se synlige ændringer.

6. Stikkelsbær:

Stikkelsbær til glødende hud

En ældgammel lægefrugt til næsten alt lige fra hårfald til vægttab! Stikkelsbær er det bedste blandt frugter til lys hud. Det har antioxidantegenskaber, der fjerner toksiner fra huden og holder det rent og strålende. Den antiinflammatoriske egenskab fremmer helbredelse og fjerner dermed dit ansigt fra urenheder og acne. Hvis du også har nogen form for solskoldning, er denne frugt velkendt for at reducere den. Prøv det, og du kan se, hvordan dette kan gøre underværker på din hud.

Sådan spiser du stikkelsbær?

Den bedste måde at spise dem på er at tørre dem i solen.

 • Skær stikkelsbærstykker og tør dem i solen.
 • Når de er tørret, skal du opbevare dem i en beholder og spise dem, når du vil. Den naturlige sødme og det væsentlige i godhed forbliver intakt.
 • Dette er den bedste måde at indtage denne frugt på.

Stikkelsbær Face Pack:

Har du nogensinde hørt om at lave en ansigtsmaske med stikkelsbær? Nå, vi viser dig hvordan!

 • Lav en pasta af stikkelsbær ved at blande det godt.
 • Tilsæt en ske af denne pasta til yoghurt.
 • Tilsæt en ske honning. Honning hjælper med at give en glød til huden og hydrerer den på samme tid.
 • Påfør en pakke af det på dit ansigt og lad det tørre i 15 minutter.
 • Vask med koldt vand.

Påfør denne ansigtspakke hver anden dag for synlige ændringer. Yoghurt har mælkesyre, der renser hudens porer og fjerner overskydende olie.

7. Appelsin:

Orange frugt til glødende hudAppelsin er blandt de bedste frugter til glødende hud. Det bruges bredt givet de vidunderlige resultater, der er knyttet til denne frugt. Dette er rig på C -vitamin, der hjælper med at fjerne solbrunhed og pletter på huden. Det er en fantastisk skrubbe for let at fjerne enhver form for urenheder. Det giver ikke kun immunitet, det hjælper med at reducere hudskader og hjælper med at opnå strålende og glødende hud uden større indsats.

Sådan indtages appelsin til sund hud?

Den letteste måde at få appelsin på er ved blot at skrælle huden og spise. Det er en ganske velsmagende frugt og er elsket af alle. En anden måde er at indtage det i form af juice og drikke det hver dag.

Orange Face Pack:

Sådan kan du forberede en ansigtsmaske ud af frugten

 • Tør appelsinskal i solen.
 • Mal den tørre skræl og lav dem til pulver.
 • Tilsæt lidt mælk, rosenvand, honning og gurkemeje.
 • Påfør jævnt på ansigtet.
 • Lad det sidde i gennemsnit i 20 minutter og skyl med koldt vand.
 • Du kan anvende dette to gange om ugen til glødende hud.

8. Jordbær:

Jordbær til glødende hud

Denne naturlige frugt til glødende hud kendes ikke af mange. Jordbær er kendt for at være dronning af frugter i asiatiske lande. Det har flere egenskaber og er blandet med A -vitamin, calcium, D -vitamin, C -vitamin, som hjælper med at gøre huden lys og blød. Hvis du har fedtet hud, er denne frugt din bedste ven til at nære og genoplive din hud. Det reducerer enhver form for overskydende talg let og er blandt de bedste frugter til glødende og strålende hud.

Sådan spiser du jordbær?

Du kan let forbruge denne frugt af sig selv efter at have vasket den grundigt. Det er blandt de velsmagende frugter, og du ville elske det. En anden måde ville være at lave en smoothie ud af det ved at blande mælk og honning og drikke i form af juice.

Sådan laver og anvender du Strawberry Face Mask?

Sådan forbereder man en ansigtspakke ud af det.

 • Lav en puré af frugten ved at blande den godt.
 • Bland det med yoghurt og honning sammen med lidt mælk.
 • Påfør det hele og jævnt på ansigtet.
 • Lad det sidde i 15 minutter og lad det tørre.
 • Vask dette af med normalt vand.
 • Anvend det en eller to gange om ugen for gode resultater.

9. Druer:

Druer til glødende hud

Mange ved ikke, at druer kan spises til glødende hud. Druer er velkendte for at rense huden og få den til at se strålende og smuk ud. Det har også vigtige medicinske egenskaber og er blevet rådgivet af mange læger og forskere. Druer er af tre til fire typer og bør indtages dagligt, især til morgenmad for at få de bedste resultater. Disse er ideelle frugter til hudglød. Det reducerer eventuelle pletter og hjælper med at udligne hudtonen.

Sådan spiser du druer som frugt hver dag?

Mange af os elsker selv at spise druer. Vask dem godt og spis dem om aftenen. Eller også kan du lave smoothies ud af frugten ved at blande dem godt og tilføje tørre frugter, som du ønsker.

Sådan laver du Grape Face Pack og påføres på ansigtet?

Sådan kan du nemt lave en ansigtspakke til dit ansigt.

 • Mos druerne godt i en skål.
 • Tilsæt yoghurt eller ostemasse til det.
 • Tilsæt et par dråber citron til blandingen.
 • Påfør jævnt på ansigtet som en ansigtspakke.
 • Lad det sidde i 20 minutter og vask med vand.
 • Du kan anvende denne tre gange om ugen for gode resultater.

10. Citron til glødende hud:

citron til glødende hud 10

Citroner er velkendte til at blive brugt til glødende hud. Den ernæring, en citron indeholder, herunder kalium, C -vitamin hjælper med at reducere pigmentering, solbrændthed og acne. Enhver form for bumser og sorte pletter kan også let behandles her. Det er kendt for at få din hud til at gnistre og giver den en fejlfri konsistens, som du altid har ønsket. Dette er en af ​​de bedste frugter til at få din hud til at gløde.

Sådan spiser du citron som en frugt?

Du undrer dig måske over, hvordan du skal have citron rå. Nå, vores foretrukne citronsaft er svaret. Lav en saft af citroner ved at tilføje sukker eller honning til den. Det vides at forbedre ikke bare immuniteten i kroppen, men også hydrere og få huden til at skinne

Sådan påføres citron i Face Pack

Citron bruges som en vigtig ingrediens i en ansigtsmaske. Du kan tilføje citron til andre frugter eller pulvere i ansigtspakken, mens du forbereder den. Men med bare citron kan du også gøre dette.

 • Tilsæt citron og lidt honning og påfør denne blanding i ansigtet.
 • Det hjælper med at reducere pletter og pletter.
 • Vask det efter 15 minutter.
 • Skrid ikke ud i solen umiddelbart efter påføring af denne blanding.
 • Påfør ikke mere end en gang om ugen.

11. Tomat:

Tomat til glødende hud

Tomat er vores favorit blandt frugter at spise til en lys hud. Det er ret sundt og også saftigt, spiseligt og meget lækkert. Det har flere sundhedsmæssige fordele, men hvis vi tænker på dets funktion, forynger det huden. Tomat har egenskaber, der ikke kun forbedrer teksturen, men også hudens kvalitet. Du kan indtage dette i en blandet salat, drikke det som en juice eller endda lave en pasta af det og bruge det som en ansigtspakke. Det er en af ​​de bedste frugter og grøntsager til glødende hud. Det er også det bedste middel til at gøre huden lettere.

Sådan spiser du tomat som frugt?

Spis bare en tomat rå efter vask. Det hjælper med at have en direkte fordel for ansigt og hud. Du kan også koge det og få det, hvis du ønsker det eller lave en salat eller saft af det

Sådan laver du en ansigtspakke fra tomaten?

 • Du kan simpelthen påføre tomat i ansigtet.
 • Dette er en go-to metode og er bedst til direkte fordel.
 • Skær bare en tomat og gnid skiven i ansigtet.
 • Lad det sidde i femten minutter og lad det tørre, vask med koldt vand. Du kan endda anvende dette dagligt for gode resultater.

12. Ferskner til glødende hud:

Ferskner til glødende hud

Fersken hjælper med at løfte din hud og er blandt de vigtigste frugter, der får din hud til at gløde. De er kendt for at være gode rensemidler, men de fungerer endda bedre som tonere, da de renser din hud dybt og strammer ansigtsmusklerne. Den indre del af skrællen vil hjælpe dig med at have en god effekt. Masser skrællene forsigtigt og mærk din hud stramme op. Det er den bedste frugt til glødende hud.

Sådan spiser du fersken hver dag?

Du kan spise et ferskenlignende æble. Du kan spise det efter at have vasket det godt. Ferskenen kan skæres i stykker og spises; ellers kan du endda lave en juice af frugten.

Sådan laver du ansigtsmaske fra fersken?

Sådan går du til fremstilling af ferskenmasker.

 • Bare knus og mos ferskenstykkerne godt og blend dem
 • Tilsæt honning og et par dråber citron
 • Påfør jævnt på ansigtet og lad det sidde i 20 minutter
 • Vask med koldt vand
 • Påfør det to gange om ugen for gode og effektive resultater

13. Avocado:

Avocado til glødende hud

Avocadoer er gode til tørhudede skønheder. De efterlader dig med en glødende hud og fungerer som en god fugtighedscreme og genopfriskning i ansigtet. Avocado olier er også tilgængelige på markedet, som hjælper med at fugte huden godt. Dem med tør hud kan let bruge denne frugt til at fugte deres hud.

Sådan spiser du avocado til god hud?

Den letteste måde at forbruge denne frugt på er at tilføje peber og salt efter at have skåret dem i stykker. Dette kan også tilføjes til salater og supper. Yderligere kan du endda lave avocadosaft og få den

Sådan laver du Avocado Face Pack til glødende hud?

Sådan forbereder du en ansigtsmaske af Avocado -frugt.

 • Tag en moden og frisk avocado og mos det godt
 • Påfør mælk og honning på blandingen
 • Påfør jævnt på ansigtet og lad det stå godt
 • Vask det efter en halv time
 • Gør det to gange om ugen for gode og effektive resultater.

14. Græskar:

Græskar til glødende hud

Græskar har en rig mængde antioxidanter. Disse antioxidanter beskytter os mod aldring, da de ikke tillader frie radikaler at skade vores hud. Det hjælper med dannelsen af ​​nye hudceller og holder vores hud glødende og altid ungdommelig. Dette er en af ​​de bedste frugter til hudglød. Hvis du har fine linjer, og hvis din hud er ved at blive ældre, er dette den bedste frugt, du kan prøve for en sund og ung hud.

Sådan spiser du græskar regelmæssigt?

Du kan tilføje græskar til almindelige karriretter eller salater. Dette er en god måde at indtage græskar på. Alternativt kan du tilberede græskar og få det med peber og salt.

Sådan laver du græskar ansigtsmaske?

 • Tilsæt dåse græskar og mos det godt.
 • Tilsæt honning til det og bland godt.
 • Påfør jævnt på ansigtet og lad det stå i en halv time.
 • Vask det med vand.
 • Du kan lave og anvende denne blanding en eller to gange om ugen for gode resultater.

15. Kiwi:

Kiwi til glødende hud

Kiwi er en frugt fuld af C -vitamin, som er ascorbinsyre. Dette beskytter os mod forkølelse og hjælper os med at styrke vores immunsystem. På den anden side er de kendt for at give en forfriskende fornemmelse for huden med hver applikation sammen med en yngre hud på grund af de antioxidante egenskaber, de har. Dette er en af ​​de bedste frugter til glødende hud.

Sådan spiser du kiwi for god hud?

Du kan let skære kiwi i stykker og tage den grønne del ud. Kiwifrugt kan spises til morgenmad eller som aftensnack. Du kan tilføje peber og salt for at forbedre frugtens smag.

Lav en ansigtspakke med kiwifrugt:

 • Mos Kiwi godt og få frugtkødet ud.
 • Bland olivenolie og honning deri.
 • Påfør ansigtet jævnt og lad det sidde i femten minutter.
 • Lad det tørre af og vask det med koldt vand.
 • Anvend dette en gang om ugen for gode resultater.

Oversigt:

Har du nogensinde tænkt på at indtage disse frugter eller bruge dem i form af ansigtspakker til glødende strålende hud? Disse er blandt de bedste og naturlige metoder til at opnå frisk og ungdommelig hud uden hårde kemikalier. Dette forhindrer dit ansigt i at blive kedeligt på grund af uundgåelige eksterne faktorer som forurening og sollys. Prøv dem, og du kan se ændringen og den effekt, det har på din hud, der får dig til at lyse indefra. Fortæl os, hvordan disse fungerede for dig, da vi gerne vil høre fra dig.