Hogyan lehet természetes módon göndör hajat kapni

Napjainkban a legtöbb nőnek egyenes haja van, mint például a póker. Hol van az egyéniség, ha mindannyiunknak, lányoknak hasonlítanunk kell, akkor miért ne lehetne fürtök, hogy idén felforgassa a meleget? Őszintén szólva, nem rajongunk a vegyi anyagokért, sem az anyaméhből származó szolgáltatásokért vagy termékekért, nem akkor, amikor az Anyatermészetnek rengeteg természetes módja van a hajgöndörítésre. Nézzünk hát együtt néhány lépést, hogy megkapjuk ezeket a merész fürtöket (olvass: nem göndör haj).

Hogyan lehet természetes módon göndör hajat kapni 1

Legyél türelmes:

Maradjon nyugodt, és hagyja, hogy a haj beszéljen kedveseim. Ez egy rutin, amelyet hetente egyszer kell elvégezni a bolyhos eredmények érdekében, és ha nagynak tetszik, akkor tessék. Sok TLC, azaz gyengéd szerelem és autó van, amely göndör hajat göndörít, amihez teljes türelemre van szüksége. Ne hagyja ki és ugorja át a lépéseket, amelyekről beszélünk, csak menjen az áramlással. Ne feledje, hogy a természetes haj, amellyel meg vagyunk áldva, saját gondolkodással rendelkezik. Sokkal több tényező befolyásolja az eredményt, mint pl.

  • Az időjárás.
  • Az Ön által használt termék.
  • Edzések és így tovább.

Hogyan lehet természetes módon göndör hajat kapni

Lépések a göndör haj eléréséhez:

1. Ma este jól olajozza be a haját, végezzen forró turbánterápiát fél órán keresztül. A jobb eredmény érdekében használjon bármely illóolajat, például olívaolajat, kókuszdiót, ojon stb., Vagy ezek keverékét. Ha a hajad természetes módon száraz, akkor ezt tegye, különben ne.

2. Vegyen egy enyhe kondicionálót, hogy először eltávolítsa a gubancokat a száraz hajról. Szakasz bölcs, az ujjaid segítségével szerezd meg a boncoló donot. Dönthet úgy is, hogy olcsó, tisztító hatású krémet választ, de győződjön meg róla, hogy gyógynövényt használ.

3. Ellenőrizze, hogy a haj szerkezete sima és göndör -e, fontos megérteni a haj jellegét, hogy ennek megfelelően olyan termékeket válasszon, amelyek a következetes és a legjobb eredmény érdekében működnek.

4. A fésülködés azért fontos, hogy ne kiabáljon és ne kiabáljon, amikor kifésülte a haját. A legjobb, ha az ujjait használja, mivel egy fésű a szokásosnál több szálat húzhat ki

5. Most használja a krémet a szétválasztásához és az öblítéshez egy szulfátban gazdag sampon segítségével. Vigye fel a mély kondicionálót a hajára, és üljön ki a nyílt napra a természetes szárításhoz, fél órát melegítő sapkával. A gyorsabb eredmény érdekében választhat szárítógépet, de a hajszárító megölheti a hajgyökereket és elronthatja az eredményt is. Ha utálod a napot, gőzzuhany megteszi.

6. Most menjen vissza a zuhanyzóba hideg öblítésre, ez legyen az utolsó öblítés a törülköző használata nélkül. Még ne használjon törülközőt, csak hagyja, hogy a haj nedves és áztatott legyen

7. A kondicionáló öblítése után legyen bőkezű a göndör hajformázó mennyiségével. Ne feledje, hogy au naturale terméknek kell lennie, ezért ellenőrizze az összetevőket

8. Válassza szét a hajat különböző részekre, nagyokat csak azért, hogy a hajformázót nedves hajára vigye fel. A hajformázó használata közben folyamatosan permetezze vízzel a hajat, hogy nedves maradjon. Ujjaival biztosítsa, hogy a terméket a haj gyökereitől a haj végéig alkalmazzák; használjon többet a fej mögött és kevesebbet elöl a klasszikus hatás érdekében.

9. Most van az, amikor rövid ideig és nagyon alacsony hőmérsékleten hajszárítót kell használnia, ha siet. Vagy törülközővel burkolhatja turbánként, és harminc percet várhat, amíg a nedvesség behatol a tüszőkbe, a hajszálakba és a fejbőrbe.

10. Fél óra múlva vegye le a törülközőt és fordítsa meg a haját, hogy elkerülje a lapos felsőt.

11. Hagyja a hajat, és egyáltalán ne érintse meg. Ha megérinti, beviszi a göndörödést

12. Száraz levegőn!!

Záró szavak: Készen áll felmelegíteni a dolgokat ezekkel a forró fürtökkel!!