8 legjobb fényvédő krém

A trópusi éghajlaton való élet egy biztos dolgot tanított meg nekünk. A nap a barátunk lehet a téli időszakban, de a tél körüli egész évben a nap valóban hatalmas erő, amely lezuhan ránk, és gyakran problémát talál, amelyet barnulásnak nevezünk. A cserzés és a fekete foltok gyakori panaszok a bőrproblémákkal kapcsolatban, de ami a barnulással és a bőr sötétségével jár, komoly dilemma.

Gyakran az UV sugárzásnak való kitettség bizonyos bőrbetegségekhez vezethet, ha nem egyenesen bőrrákhoz, ami szintén lehetséges. Ezért fontos, hogy tudja, mit kínál a kereskedelmi piac az Ön számára, hogy segítsen megszabadulni ettől a problémától.

1. Lakme Sun Expert UV + Fairness lotion:

fényvédő krémek

Ebben a termékben az a csábító, hogy egyszerűen nem a napvédelem, hanem valójában a bőrszín is. Rendszeres használata hidratált, sima textúrájú bőrt eredményez, míg az SPF30 tökéletes olajmentes napvédő élményt nyújt. Ez a krém különösen a száraz és normál bőr szépségeinek kedvez.

2. Neutogena Pure And Free Liquid Daily Sunblock:

Fényvédő krémek 2

Természetes összetevőkből készült, ez jó választás az érzékeny bőrre, ahol a hatalmas 50 -es SPF keserű fényt adna az arcáról visszaverő napsugaraknak anélkül, hogy elnyeli az UV -sugarakat, miközben a könnyű és olajmentes folyadék megtartja bőrét. matt és polírozott arc egész nap.

3. Kaya Sensitive fényvédő:

Napvédő krémek 3

Klinikailag tesztelt és nagy sikert aratott a bőrön, ez a hozzáértő termék bőrbarát, és nem okoz keserű irritációt, miközben vigyáz a finom bőrre. SPF15 -tel csomagolva ez jól illeszkedik a bőrhöz, és alapozóként vagy alaprétegként is használható más kozmetikai igények kielégítésére. Nem csak védőréteget ad, hanem a bőrön is dolgozik, hogy megújítsa az okozott károkat.

4. L’Oreal Sublime Sun Sheer Protect fényvédő olaj:

Napvédő krémek 4

Tökéletes megoldás egy nyári délutáni kirándulásra vagy egy nehéz irodai napra, a L’Oreal napfényvédő fényvédő gél a bőrrel együtt ragyogásmentes védőréteget biztosít, amely felszívja a felesleges olajtermelést, míg az SPF50 soha nem engedi a káros Az UV -sugarak törnek a védőburokban, és károsítják a bőrt.

5. L’Oreal Suncare Invisible Protect Clear Cool Lotion:

Fényvédő krémek 5

Íme egy újabb találat a L’Oreal házából, ezúttal alapos hidratálási és nedvességtartalmú formulákkal, valamint fényvédővel, amely izzadság- és vízálló, és megvédi a puha bőrt, így a textúra még szaténosabb és kellemes lesz. Az antioxidánsokkal, például szőlőmagolajjal és E -vitaminnal kevert termék SPF50 -et tartalmaz.

6. Clinique Super City Block olajmentes napi arcvédő széles spektrumú:

Fényvédő krémek 6

A Clinique professzionális burkolata széles spektrumot tartalmaz, amely megvédi Önt a napégés és barnulás okozta pattanásoktól és vörösségektől, és teljes körű gondoskodást nyújt a napvédelemről, miközben olyan bőrsejtkezelést választ, amely javítja a bőrsejtek textúráját és minőségét..

7. CeraVe széles spektrum:

Napvédő krémek 7

Az elengedhetetlen komplexek koktélja, a termékben található niacinamid segít a ceramidok előállításában, amelyek helyreállítják és megújítják az esetleges bőrkárosodásokat a nagyon sejtszintű működés közben, míg a hialuronsav megtartja és meghódítja a természetes nedvességet, hogy az arc egész héten hidratált és hidratált maradjon. hosszú.

8. Jergens Natural Glow And Protect napi hidratáló:

Napvédő krémek 8

Ez a napi használatra szánt krém kifejezetten a bőrtípusra lett kifejlesztve, amelyet már károsított a napozás. A sötét foltokon dolgozva és visszanyerve a bőr vitalitását, ez a termék SPF20 -val rendelkezik, amely kiváló napvédelmet biztosít.