Sådan farve hår derhjemme let?

Håret betragtes som et meget værdifuldt aktiv i en kvindes liv. For at passe godt på det prøver hun forskellige former for stilarter. Et af de mest berømte trin er hårfarvning. De vil give dig et meget unikt og veldefineret look.

hvordan man farve hår derhjemme

Hvorfor bruge tusindvis af penge på stuen, når du nemt kan få det gjort derhjemme? Uanset om du er bekymret for hvilken farve du skal bruge, så foreslår vi dig denne fantastiske artikel, der guider dig gennem hele proceduren og hjælper dig med at opnå det look, du altid har ønsket. De er ret lette at lave og er også ret billige. Så læs nedenstående afsnit omhyggeligt om, hvordan du nemt farver hår derhjemme?

hårfarvning-derhjemme

Tips og regler for, hvordan man farver hår derhjemme:

Der er et par grundlæggende regler, du skal følge, før du begynder at farve dit hår. Det første er at være konservativ. Vælg ikke en farve, der er to til tre nuancer mørkere end din originale farve. Den næste ting er at bede en ven om at ledsage dig. Hun vil se dig, når du farve dit hår og også fortælle dig, om du har glemt et sted. Den tredje du skal gøre er at få en dyb konditioneringsbehandling mindst en gang om ugen, så dit hår er skinnende. Den sidste ting, du skal gøre, er kun at farve dine rødder, efter at du har farvet for første gang. Hvis du har holdt disse punkter i tide, bør hårfarvning ikke være et problem for dig.

Værktøjerne du skal bruge:

hår-farve-ting-til-farve

Du skal bruge visse værktøjer, før du farver dit hår. Den første ting er en pensel. Den skal være en eller to centimeter bred. Den næste ting du skal bruge er en skål, så du kan blande farvestoffet og hvirvle børsten, når du har brug for det. Den tredje ting er klip. Dette hjælper dig med at klippe dit hår. Det fjerde udstyr er en rottehalekam. Dette hjælper med at opdele håret i lige store dele. Du skal også bruge to mørke håndklæder og en alkoholbaseret ansigtstoner.

Stol ikke altid på kassen:

Du behøver ikke altid stole på billedet på æsken. Hårfarve reagerer forskelligt på forskellige slags teksturer, og selvom du får det udført af en professionel, kan du stadig ikke ende med at ligne personen på kassen. Fokuser i stedet på beskrivelsen af ​​farven. Det vil fungere som en bedre guide og give dig gode og gavnlige råd vedrørende dit hår.

Lav en strandtest:

Den tredje ting du skal gøre er en streng test. Dette hjælper dig med at forstå, om du virkelig kan lide farven, og minder dig også om, hvor længe du skal beholde dit farvestof. Du kan simpelthen gøre dette ved at dø en lille del af dit hår og derefter tørre det af med en våd klud. Brug derefter et håndklæde til at fjerne farven helt. Dette hjælper dig med at forstå, hvilken farve du skal bruge, og hvor længe skal du holde den stille.

Vask dit hår:

vaske-dit-hår

Inden du farver dit hår, skal du sørge for at have vasket det 48 timer før. Dette vil gøre døende til en meget let proces. Hvis det er muligt, vil du måske undgå en balsam. Men hvis du føler, at dit hår er for tørt, kan du anvende en god balsam i de næste fem minutter. Dette hjælper med at bevare fugtigheden i dit hår, og dit hår tørrer ikke for hurtigt.

Gør dig klar:

Den næste ting du skal gøre er at gøre dig klar. Tag et håndklæde og læg det rundt om dine skuldre. Dette forhindrer dit tøj i at blive snavset. Du bør også bære handsker. Sørg for, at de er lavet af normalt gummi. Selv latex vil gøre. Brug af handsker vil holde dine hænder sikre og forhindre også, at de bliver for beskidte.

Bland farvestoffet:

blanding-hår-farve-med-pensel

Nu skal du blande farvestoffet. Tag en skål, en pensel og farvestoffet. Følg anvisningerne, der er vist bag på produktet. Bland nu farvestoffet i en skål. Hvis farvesættet ikke følger med en skål, skal du bruge en skål derhjemme. Plastskåle er normalt de bedste. Hvis sættet ikke giver dig en god pensel, skal du købe det fra en lokal håndværksbutik. De bedste er normalt halvanden til to centimeter brede.

Mal dit hår:

male-dit-hår

Når du er færdig med strandtesten, skal du male dit hår. Tag hver tråd og påfør med pensel. Hvis farven er for lys, kan du ansøge igen. Hvis du ikke kan lide en lys eller mørk version, kan du prøve en anden test. Du skal også bruge en kam til at dele forskellige dele af dit hår. Disse afsnit sikrer, at du ikke går glip af en enkelt plet af dit hår.

Påfør farvestoffet i hver sektion:

Påfør farvestoffet i hver sektion

Bryd dit hår i mindre undersektioner. Start med at male fra hårets rødder. Hvis du starter fra dine ender, matcher farverne ikke, og du kan ende med at ligne en zebra. Arbejd farvestoffet så godt, at det simpelthen ser mere ud end en normal hårfarve. Du kommer helt sikkert til at ligne en prinsesse i slutningen.

Indstil en timer:

sæt-en-timer-til-farve

Den sidste ting du skal gøre er at indstille en timer. Hvis du har meget gråt hår, vil du måske beholde dit hår i en længere periode. Men hold ikke dit farvestof natten over, da det vil tørre dit hår ud. Det vil åbne skalaerne mere end nødvendigt.