De mange fordele ved figner eller Anjeer under graviditeten

Det videnskabelige navn på figner er Ficus carica. Det er en art af en blomstrende plante, der tilhører en morbærfamilie. Fig er dybest set en ernæringsfrugt med flere fordele. Det er populært kendt som ‘Anjeer’ på hindi. Det findes mest i Mellemøsten, Europa, Vest -USA og Vestasien. Fordelene ved figner under graviditeten er mange og er nødvendige. En kvinde er under et afgørende og følsomt stadium under graviditeten, og en perfekt sundhedsdiæt skal følges. Så figner under graviditet er påkrævet for at nære barnet i livmoderen.

figner under graviditeten

Er anjeer god til graviditet?

Nogle af folk spørger måske, er anjeer god til graviditet? Så er svaret ja, fordi figner betragtes som en af ​​de sundeste fødevarer i verden. Det anbefales hovedsageligt til en gravid kvinde. Anjeer under graviditet kan give mange sundhedsmæssige fordele for kroppens stabilitet. Så en mand kan vælge figner under graviditeten til sin kone.

Næringsværdi ved at spise figner under graviditet:

Der er mange anvendelser af anjeer under graviditet, men lad os først kende alle næringsværdierne i fig.

Hvis vi taler om 50 gm. Af fig så,

 • Den indeholder omkring 38 g kalorier,
 • 1,45 g kostfibre,
 • 0,06 mg vitamin B6,
 • 116 mg kalium,
 • 0,06 mg mangan,
 • 0,03 mg kobber,
 • 0,38 g protein,
 • 9,6 g kulhydrater,
 • 0,16 g fedt,
 • 1,12 g sukker.

Figner under graviditeten vil således tilføje mange funktionelle og væsentlige værdier for at opretholde stabiliteten i kroppen.

Fordele ved at spise figner eller anjeer under graviditeten:

Fordelene ved figner under graviditeten er,

1). Forøgelse af calciumniveauet:

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved figner under graviditeten. Da vi kender betydningen af ​​calcium i udviklingen af ​​knogler og tænder, hjælper anjeer en kvinde med at styrke knoglerne under graviditeten. Det ville hjælpe dem med at genoptage alle de daglige aktiviteter.

2). Rig kilde til foliat og omega-3:

Anjeer-frugtfordelene under graviditet omfatter også forbrug af foliater og omega-3-syrer. Dette ville bidrage til at give udviklet fosterhjerne. Og vi kender alle vigtigheden af ​​fosterhjerne for en gravid kvinde.

3). En sund kost:

Generelt kan en kvinde have lyst til top- eller yndlingsretter, som ikke må spises under graviditeten. Det kan forårsage alvorlige tilstande som fedme og svangerskabsdiabetes. Så, anjeer under graviditet ville hjælpe og forhindre en sådan tilstand. Det kan kontrollere kvindens trang til retter, og de kan let undgå uønskede ting.

4). Fri for anæmi:

Anjeer -fordelene ved graviditet omfatter også forebyggelse af fosteret mod anæmi og træthed. Da figner indeholder et højt indhold af jern, ville dette hjælpe med at opretholde korrekt iltforsyning i kroppen. Så tilstedeværelsen af ​​jern kan etablere en kontinuerlig mængde ilt i kroppen.

5). Øger fordøjelsen:

Fignerne under graviditeten hjælper en kvinde med at få rige kostfibre til at regulere afføring og øge fordøjelsen. Fordøjelsesprocessen er afgørende for en gravid kvinde, da den er direkte forbundet med barnet. Dette ville forhindre forstoppelse og andre relaterede problemer. Så det kan også øge fordøjelsen i kroppen.

Bivirkninger af anjeer under graviditet:

Anjeeren under graviditet er yderst tilrådelig og gavnlig, indtil den ikke er taget en upassende mængde. Overskuddet til noget kan være forkert. Nogle af bivirkningerne er:

 • De høje mængder figner kan forårsage alvorlige hudproblemer som fotodermatitis.
 • Det kan endda sænke blodtrykket og dermed reducere glukoseniveauet.
 • Der kan være nogle allergiske reaktioner i kroppen, som kan være alvorlige. Disse allergiske reaktioner kan skabe en følelse af irritation for en gravid kvinde.

Fignerne kan være meget gavnlige, men alt har en grænse at tage. Så figner under graviditeten skal kun laves i den nødvendige mængde, eller det kan forårsage alvorlige bivirkninger.

Sådan spiser du anjeer under graviditeten?

Nogle af folkene kan spørge, kan en gravid kvinde spise anjeer? Så er det et spørgsmål om et positivt svar. Der er et stort behov for figner under graviditeten i en begrænset mængde. Nogle kvinder kan have fignesaft under graviditeten, mens andre kan få tørrede figner spist under frokost, morgenmad eller snacks. Denne anjeer kan tages fem gange om dagen. For en bedre smag kan en kvinde tilføje anjeer i deres yndlingsretter. Så at spise anjeer er mere produktivt for gravide i dag.

Tør figen under graviditeten og dens fordele:

tør figen under graviditeten

Nogle kvinder kan spørge om, hvordan man spiser tørrede figner under graviditeten? Hvis vi generelt taler, så er der mange fordele ved tørret anjeer under graviditeten.

 1. Den tørre figen under graviditeten er tilrådelig, da den giver flere tilgængelige fordele for sundheden. Det kan øge calciumindtag i kroppen.
 2. Dette giver en sund og beundringsværdig hud.
 3. Det regulerer endda blodsukkerniveauet og kontrollerer kolesterolniveauet.
 4. Man kan slippe af med morgenkvalme og slippe af med anæmi.
 5. Det er også en god absorption af jern og en kilde til rent sukker.

Således anbefales det at tage tør frugt under graviditeten for at opretholde et godt helbred både for kvinden og barnet. Man kan tørre anjeer med nogle snacks eller morgenmad. Selv den kan serveres sammen med en yndlingsret.

Sådan indgår figner under graviditetskosten?

Figen under graviditeten kan indgå i mellemmåltiderne. Eller nogle kan prøve andre retter ved hjælp af anjeer. En daglig kost kan følges enten i morgenmad, frokost eller middag. Dette ville hjælpe kvinderne med at komme igennem daglig anjeer under graviditeten. En ordentlig kost skal følges for at generere positive resultater gennem figner i kroppen.

Fikjuice god under graviditeten:

fignesaft under graviditeten

Fikssaft under graviditeten er det bedste valg for kvinder. Saften er meget vigtig, da mange af kvinderne måske ikke kan lide smagen af ​​tørret anjeer. Så de kan prøve noget sirup af figner -graviditet eller fignesaft under graviditeten, hvilket som helst er passende at tage. Man vil kunne få alle de ønskede næringsstoffer i den rigtige mængde.

Figen eller anjeer under graviditeten er meget vigtig. En kvinde har en masse mange neuroner og nerver inde i kroppen. Og korrekt vækst er nødvendig, så anjeer er det bedste valg for en gravid kvinde. Nu kan nogle spørge om, hvor mange figner der skal spises på en dag under graviditeten. Derefter tilrådes det at tage omkring 5 figner dagligt i en ordentlig kost. Man bør aldrig tage anjeer i overskud, da det ville have nogle alvorlige bivirkninger.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Figfrugt eller tørfigen, som er bedst at bruge under graviditet?

Svar: Figen i graviditeten er absolut en af ​​de fineste tørrede frugter til graviditet. Tørre figner under graviditeten er meget sikre og gavnlige for en gravid kvinde. Mange af de sundhedsmæssige fordele er kendt for både mor og barn. Det er tilrådeligt at tage tør figen til en gravid kvinde. Tørre figner kan give dig nogle direkte fordele.

Q2. Hvor mange figner skal man spise på en dag under graviditeten?

Svar: Betydningen af ​​anjeer under graviditeten er ressourcestærkt forskning. Ja, figner tilrådes for et bedre helbred under graviditeten. Det tilrådes at tage 5 figner om dagen. Man bør aldrig holde figner i overskydende mængde, eller man må muligvis stå over for nogle alvorlige bivirkninger af overskydende figner. Så fem figner ville være nok under graviditeten.

Q3. Er det sikkert at bruge sirup af figner under graviditeten?

Svar: Anjeeren eller figen er en nærende frugt. Det kan være i en tør eller ikke-tør form. Sirup af figner graviditet er sikker. Sirupen kan tages af damer, der har problemer med at spise tørre figner. Desuden giver sirup af figner graviditet den samme næringsværdi som tørre figner. Så hvis nogen vil tage, så kan de tage det positivt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80