Hold øje med profferne. og ulemper. af majsflager under graviditeten

Graviditet er en livsfase i en kvinde, hvor hun oplever forskellige stemninger og trang på grund af de hormonelle ubalancer i kroppen. Trangen bliver så underlig, at hun vil spise pickles eller endda majsflager eller streetfood. I denne artikel vil vi diskutere majsflager under graviditeten, uanset om de er sikre eller ej, på grund af det sukkerholdige indhold i dem og risikoen for medfødte handicap.

Det er ikke kun cornflakes; mad, der spises for meget under graviditeten, er meget skadelig og forårsager medfødt handicap hos barnet. Alt, der indtages i begrænsede mængder, er godt. Sådan er det med cornflakes. Majsflager er absolut sikre at indtage under graviditeten, forudsat at den gravide ikke har svangerskabsdiabetes (1).

Corn Flakes er gode under graviditeten

Hvad er Corn Flakes?

Cornflakes er et korn, der normalt indtages til morgenmad. Disse fremstilles ved ristning af flager majs eller majs. Majsflager betragtes som en af ​​de sundeste morgenmad, fordi det hjælper med vægttab ved at undertrykke appetitten. Under starten blev der produceret majsflager uden sukker i, og senere med de øgede forbrugeres forskellige flavouriserede majsflager begyndte at dukke op på markedet som sukkerholdige cornflakes, chokolade cornflakes, honning cornflakes osv. Cornflakes forbruges generelt med mælk og frugt i.

Ernæringsværdier af majsflager under graviditet:

Majsflager, som er meget lette, har nogle fantastiske ernæringsmæssige fordele i sig. Majsflager er fedtfrie og mindre i dårligt kolesterolindhold (LDL) og gode i HDL, det gode kolesterol. Disse flager er også rige på essentielle mineraler og vitaminer, der er nødvendige for en gravid kvinde. En kop (25 g) majsflager indeholder 95 mg kalorier, 21,4 mg kulhydrater, 1,7 mg protein i dem.

Hvorfor majsflager under graviditeten?

Gravide kvinder føler sig ofte svimmel og urolige på grund af sparkende hormoner. Disse korn er rige på kulhydrater, som kan tilbyde energi, hvilket får den gravide til at føle sig frisk hele dagen. Disse korn er også beriget med jern, thiamin, niacin, riboflavin, der laver et sundt måltid. At spise cornflakes med mælk og frugt er ganske gavnligt for den gravide mor og baby indeni.

Sundhedsmæssige fordele ved majsflager under graviditet:

Majsflager en fiberrig mad er et typisk måltid til morgenmad i næsten mange husstande, der leder efter vægttab eller opretholder kolesteroltal osv. Her vil vi se efter de flere fordele ved majsflager under graviditeten.

 • Majsflager er rige på fiberindhold, og derfor holder denne kostfiber blodtrykket og opretholder forstoppelse. Maden til det ufødte barn nås gennem blodbanen. Hvis moderen har forhøjet blodtryk, når mindre mængde blod til barnet, hvilket kan føre til underernæring.
 • Vægtstigningen under graviditeten er den største klage, som mange mødre hører. Denne vægt stiger endda efter levering. Corn flakes siges at opretholde vægten af ​​den gravide dame under graviditeten.
 • Forbrug af majsflager til morgenmad fylder din mave, hvilket hjælper med at mætte sulten.
 • Majsflager, når de indtages under graviditeten, hjælper med at reducere præeklampsi. Denne tilstand forværres af forhøjet blodtryk og kan være skadeligt for udviklingen af ​​det ufødte barn.
 • Majsflager har et godt indhold af folsyre i sig, hvilket læger siger er gavnligt for gravide kvinder. Denne folsyre hjælper med at reducere risikoen for fosterskader.

Bivirkninger af majsflager under graviditeten:

Selvom majsflager har fordele under graviditeten, når det indtages overdrevent, kommer det med sine bivirkninger.

 1. Cornflakes er ikke hjemmelavede; faktisk er det umuligt at lave derhjemme. De er kommercielt tilgængelige. Kommercielt tilgængelige flager har et højt indhold af sukker, fedt, som er usundt for moderen og det ufødte barn under graviditeten.
 2. Overskydende forbrug af majsflager under graviditeten fører til tarmgasproblemer og mavesmerter, som føles som om maven er oppustet og forårsager ubehag.
 3. Cornflake -kornene er sure i naturen. Derfor, når det indtages overdrevent, stiger syreindholdet i kroppen, hvilket forårsager en sur syre i væv og blod.
 4. Kommercielt tilgængelige flager har et højt glykæmisk indeks i dem, hvis de indtages overdrevent af gravide kvinder. Det kan føre til svangerskabsdiabetes, hvilket igen skader udviklingen af ​​det ufødte barn.

Gode ​​råd til at spise majsflager under graviditeten:

Under graviditeten får moderen mærkelige trang til at have krydret mad eller pizza eller endda spise majsflager på ulige tidspunkter. Desuden kan den gravide dame ikke undgå hendes trang, og straks følger hvad hendes sind ønsker at gøre det. Så der er nogle tips at huske for gravide kvinder om majsflager.

 • Det er godt at have mad i moderate mængder. Cornflakes står også i samme kø. Hvis du har for vane at starte din dag med majsflager, før du var gravid, skal du altid have dem med måde under graviditeten.
 • Glem ikke at kontrollere udløbsdatoen. Undgå cornflakes, der er udløbet, og som også er tættere på udløbsdatoen.
 • Lager ikke majsflager i huset. Besøg altid en butik og køb friske cornflakes.
 • Den bedste måde at spise cornflakes på er med varm mælk. Tilsæt lidt frugt og honning til blandingen for en ændret smag.
 • Tøv ikke med at konsultere din ernæringsekspert om cornflakes. Tag altid råd fra din læge/ ernæringsekspert inden du ændrer din kost.
 • Endelig er det bedre at have cornflakes kun til morgenmad.

Bedste cornflakes smag til gravide damer:

Der findes forskellige varianter af cornflakes på markedet, og du vil være forvirret om, hvilke du skal vælge under graviditeten. Prøv følgende:

 1. Chokoladesmagede cornflakes
 2. Muesli -flager.
 3. Protein og fiber Tranebærsmagflager skal prøves.
 4. Havre med flere kerner og majsflager med honningssmag er også fordelagtige.
 5. Ragi chocos med flager.

Indtagelse af majsflager skader ikke under graviditeten, hvis det indtages i moderate mængder. Desuden er det yderst fordelagtigt med hensyn til at dræbe sult, opretholde blodtryk og sukkerniveauer osv. Men det anbefales stærkt at konsultere din læge, før du foretager ændringer i kosten under graviditeten. Du er også velkommen til at efterlade en besked til os om, hvordan du gør cornflakes mere velsmagende som aldrig før, hvis du har prøvet en anden.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvorfor har du lyst til majsflager under graviditeten?

Svar: Trang til korn med et højt sukker- og fedtindhold er ret almindeligt. Så det er ikke overraskende, at når du er gravid og oplever høje østrogenniveauer, øges trangen til majsflager.

Q2. Spiser majs flager i større mængder af en gravid kvinde forbundet med Spina Bifida hos nyfødte babyer?

Svar: Undersøgelse siger, at en gravid kvinde, der spiser sukkerholdige fødevarer såsom majsflager i større mængder, fordobler risikoen for neurale rørfejl hos ufødte babyer. Disse sukkerholdige fødevarer øger insulinniveauet i moderens krop, som er forbundet med medfødt handicap. Enhver mad, når den indtages i overskud under graviditeten, kan føre til problemer. Derfor anbefales det at spise i mindre mængder.

Q3. Er der nogen sunde alternativer til cornflakes under graviditeten?

Svar: Der er flere berigede kornprodukter og hvedeflager og risflager, der kan indtages under graviditeten. Disse ligner ret meget cornflakes, men har et mindre sukkerindhold i dem.

Ansvarsfraskrivelse: Da dette er en medicinsk artikel om graviditet, er ovenstående oplysninger kun til uddannelsesmæssige formål og bør ikke betragtes som et stykke medicinsk rådgivning. Kontakt din gynækolog, før du indtager majsflager under graviditeten.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80